arkadaşlar düşündümde brazilya ligini bi deniyim önerdiğiniz takım warmı
cevaplarınınzı bekliyorum
arkadaşlar düşündümde brazilya ligini bi deniyim önerdiğiniz takım warmı
cevaplarınınzı bekliyorum
benim kuzen oynuyo gremioda altyapı falan fena deil dene mutlaka...digerleri sıradan
ben de başlamadım dha.Aklımda hep var orası ama...Ben senin yerinde olsam Cruzeiro'yu alırdım.Kerlon'u var.
İnternacionalı deneyebilirsin altyapısıda fena deil.İstersen Avrupaya ii futbolcular çıkarabilirsin.
palmeris ve vasco de gama nın çok iyi alt yapiları var
Eğer orta düzeyde bişey istiyosan Ponte Preta harika.Ben geçen sene oynamıştım Libertadores i almıştım.Çok sarıyo insanı.Yine orta Guarani var olabilecek.Ama biraz daha iyi istiyosan Santos,Sao Paolo, Palmerias olabilir. Ama bence Corinthians ı falan alma.Yani nedenini söylememe gerek yok![]()
bence süper takımlaradan Sao Paulo, orta takımlaradan Geremio, küçük takımlaradan(2.lig)Flumunense...
arkadaş kesinlikle haklısın...Originally Posted by Adana_UA
corinthians,sao paulo,santos,gremio en iyi ve zevk veren takımlar....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Santos iyi
yav bu libertadores kupası tam başlasın bendebrezilya takımı seçecceğim. bende corintihians
flamengoyu secebilirsin
bence corinthians ile başla bu benim başladığım kariyerin linki http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=10318 eğer alıcaksan corinthians ı daha detaylı bilgi verebilirim
Corinthias süper takım.KAdrosundaki oyuncuların hepsi yıldız.
Originally Posted by redboy777
abi breziLyaLı futboLcuLar ztn dier uLkeLerın futboLcuLarına oranLa futboLda bır adım onde doguor orası tartısıLmaz o yuzden futboLcu fabrıkası yanı
ama bence corinthias weya sao paolu en iiisi
ya cruizero ya santos ya corinhias(en iyisi bu mascherano tevez nilmar) sao poulo da olabilir
ben ce sanan Santos'u öneririm çünkü süper oyuncular var.Ayrıca bilirsin ki Robinho ile Kaka da o takımdan çıktı.
bence İnternacional i al. Rafael Sobis Fln Çok Etkili Oyuncu Ve altyapısı war.
gremio veya internacionale
Bence corintinhians. Carlos tevez, javier mascherano ve bobo. Çok muhteşem yetenekler var bu takımda.Ama sadace Kerlon için bile Cruzeiro'yu alabilirsin.
corinthias ı al süper.santos ve cruzerio da iyi ama corinthias![]()
kerlonu ilk sene editör olmadan alan warmı
palmeiras diyorum!!!!!
Sao Paulo'yu dene defanslar zaten kaya gibi birkaç sezon sonra o.saha adamları da mthiş oluyor bence dediğim gibi Sao Paulo'yu dene...
Brezilya ise Corinthians tabiki de...
sao paulo derim ben , ama cicinho bi kaç ay sonra real'e gidio , o da gitmese muhteşem bi tazkım olur ama tam muhteşem diyemem