Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Çirkin saldırı

Hybrid View

Default Çirkin saldırı

G.Saray tesislerine saldırı
    Fenerbahçe Kulübü`ne ait Kadıköy Fenerbahçe Burun`da yer alan Faruk Ilgaz Tesisleri`nde düzenlenen 1907 eğlencesinde hızını alamayan 40 kişilik bir grup hemen yanda bulunan Galatasaray Spor Kulübü Kalamış Tesisleri`ne saldırdı. Üç çalışanı yaralayan grup tesislerinin altını üstüne getirdi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 20.00 sıralarında Kadıköy Fenerbahçe`de yaşandı. İddiaya göre 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlamaları nedeniyle bir araya gelen bir grup Fenerbahçe taraftarı alkolün de etkisi ile Galatasaray Spor Kulübü Kalamış Tesisleri`ne yöneldi.

GALATASARAY BAYRAĞINI İNDİRMEYE ÇALIŞTILAR

Deniz kenarındaki kayalıklardan yürüyerek Galatasaray`ın tesisine giren grup burada bayrağı indirmek istedi. Bu sırada tesiste çalışanlar grubu engellemeye çalıştı. Bunun üzerin sinirlenen grup tesisleri dağıtmaya başladı. Ellerine aldıkları taşlarlı etrafa fırlatan grup kendilerine engel olmak isteyen çalışanları da yaraladı. Kızgın grup masa, sandalye ve çiçek saksılarını kırdıktan sonra yarıya kadar indirdikleri bayrağı kesmek istedi. Galatasaray tesislerinde çalışan diğer personelin olay yerine geldiğini gören grup tekrar bahçeyi kullanarak olay yerinden kaçtı.

3 ÇALIŞANI YARALADILAR

Çalışanlar, hemen polisi arayarak durumu bildirerek ambulans istedi. Yaralılar ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi` ne kaldırıldı.Polis olay yerinde inceleme başlattı. Biri başından ikisi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan üç çalışan ifadeleri alınmak üzere Kadıköy Rıhtım Polis Merkezi`ne götürüldü. Diğer çalışanlarsa saldırıdan sonra zarar gören tesisi eski haline getirmeye çalıştılar.

Karakol çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kalamış Tesisleri Müdürü Altan Korcan, Fenerbahçe tesislerinde düzenlenen eğlencenin ilerleyen saatlerinde tesislerine saldırıldığını söylerken, ¨Bayrağımıza karşı harekette bulunulmuştur. Şikayetçiyiz. Fenerbahçe`den henüz bir özür gelmedi sadece işletmeciden bir özür aldık. Saldırı esnasında müşterimiz yoktu¨ diye konuştu. Galatasaray ve Fenerbahçe`nin iki kardeş kulüp olduğunun söyleyen Korcan, ¨Bizim dostluğumuz devam ediyor. Bu sadece kendini bilmez bir grubun yaptığı harekettir ¨ dedi. İfadesi alınan darp edilmiş çalışanlar karakoldan ayrılırken, polis de olayla ilgili olarak geniş çaplı araştırma başlattı.

CANAYDIN: ''HERHALDE 100. YIL SEVİNCİ NEDENİYLE TAŞKINLIK OLDU''

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen Su Sporları İcra Kurulu'nun tanıtım toplantısı sırasında basına bir açıklamada, bulundu.

Kendilerinin 100. yıl kutlamalarına, Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak başladıklarını hatırlatan Canaydın, ''Herhalde rakip taraftarların 100. yıl sevinciyle, ölçüsüz taşkınlıkları oldu. Gece yarısı, yabancı, rakip kulübü temsil ettiklerine inanmadığım bir grup, bayrağımıza saldırdı. Olay artık polise intikal etti. Adli bir konu. Biz 100. yılımızı sakin bir şekilde doldurmak üzereyiz. Diğer taraftan da aynısını bekliyoruz'' diye konuştu.

Şahsen böyle insanları ve böyle insanları haklı görüp destek verenleri anlamıyorum hatta ve hatta o şahıslara insan bile diyesim gelmiyor. bu kadar sapıklık ve yoldan çıkmışlık olamaz adam gibi kutlamanı yapıp evine git ama bizim halkımızda öyle bir bilinç yok böyle şuursuz adamları destekleyenlerin aklından şüphe ederim ben

acizler başka birşey değiller... ne yaparlarsa yapsınlar vururuz tepelerıne alırız şampıyonlugu ellerınden...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ben o şahısların Fenerbahceliliğinden şüpheliyim. Eğer onlarda biraz şeref warsa Şerefli Fenerbahcemizi Bıraksınlar. Bizim Onlara İhtiyacımız Yok.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

