Ve işte herkesin beklediği Fenerbahçe 100. yıl formaları...
çift taraflı forma bir tarafı klasik çubuklu diğer tarafı 100 yıllık tarihi anlatan altın rengi forma
deplasmanlarda kullanılacak gri forma
Ve işte herkesin beklediği Fenerbahçe 100. yıl formaları...
çift taraflı forma bir tarafı klasik çubuklu diğer tarafı 100 yıllık tarihi anlatan altın rengi forma
deplasmanlarda kullanılacak gri forma
arkadaş formalar için sağ ol. bu formalardan mutlaka alacam
çizgili forma hoş olmuşta beyaz forma hiç olmamış bence...
ilk forma klasik ama güzel olmuş beyaz formada tshirt olarak süper
Bence tüm formalar çok güzel. Kurumsal logo hüsranından sonra bu formalar ilaç gibi geldi
Kurumsal olmayan, gazete çizeri tarafından tasarlanan logonun olduğu forma süper olmuş, logo formada çok iyi durmuş. Bu logoyu beğenmemiştim ama, forma üzerinde çok hoş olmuş.
Fenerium, Adidas vs. kim hazırladıysa bu formaları helal olsun, Fenerbahçe'mize yakıştı bu formalar![]()
beyaz forma en güzeli valla
daha çok koyu lacivert olan forma güzel
formalar güzel(her ne kadar renkleri seçemesem de monitörümden). ben 2 taraflı olacak diye duymuştum acaba bunlar öyle mi?
"YÜCE ATATÜRK"
İki taraflı olup olmayacağı konusunda bir bilgim yok, ama olabilir de ve olursa da çok güzel olur.
ben öyle duymuştum bi ara. bir tarafı klasik nostaljik forma diğer tarafı da modern 100.yıl forması...
"YÜCE ATATÜRK"
sonuncusu tamamen FAKE yani FANTEZI!
Batuhan Sen zenginsin tabe...Banada alsana 120 ytl olacakmış![]()
yok benimki zenginin parası zühürtün çenesini yorarmış hesabı![]()
formalar süper bende logoyu beğenmemiştim ama formada süper durmuş satışa ne zaman çıkıyor bilen var mı? Kaçırmayalım beyaz formayı![]()
Muhtemelen daha çıkmaz satışa. Transferlerden sonra satışa çıkar ve patlama yapar diye düşünüyorum. Hem yeni transferlerin etkisi, hem de 100. yılın etkisiyle iyi forma satılır.
ii ya kötü deil bence bizim takımlarında artık belli stilleri olsa avrupada önde gelen takımlar ufak tefek deişikler yapıyo geneli aynı (arsenal,chelsea,man.utd,milan son olarak real hatırladıklarım)
bu formaları nerden buldun ne fenerbahceli bir yayın kuruluşun da var nede resmi site olan fenerbahce.org ta
sadece beyaz formada Türkiye arması var.elestiriye gelince keske bunların tasarımlarıını ben yapsam
nasıl son forma fake :S:S
Originally Posted by EreN
Originally Posted by EreN
Eren kardeşimle bu konu hakkında konuşıyorduk bunu yazmamı istedi
tek kelıme harıka ya mukemmel olmus
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
evet erene katılıyorum bencede bu taraftar tasarımı
Taraftar tasarımı olsaydı Fenerium, Avea, Adidas yazmazdı diye düşünüyorum.
peki haberini zaten çok fazla yalanlamadık olabilir dedik ama kaynağını söyleyebilirmisin
resmi sitede ve feneriumda hiç bir haber geçilmemiş formayla ilgili..
Kaynağı yok![]()
eeeOriginally Posted by eGowiCh
fazla söze gerek yok
![]()
Formanın kaynağı mı olur kardeş![]()
olur tabi nerde yayınlanmış bu formalar![]()
hayır haber yalan şuana kadar hiç bir resmi yayın kuruluşu açıklamadı erende belirti az önce