1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Futbolcu hakkında medyaya demeç...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Futbolcu hakkında medyaya demeç...

Arkadaşlar futbolcuyu medyaya demeç vererek eleştirmek veya övmek futbolcu üzerinde ciddi bi etki yaratıyor mu?Ben denemediğim için fikirlerinizi rica ediyorum....

bazen yaratıyo ama sakın bi oyuncu kötü oynarken belki iyi oynar diye övme ben bi kere öle yaptım bütün özelliklerim sıfır oldu düştü taraftardan fln tepki aldım

Tabi kardeş etkisi oluyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyuncuyu kötü yönde eleştirirsen,bazen hırs yapıyor bazen psikolojisi bozuluyor. Yani karışık bir durum

Performansını övdüğün takdirde de çok mutlu olur ve çok iyi oynamaya çalışır.

Ama sakın hak etmediği takdirde medyaya oyuncunu övme
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

ya bir kersinde anelka yı tuncayı alexi övdüm ve medyada artık alga geçiyodu sanki yaa bu kezde bunu övdü sıra bizde mi gülme krizleri ıyyyyyyy gıcık basın

Quote Originally Posted by emir_fb94
    ya bir kersinde anelka yı tuncayı alexi övdüm ve medyada artık alga geçiyodu sanki yaa bu kezde bunu övdü sıra bizde mi gülme krizleri ıyyyyyyy gıcık basın
    hehe bende de olmustu

Nesil
    2006
    Yer
    Island

bende haberlerde .... isimli oyuncu nun kötü performansının sürdüğünü yazmıştı bende oyuncuyu medyaya eleştirdim,ardından bi haber çıktı,taraftarlar oyuncu ya dayak attı diye

Nesil
    2006
    Yer
    -

Default fm 2006

Quote Originally Posted by ronnie91
    bende haberlerde .... isimli oyuncu nun kötü performansının sürdüğünü yazmıştı bende oyuncuyu medyaya eleştirdim,ardından bi haber çıktı,taraftarlar oyuncu ya dayak attı diye

benimkindede pirlo'yu eleştirdim haberlerde taraftarın pirlo'ya dayak attığını söylediler

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by ronnie91
    bana hiç olmadı
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Oyuncuların dayak yemesinin ilk defa duyyuyorum giddikçe gerçeğe yakın oluyor bu Fm

oyuncunun kişiliğine de bağlı... bazısını översin şımarır bazısını översin.. 2 gol atmışsa 4 gol atar... karışık bi durum

medyaya verdiğin her demeç takım uzerinde mutlaka bir etki bırakır...

Profilini etkiler.
    Mümkün oldugunca fazla övme ve cezada verme

Yaratiyoda Yaratmiyoda Ben Seedorf A Yaptim ÖvdÜm Adam İlk Macda 3 Gol Atti Adrİano Yo ÖvdÜm DÖkÜldÜ Adam Bazilari İse Menejerİmİn Benİ Övmesİnden Rahatsiz Oluyorum Medyaya SÜreklİ Mzlzeme Olmaktan Rahatsizlik Duruyorum Falan Fİlan

ovme yada ceza verme biraz riskli bi durum adamına gore degisiyo bn bikere rivaldo 4 mac ustuste macın adamı oldu.bnde ovdum sonra adam 5 oynamaya basladı

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Burak270588
    ovme yada ceza verme biraz riskli bi durum adamına gore degisiyo bn bikere rivaldo 4 mac ustuste macın adamı oldu.bnde ovdum sonra adam 5 oynamaya basladı
    o zamanda tersini yapsaydın eleştirseydin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi o işlere girme hepsi bir olup sana cephe alıyolar ha bak bende bişey yazıyodu bi oyuncuyu eleştirdim 'adını vermek istemeyen bi oyuncunuz sizi bu konuda haksız görüyor' falan yazdı bende hepsine 1 hafta maaş kesintisi verdim nasıl iyi yapmışmıyım

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bi oyuncunuz son 5-6 maçında 5-6-7 gibi puanlarla oynamışsa adamı yerin medyaya. oyuncu performansımı düzelteceğim filan diyecektir mutlaka ve sizi favori personeline ekleyecektir büyük ihtimalle. çok fazla oyuncu kazandım bu yolla. ama tam tersi durumlarda da yani adam bu periyotta 8-9-10 ile oynamışsa övün, taraftarlar buna bayılacaktır.

Yaratır tabiki dengeyi iyi tuturman gerekir.

Mesaj Yetkileri