3 etti unutmayın!!!
    Ayrıca ben bu olayların fenerbahçe spor kulübü ve taraftar dernekleri ile alakası yoksa bir kınama ve eleştiri beklerdim yakışan bu olurdu. Ayrıca nasıl bir hırstır ki insanı bir bayrağa bırakın bir bayrağı bir insana saldıracak kadar hayvani bir psikolojiye soksun.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Son olaylarla Fenerbahçe taraftarları iyice saçmalamaya başladı bence.Bu olayları yapanların Psikolog tarafından incelenmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Bu saçmalıkları bütün Fenerbahçe takımına mal etmek istemiyorum ama bu alkollü eşkiyalarla övünenler olduğunu görünce üzülüyorum(Forumda bile var).
    Allah akıl fikir versin diyorum son olarak.

Ama tabi Türkiye'nin durumunu düşününce bunlar normal.Zamanında anne babanın ilgilenmediği ve bir baltaya sap olamayan çocuklar,bir takıma kendini tutturup tribün gruplarına giriyorlar.Ondan sonra biz kestik biz astık falan diyip bir şey yaptıklarını zannediyorlar.Yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by dnz498
    3 etti unutmayın!!!
    Ayrıca ben bu olayların fenerbahçe spor kulübü ve taraftar dernekleri ile alakası yoksa bir kınama ve eleştiri beklerdim yakışan bu olurdu. Ayrıca nasıl bir hırstır ki insanı bir bayrağa bırakın bir bayrağı bir insana saldıracak kadar hayvani bir psikolojiye soksun.
    İşte diyorum ya biraz şerefleri varsa çıkarsınlar o formaları. Yaptıklarıyla o formayı kirletiyolar.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Öncelikle Fenerbahçe sahipsiz değildir.Tesis basmak belki hoş değil ama sebebini bilmeden "acizlik","hırs","eşkiyalar" diyerek itham etmeleri hoş değildir.gsye karşı bu kini ortaya çıkaran yüce gs yöneticiler,boğaz köprüsünde 50x30 Fenerbahçe bayrağı yakanlar düşünsün sebebini,Ülkemin bayrağıymış gibi çevik kuvvete gs bayrağını emanet ettirenler düşünsün.
    Fenerbahçem sahipsiz değil bunu bilmeyenler düşünsün sebebini.Bu kini yaratanlar büyütenler düşünmedikçe bunun sebebini herzaman takdir görecektir bu tip hareketler......

Quote Originally Posted by Hürriyet
    Kalamış’taki F.Bahçe Kulübü’nden bir yetkili ise, "Tesiste Fenerbahçe marşı çalınırken, boş olduğu halde G.Saray tesisinde yüksek sesle marş çalıp, çocukları tahrik ettiler" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by senderson
    Öncelikle Fenerbahçe sahipsiz değildir.Tesis basmak belki hoş değil ama sebebini bilmeden "acizlik","hırs","eşkiyalar" diyerek itham etmeleri hoş değildir.gsye karşı bu kini ortaya çıkaran yüce gs yöneticiler,boğaz köprüsünde 50x30 Fenerbahçe bayrağı yakanlar düşünsün sebebini,Ülkemin bayrağıymış gibi çevik kuvvete gs bayrağını emanet ettirenler düşünsün.
    Fenerbahçem sahipsiz değil bunu bilmeyenler düşünsün sebebini.Bu kini yaratanlar büyütenler düşünmedikçe bunun sebebini herzaman takdir görecektir bu tip hareketler......
    bu hareketlerin neyi takdir edilebilir anlamıyorum bişeyler söylerken biraz mantıklı olalım gerçekten üzüldüm gerçek fenerbahçeliyi bırak bunlardan hiçbir takımın taraftarı olmaz hiçbir takım da böyle taraftar istemez geçmiş olsun ayrıca

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Siz hepiniz gerçekten GENÇsiniz ya orada bir ölüm olayı yaşansa nasıl bir mantıktır bu kişiye saldırmak zarar vermek
    Ayrıca Galatasaray bayrağını bu ülkenin polisine değilde kendini ülke ilan eden terörist kafalılara emanet edelim Tabi ki senin fenerin sahipsiz değil ama benim bayrağımda sahipsiz değil onu bu vatanın evladı olan polisler koruyor bir başkası değil!!!

