1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: türkiye liginden

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default türkiye liginden

evet bu hafta fenerbahçe zorlanmadı anelka ve alex ile güldü,, galatasaray beklemediği bir yara aldı... beşiktaş sakaryayı aştı.. trabzon duvar gibi sağlamdı denizliyi halt etti.. haftanın görüşlerini alalım
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Fatih

görüşmü istiyorsun? al sana görüş...

1. fenerbahçe yine kazandı ama iyi mi oynadı? -HAYIR

2. çekirge 1 sıçradı 2 sıçradı 3.de takıldı... galatasaray bu oyunuyla şampiyonluğu rüyasında görür.

3. vee BEŞİKTAŞ. bu hafta ilk 25 dakika ve son 15 dakika hariç BEŞİKTAŞ iyi oynamadı. şimdi diyebilirsiniz "hadi canım sende. hiç oynamadı!" ama demeyin [yazacak bişey bulamadım...]

4. trabzondan pek konuşmak istemiyorum çünkü bence ligin eyi oynayan takımı.

5. bu hakemler var yaa... tüm ligin içine ettiler. hayatımda ilk defa bu kadar TEMİZ penaltı görmüştüm... ama TEKRAR ettirdi. heralde tribünler sinirlenir...

6. BEŞİKTAŞ'ın şu an bulunduğu yere bakmayın... RIZA'dan sonra çok iyi Mücadele ediyor...

7. BU HAFTA GALATASARAY'I ALİSAMİYEN'DE YENECEĞİZ...
    Çünkü
    EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ

8.bide unutmadan--- fenerbahçe şampiyon olmasın da kim olursa olsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Fatih

yaa bide tüm puan bağışlarınızı bekliyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by m_ulu85
    7. BU HAFTA GALATASARAY'I ALİSAMİYEN'DE YENECEĞİZ...
    Çünkü
    EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ

8.bide unutmadan--- fenerbahçe şampiyon olmasın da kim olursa olsun
    Bence Galatasaray'ın Beşiktaş'ı yenmekten başka çaresi olmadığını düşünürsen bu maça nasıll sarılacağını da hesap edersin.

Fenerbahçe ile ilgili düşüncen de Fenerbahçe li leri kapsıyor sanırm
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

ya aslında konuyla pek alakalı değil ama ben ligimizin kalitesinin 20 sene evvelki lige benzediğini düşünmeye başladım ... vasat maçlar izliyoruz sürekli , içeride artık futbolcu yetişmez gibi oldu ; yıldız gelmiyor sanki anadıoludan da ...
    avrupada başarı bu şartlarda zor takımlarımızı için maalesef ..

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Tespit doğru zaten milli takımın başarısızlığı da bu sepepten değilmi biraz...
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

kesinlikle taraf olmuyorum bu konuda ama kalitesizlik Galatasarayın düşüşüyle başladı...

Fenerbahçenin onca parası pulu var ama avrupada ülkemizi iyi temsil edemiyorlar, bu diğer takımlar içinde geçerli...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Fenerbahçe doğru malzemeyle yanlış işler yapıyor ... düzgün bir teknik direkötr şart fenere ; ve de sabretmesini bilen yönetim ve taraftar ..ama basında "fenerbahçe geleceğe yatırım yapmaz , daima şampiyonluk için transfer yapar" diyenler olduüu sürece onların da işi zor..

Mesaj Yetkileri