Sevgili Yöneticiler&Mod'lar,Sitede her yeni üye [%70'i] hemen turnuva açıyor.Bence buna bir kısıtlama gerek turnuva mesajlarını görmekten bıktım![]()
![]()
Benimle aynı fikirde olan söylesin..
Sevgili Yöneticiler&Mod'lar,Sitede her yeni üye [%70'i] hemen turnuva açıyor.Bence buna bir kısıtlama gerek turnuva mesajlarını görmekten bıktım![]()
![]()
Benimle aynı fikirde olan söylesin..
bi zararı yokki kimseye
ama kardes bu sitede yalnız biz yokizki tabiki olacak, ben rahatsızlık duymadım zaten öyle biseyden.
Ya inanın dolu var.Her yerde karşıma çıkıyor..![]()
izinsiz değildirler herhalde...![]()
bence bu sitede olan yoğunluğu dahada arttırıypr.Dahada çok eklense olur bence![]()
Yoğunluk zaten çok fazla![]()
ben aynı fikirdeyim arkadaşlar konuyu açıyor organizasyon yeterli olmuyor bence daha çok toplu turnuvalara yönelsin kendi turnuva açacağı yereOriginally Posted by cngnsry
![]()
en iyisi turnuvaları sadece modlar ve adminler açsa daha iyi olur
aynı fikirdeyim turnuva sayısı çok arttıOriginally Posted by cngnsry
[SIGPIC][/SIGPIC]
bu konu hakkında vieri (mustafa abi) konu açmıştı zaten hatta sanırım sabit veya duyuru halindeydi
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
NapıyımOriginally Posted by Nedvedmania
![]()
Ben Eleştiriler bölümüne açtım.Mustafa Abi ise Online Turnuvalar bölümüne açmış.Orda yazmadım konu sapar diye..![]()
aynen ya gelip gecen turnuva acio ve yogunlukta yok buna adminlerden ben uyari bekliyom ama bi turlu gelmio en iyisi adminlerin duzenledigi turnuvalarOriginally Posted by cngnsry
Adminler düzenlemiyor turnuva şuan için..İori [Aydın Abi] düzenliyorOriginally Posted by semih5
![]()
Şimdi öncelikle şunu belirteyim. Sitemiz içinde yapılan turnuvalar için izin istemiyoruz. Ama kendi düzenlediğimiz turnuva bitince artık bunu düzenli bir şekile sokmayı düşünüyoruz. Bu şekli yakında açıklarız.
Buradan turnuva düzenleyenlere de şunu söylemem lazım. Hiç kolay iş değil. Sürekli turnuva konusuna bakmanız lazım. 1 gün nete girmediğiniz zaman 1 maç için olay çıkmış olabiliyor. Turnuvayı bu site üzerinden yapıyorsanız, bu site kalitesinde gereken ilgiyi göstermeniz gerekir.