işte böyle düşünen kişiler yüzünden bu ülkede stadlara insanlar eşlerini çocuklarını götürüken korkuyor. Bu insanlar yüzünden Türkiye de futbol terörü yaşanıyor. Bizim insanımız böyle şeylerle tahrik oluyor ama iş vatanına geldimi tahrik mahrik olan yok ama işte anca sokak kabadayılığını basıyor kafaları. orda 40 tane gs taraftarı olsaydı ve kavga çıkıp 1-2 kişi ölseydi. herhalde alkışlardınız işte başardık 2 adam sildik diye. yazık valla yazık böyle düşünen insanların bu forumda bile olması gerçekten çok düşündürücü. Tesisi basmak belki hoş değil demişsin yani hoş olma ihtimali var mı? nesiniz siz mafya mı çete mi terör örgütü mü neyi basıyosunuz terör kampını mı suçluların saklandığı yerimi biraz mantığınızı kullanın futbol sahada oynanır dışarda 100-200 kendini bilmezin adam dövüp tesis basmasıyla övünmek anca 2. sınıf kabadayıların işidir futbol taraftarının değil

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Ozaman bana şunun mantığını söyle.Boş tesiste gs marşı çalmanın üstelik Dünya Fenerbahçeliler günü kutlanırken bunu yapmanın mantıklı bir sebebini söylermisin????

Ozaman bana şunun mantığını söyle.Boş tesiste gs marşı çalmanın üstelik Dünya Fenerbahçeliler günü kutlanırken bunu yapmanın mantıklı bir sebebini söylermisin????
    ben o mantıklı dedim mi? ayrıca bu futboldur oyundur böyle sataşmalar olabilir. biz şampiyonluğumuzu kutlarken araba ile fenerbahçeli bi karı koca geçti fener marşı çalıyodu arabada adam bizi görünce kapadı biz dedik ki abi gerek yok kapamana o senin takımın marşını dinleyebilrsin dedik. İşte taraftarlık işte medeniyet budur anlatmak istediğim bu biraz medeni olmak lazım oraya buraya saldırmamak lazım

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Galatasaray marşını sevmek sorunun cevabı
    bendende sana bir soru madem tahrik var neden sadece 4 kişi (kendini bilmez densiz) tahrik oluyor geri kalanı uyuyormu bu fenerlilerin ya da onlar fenerlimi değil ? ya da adam gibi adamlarmı eylenmenin saygı duymanın sporun ne olduğunu biliyorlarmı ? şunu bilki ben olmasam senin için sen olmasan benim için bu ligin tadı tuzu kalmaz
    Buda imzana cevap:
    Mektepli serseriden selametle
    tüm tenekeler bizim müzemizde

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Ne ilginç ki 2 sene önceki şampiyonlukta mecidiyeköyde Fenerbahçe marşının arabada dinleyerek tur atarken bazı kulüp taraftarları(üstlerindeki polarda Ultraslan yazıyodu) arabaya şişe vb birçok madde attılar.Şimdi bunlarada medeni olacağız....

Ne ilginç ki 2 sene önceki şampiyonlukta mecidiyeköyde Fenerbahçe marşının arabada dinleyerek tur atarken bazı kulüp taraftarları(üstlerindeki polarda Ultraslan yazıyodu) arabaya şişe vb birçok madde attılar.Şimdi bunlarada medeni olacağız....
    ya işte klasik kalıp mantık o bunu yaptı ben bunu yaparım. ben fenerli gsli dedim mi ben genel konuştum. fenerli 100-200 taraftar mı dedim hayır genelleme yaptım bu her takımda var ama bunu durdurmakta bilinçli taraftarların elinde böyle gelip bunlarla övünen işte aslanım bilmem ne diyen adamlar ortalıkta oldukça bunların sayısı 100lerden 1000lere çıkar ve giderek artar. 2 sene önceki diyosun bu sene ki şampiyonlukta bağdatta neler oldu onları düşün bunları böyle kıyaslayarak nereye varıcaksın istersen iç savaş başlatalım 2 takım taraftarı silahlansın 3 haftada en çok taraftar öldüren takım şampiyon olsun ve diğer takım ligden çekilsin taraftarlarıda sınır dışı edilsin bu olaylara böyle bakarsan tek çözüm yolu bu kalıyor. Futbol bir spordur bir oyundur bunun farkına varmak lazım ama varkına varamayan çok insan var hani eğitimsizi var kafası basmayanı var da senin gibi biri nasıl böyle ben onu çözemiyorum yani okuyan aklı çalışan insanlar içinde bunları destekleyenler varsa vay halimize 3-5 seneye stadlara artık füze falan yerleştirirler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben de bir anımı anlatayım galatasaraylı bir arkadaşımla galatasaray-fenerbahçe maçına taksiyle gidiyorduk beşiktaştan taksime çıkan yokuştan biraz gittik baktık kalabalık bir fenerbahçeli taraftar topluluğu arkadaşın üzerinde galatasaray atkısı vardı anlamadığım onlardan birisi gördü atkıyı dediği şu 'aha şerefsiz var takside'milleti gaza getirdi taksiciye abi geri vitese al bas kaçalım dedim bira şişeleri fırlattılar taksiye allaha şükür arkamız boştu kaçtık adamlar ellerinde şişelerle bizi kovalıyorlar hala taksici iyi küfür bastı iyi hatırlarım takside biraz hasar vardı çok şükürki onların arasına girmemişiz girseydik ben şu anda bunları yazamazdım heralde
    ben de şunu söyleyeyim peki bunlarla mı medeni olacağız

