soruyu başlığa yazdım arkadaşlar ne olur yardım var mı bir yolu yordamı hiç bilmiyorum bedavaya transfer yapmak istiyorum!
soruyu başlığa yazdım arkadaşlar ne olur yardım var mı bir yolu yordamı hiç bilmiyorum bedavaya transfer yapmak istiyorum!
no-name-user kardeş oyuncu aramaya gir ordan filtre seçeneğine tıkla ve kontrat durumunu serbest olarak işaretle öyle bi arama yap,istediğin özellikte oyuncular bulursan imza attırırsın![]()
aynen öyle kardeş aynen böyle ben bu yolla,kovaçeviçi,didayı falan transfer ettim takıma!!zadece kontrat imzalattım oyuncuyaOriginally Posted by postman81
![]()
![]()
aynen öyleOriginally Posted by postman81
![]()
![]()
![]()
![]()
filitreleme yap yani sözleşmesi bitmiş oyuncuları filitreden ayarla.
fm ye yeni başladın galiba kardeş bunu bilmeyecek ne war dier arkadaşların da açıkladıı gibi filtreden free yap
ezik görmesek yeni başlayanları daha iyi olur canım di mi??Originally Posted by büyükpivot
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-------
ya bu arada sözleşmesi biten falan yazmıyor yahu
yahu tam olarak nerelere girmem tıklamam lazım onları biri söylesin lütfeeen
Ara'dan oyunculara tıkla yukarda sağda filitre var ordan ayarla ss yardımcı olur.
http://www.mydnz.com/upload/images/yzu17653.jpg
Takma kafana böyle şeyleri alışırsın.Originally Posted by no-name-user
işte böyle sağolasın be abeyOriginally Posted by r_a_z_o_r
![]()
Kardeş aramaya gir.Filtre var üst köşede.Oradan kontrat durumu serbest olarak işarele ve arattır.İstediğin oyucular çıkabilir
ewt arkadaşların da anlattığı gibi yukarda senin menejer isminde arama bölümü var.ordan filtre ye girip serbest olan futbolculara bakabiliyosun.