Arkadaşlar,dikkatimi çekti,"oyuncu özeliklerini gösteren tablolarda" sayılar farklı renklerde.Bazı ss'lerde gördüm,15 ve üstü sayılar diğerlerine göre farklı renklerde.Bunu biz ayarlayabiliyor muyuz?
şimdiden thanks..![]()
Arkadaşlar,dikkatimi çekti,"oyuncu özeliklerini gösteren tablolarda" sayılar farklı renklerde.Bazı ss'lerde gördüm,15 ve üstü sayılar diğerlerine göre farklı renklerde.Bunu biz ayarlayabiliyor muyuz?
şimdiden thanks..![]()
kendin ayarlayabiliyomusun bilmiyorum ama skinini değiştirerek yapabilirsin
evet bende de skini değiştirince oluo![]()
Tamamen skine bağlı![]()
bu özeliği olan bir skin önerebilirmisiniz??
Fenerliysen fenerbahçe skini var ama forumda thanks gibi ingilizce yazılar yazmayalım türkçesi dururken .Originally Posted by fizi
Originally Posted by fizi
walter skin. veya maymuncukun yaptıgı gs skinlerini deneye bılırsın...
kesinlikle..Originally Posted by canerduzgun
skinle alakalı
turnstyle var... aurora var... soca var... fm2007 var... ararsan bulursun...
fm 2007 mi? hani???? nerde???? dostum ciddi mi söylüyon nerden indirebiliriz?Originally Posted by the_dunker
![]()
arkadaşlar data/settings'te player attributes.xml var ordan değiştirebilirsiniz renkleri
arkadaşım ben de bir program var o renkleri kendin ayarlıosun 2 mb lık bi program turksportaldan indirdim. Hemen oraya bak indirOriginally Posted by fizi
Evet bende duymuştum ....
pek çok skinde renkli özellikler mevcut.
Temayla bağlı genelde yapılan temaların bütün hepsinde sayı ne kadar büyük ise koyuluğu o kadar artıyor çünkü daha başarılığını olduğunu göstermek için sanırım bunu düzeltemessin.
yardımlarınız için çok teşekkürler...............
önemli değil sorun çözüme ulaştı heraldeOriginally Posted by fizi
e teşekkür ettiğne göre ulaşmış... sorduğun soruya bak...![]()
Bunu kendinde ayarlayabiliyorsun sanırım. Kerem(maymuncuk)'in hazırladığı bir Skin Editleme Rehberi vardı. oraya bir bak istersen.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...