Abdullah Ercan'ın futbolu konuşulmamış yok yaf

95-96 sezonu malum Trabzonspor-Fenerbahçe maçı babam maça gider ağlarım sızlarım ama maç tehlikelidir babam beni getirmez.Çünkü Avni Aker'e ilk defa deplasman taraftarı gelir ve sonrası da malumdur ya neyse.6 yaşımdayım ya maçı izleme şansım da yok Apdullah ilk golü atar ve tellere saldırır şu an hatırladım ve acayip duygulandım.O tellere saldırışı her aklıma geldiğinde kalkıp duvarı tekmeleyesim,kafayı duvarlara vurasım geliyor.Maçı izlemedim ancak o tellere yapışmasını nasıl hatırladığımı ben de hatırlamıyorum zaten.Belki de Apo hiç o tellere saldırmamıştı ancak ne farkeder ki aklımda öyle kalmıştı.Ve ertesinde Eskişehirspor maçı vardır Apdullah'ı yakalarız ve fotografımızı çekeriz.Aradan yıllar geçer yıl 2006 yer Zeytinburnu Stadı Sebatspor küme mücadelesi veriyor.Apdullah oyuna sonradan girer ve Sebat'ı zorlar onun da gazıyla İstanbulspor golü bulunca durum 1-2 olur ve Sebat'ın kesin yenmesi lazımdır.Son 10 dk. kalmıştır.Yaklaşık 10 sene önce bir tek maçta sadece onu hatırlayan,fotograf çektiren çocuk o son 10 dk.da durmadan hakaret ediyordu Apdullah'a.Gerçi Apdullah da o Trabzonspor Apdullah değildi ya.Futbol böyle nankör işte.