Smile

Ya arkadaşım medeni olmayı geçin bi kere bana şunu açıklayın.Futbol takımı nedir_?Takım tutmak nedir_?Uğruna yaptıklarımız nedir_?Taraftar olmak nedir_?Çeşitli takımlar tutuyorus bunun uğruna kavga ediyorus adam bıçaklıyorus şişe fırlatıyorus vs. Oyuncular parasını düşünüyor sadece bu olayları taktıklarını mı sanıyorsunuz?Herkes takım tutabilir ama bunu bu boyuta getirmek geri kalmışlığın bir kanıtı gibi.Dünyadaki bütün derbilerin bi anlamı var.Atıyorm Glasgow-Celtic katolik ile ortodoks çatışması ispanyada bask ve catalan çatışması bunları derbi yapıo.Bizde ise medyanın taraftarın büyütmesiyle ortaya çıkan bu fb-gs çatışması nedir yani.?Ben bir gsliyim ama bunu abartıp herkes göstermek veya kanıtlamaya çalışma gereği duymuyorm(bu lafı genel olarak sölüyom kimse alınmasın ).TAkımımı içimde yaşıyorm yni.Bunu abartymaya gerek yoq.Takımlar için dostluk bozmaya da gereq yoq.Tartışmayı bırakalım bence takımlar oynasın iyi olan kazansın geri kalanların bizi veya futbolcuları bağlamadığını biliyorus ztn

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

E ogün bu marşı çalarsan olacağı o.Ah orda olmak vardı

ah yazık valla artık gerçekten üzülüyorum bu hallerinize ya biraz mantıklı ve medeni olun. mehmet abinin dediği gibi akrabanız çıksa vurcak dereceye geliyosunuz

Derim abi.....
    bu laftan sonra artık dencek bişey yok kötü bir vaka

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Kurtulun şu Ali Şen ve tayfası zihniyetinden nereden nerelere geldi taraftarlık izliyorumda hazırlık maçlarını taraftarlar artık orada bile ayrı oturuyor eskiden yanyana olurlardı

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

senderson, mesela amcanın oğlu Galatasaray'lı olsa ve orada dayak yese ?
    "Haketti, tahrik etmiş" der misin?

Nedir bu ki; bir başka takımın kutlamasına, bir başka takımın marşını dinlemeye tahammül edememek?

Allah aklı versin. Yok yok, verip de zayi etmesin..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by meddah
    senderson, mesela amcanın oğlu Galatasaray'lı olsa ve orada dayak yese ?
    "Haketti, tahrik etmiş" der misin?

Nedir bu ki; bir başka takımın kutlamasına, bir başka takımın marşını dinlemeye tahammül edememek?

Allah aklı versin. Yok yok, verip de zayi etmesin..
    Derim abi.....

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yahu alt tarafı bir grup kendi özel gününü kutluyor, ne var tahrik edecek..
    Hadi ettiler, sen de daha çok ses çıkar, sen de marş çal.. Labada lubada, haldır huldur saldırmak nedir?

senderson seni de takdir ettim ha..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

saol abi teveccühün

dediğim gibi sen insanlığından ödün verme onlar ne olursa olsun

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

şampiyonluktan sonra bi kampanya başlatacaktık, ya onu tam manasıyla yapamadık ya da yetmedi (anlayana )

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Tarih hocam şakayla karışık sınıfa şöyle demişti;''Bizi önce Alevi-Sunni sonra Sağ-Sol daha sonra Türk-Kürt diye ayırmaya çalıştılar.Şimdide Galatasaray-Fenerbahçe diye ayırmaya uğraşıyorlar''.
    Ama maalesef şaka olmaktan çıktı gayet ciddi bu işi yapanlar var.

Nesil
    2006

İtaan çomağı hazırla her yerin sarı lacivert olduğu yere küçücük bir şube açarsan olacağı budur. Hangi akıllı ticaretci Fenerbahçe yarım adasına hatta Fenerbahçe Spor Klubunun binasının yanına böyle bir tesis açarki...

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

lütfen bu fener taraftarını savunmayın artık ya bir değil iki değil yaptıkları ve dikkat ederseniz bu konularla ilgili hiç bi yönetici çıkıp bişey demio...

Nesil
    2006

Kardeşim şimdi sırf Fenerliler mi şuçlu o tesis orda olmasaydı bu olay olmayacaktı açan kişide bu durumu düşünmeliydi...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri