1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: ZİCO Film Yıldızı Cıktı !!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Default ZİCO Film Yıldızı Cıktı !!!

ZİCO FİLM YILDIZI CIKTIFenerbahçe’nin 100. yıldaki teknik adamı Zico film yıldızı çıktı.
    09 Temmuz 2006 13:25
    1998 yılında kamera karşısına geçen Zico "Zico'nun Macerası" adını taşıyan bir filmde sevilen bir teknik direktörü canlandırıyor.

Futbol oynadığı dönemde üstün yeteneği ve göz dolduran oyunu ve golleri ile alkış alan Zico, profosyonel hayatına nokta koyduktan sonra siyasete soyunarak Spor Bakanlığı yapmış.

Teknik direktör olarak Japonya'da başarılarla adından söz ettiren Zico gelen teklifle çocuklara futbol öğreten bir filmde oynamış.

Filmin Konusu;

Brezilya'da çekilen 93 dakikalık filmde Zico bir teknik direktörü oynuyor.Zico zengin fakat yeteneksiz bir çocuğu takıma almaz.Bunun üzerine zengin çocuk, Zico'nun yeteneklerine sahip olmak içinonu klonlamaya karar verir.Ancak bunu öğrenen iyi kalpli bir kız çocuğu diğer takım arkadaşları ilebirlikte Zico'yu kurtarmaya çalışır.

Zico'nun bu macera filminin yanı sıra çocuklara futbol öğreten, futbolu sevdirmeyi amaçlayan çok sayıda filmi ve DVD'si var.

---------Fenerbahce Cok yönlü bi transfer yaptı..Sinemalarda da gişe rekorlarını kırcaz artık......

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

hayde buyur burdan yak.galatasaraya da oktay kaynarcayı transfer etsinde eksik kalmasınlar...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006

zaten tipindende belli flim yıldızı olduğu artık televoleyede çıkar avrupa yakasına ata demirerin yerine getirecekler

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Winning Elevenin Kapaklarindada Ziconun resmi var

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

tamam derbi maçları öncesi spor gazeteleri adet edindiler teknik direktörleri popüler bir filme uyarlardılar. Şimdi malzeme hazır.
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

ben onun fenere gelme sebebinin çok düşündüm bu konuya bakınca anladım hani harry potter 5 türkiyede çekilebilir ya zicoda gelmiş belki harry potter da onuda oynatırlar

ZİCO

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

dizi tekliflerinin ardı arkası kesilmiyormuş Türkiye'ye geldiğinden beri...

Galatasaraylıyım ama adam bana çok sıcakkanlı geldi ee ne de olsa Brezilyalı ama mesela Daum almandı ve çok soğuktu.Onun gibi deel yani

Nesil
    2005
    Yer
    ev

kim demiş tecrübesi yok diye filimdede olsa çalıştırmış bir takımı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

valla hiç değilse geçmişinde 500 golü ve bir filmi var bazı takımların t.d leri gibi geçmişi şikeyle dolu değil

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by ewrim_FB
    valla hiç değilse geçmişinde 500 golü ve bir filmi var bazı takımların t.d leri gibi geçmişi şikeyle dolu değil
    harbi merak ettim kim o Capello falanmı?

ne deyelim dogal fb gibi bi takıma da bu bu yakışır hep berraber flim çevirirler heralde

Artist Ya

Quote Originally Posted by alex_ander
    ne deyelim dogal fb gibi bi takıma da bu bu yakışır hep berraber flim çevirirler heralde
    dostum İmzanı ßiras Kücült ßence Forum Düzenini ßozuo..

doğrudur önceden film çevirmiş olmasının T.D bir sakıncası yok

Mesaj Yetkileri