arkadaşlar aziz yıldırım dünyaca ünlü bir yıldız istior kimi almalıyım pozisyonu önemli deil 56 trilyonum war ama daha ilk sezon yardımlarınızı bekliorum
arkadaşlar aziz yıldırım dünyaca ünlü bir yıldız istior kimi almalıyım pozisyonu önemli deil 56 trilyonum war ama daha ilk sezon yardımlarınızı bekliorum
İ**UİNTA wee MALDİNİİ
nasıl getirdin türkiye ligine burnuma hile kokuları geliyorOriginally Posted by wendel3272
tevez kalou
bojinov,vucinic,cesar delgado.....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
I**uinta - Tevez
bojinov ve tevez
Vucinic-Pazzini-Bojinov-Tevez-Martin Petrov-Mascherano
Cristiano Lucarelli
tevez defoe!!adriano ve kaka!!!
kardeş adriano ve kaka gelir mi?Originally Posted by alexx20fb
oldu olocak ronaldinho da deseydinizOriginally Posted by kara
bence vucinic ve mascherano'yu al
Tevez & Rafael Van der Vaart![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ronaldo madridten
mutu fiorentinadan
motta barcelonadan
pedretti lyondan
ama güncellemiştim fener zengindi
ronaldonun fiyatı 8 milyona düşmüştü
Evet tabi. Ronaldinho , Ibrahimovic , Fernando Torres , Cristiano Ronaldo . Koyver gitsinOriginally Posted by alexx20fb
![]()
adriano?? kaka???? kardeş dalga geçme ya parası ölnemli deil ama oyuncu hile olmazsa gelmez sen nasıl getirdin???
serkan gedik![]()
nası getirdin türkiye'ye bu adamıOriginally Posted by mahoo
![]()
tevez ve vucinic
adrıano ıkıncı sezongelıo
robınhoda
ılk sezon tevez tonı juan cassano 60 tr a kadar olan adamları getırebıldım
100 YILIN TRANSFERİOriginally Posted by mahoo
![]()
başkan tevezlen vuciniclen yada böyle yetenekli gençlerden tatmin olmuor.kaka adriano tarzında büyük takımlardan getirebildiiniz warsa onları yazarsanız sewinirim
paramız vardı da biz mi getirmedik![]()
Originally Posted by themastermind
![]()
![]()
![]()
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
c.ronaldo ve luca toni
c.ronaldo gelir 20 mn euro ya ama sen elleşme başkan ilgilensin konuyla o zaman reddedilmio istediğini alıo ronaldinho yu bile getirir hem sana maddiyat sağlar ronie ünlü çünkü forma,stadın dolması fln
[QUOTE=ALİ_can]c.ronaldo gelir 20 mn euro ya ama sen elleşme başkan ilgilensin konuyla o zaman reddedilmio istediğini alıo ronaldinho yu bile getirir hem sana maddiyat sağlar ronie ünlü çünkü forma,stadın dolması fln[/QUOTo nasıl olacak başkana istediim oyuncuyu nasıl aldıracam???
[/QUOTo nasıl olacak başkana istediim oyuncuyu nasıl aldıracam???[/QUOTE]
arkadaşım bak şincik 1. kural şu başkan snden yıldız istedi deme sakın yıldız almaa ondan sora bi süre sora başkan dan sana yazı gelio yıldız almaman beni hayal kırıklığına urattı bu işle ben ilgilenecem dio.sora bi bakıon hoooop kadroda bi adam war ronaldinho mu olur,rooney mi olur oarsı bilinmez ama adamlar ronaldinho ya hasta genelde onu alıolar![]()
nigel de jong,farfan,arouca,
bojinov ve tevez