1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Free Transfer Nasıl bulunuyor?

Hybrid View

Default Free Transfer Nasıl bulunuyor?

soruyu başlığa yazdım arkadaşlar ne olur yardım var mı bir yolu yordamı hiç bilmiyorum bedavaya transfer yapmak istiyorum!

no-name-user kardeş oyuncu aramaya gir ordan filtre seçeneğine tıkla ve kontrat durumunu serbest olarak işaretle öyle bi arama yap,istediğin özellikte oyuncular bulursan imza attırırsın

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

Quote Originally Posted by postman81
    no-name-user kardeş oyuncu aramaya gir ordan filtre seçeneğine tıkla ve kontrat durumunu serbest olarak işaretle öyle bi arama yap,istediğin özellikte oyuncular bulursan imza attırırsın
    aynen öyle kardeş aynen böyle ben bu yolla,kovaçeviçi,didayı falan transfer ettim takıma!!zadece kontrat imzalattım oyuncuya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by postman81
    aynen öyle

filitreleme yap yani sözleşmesi bitmiş oyuncuları filitreden ayarla.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

fm ye yeni başladın galiba kardeş bunu bilmeyecek ne war dier arkadaşların da açıkladıı gibi filtreden free yap

Quote Originally Posted by büyükpivot
    fm ye yeni başladın galiba kardeş bunu bilmeyecek ne war dier arkadaşların da açıkladıı gibi filtreden free yap
    ezik görmesek yeni başlayanları daha iyi olur canım di mi??

-------

ya bu arada sözleşmesi biten falan yazmıyor yahu

yahu tam olarak nerelere girmem tıklamam lazım onları biri söylesin lütfeeen

Ara'dan oyunculara tıkla yukarda sağda filitre var ordan ayarla ss yardımcı olur.

http://www.mydnz.com/upload/images/yzu17653.jpg

Quote Originally Posted by no-name-user
    ezik görmesek yeni başlayanları daha iyi olur canım dimi
    Takma kafana böyle şeyleri alışırsın.

Quote Originally Posted by r_a_z_o_r
    Ara'dan oyunculara tıkla yukarda sağda filitre var ordan ayarla ss yardımcı olur.

http://www.mydnz.com/upload/images/yzu17653.jpg

Takma kafana böyle şeyleri alışırsın.
    işte böyle sağolasın be abey

Kardeş aramaya gir.Filtre var üst köşede.Oradan kontrat durumu serbest olarak işarele ve arattır.İstediğin oyucular çıkabilir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ewt arkadaşların da anlattığı gibi yukarda senin menejer isminde arama bölümü var.ordan filtre ye girip serbest olan futbolculara bakabiliyosun.

Mesaj Yetkileri