Originally Posted by
nart_susruko
Ama kadro konusuna gelince öyle bi kadronun iş yapacağını pek zannetmiyorum, gençleştirme bana göre takımın yarısından çoğunun genç olması ile yapılmaz, yani bir anda gençlerin kadroda yer bulması ile olmaz.. Bana göre en iyi gençleştirme tecrübeli isimlerin gençler ile harmanlanması ile olur..
Kadroda da defans ve forvet kısımlarına değinmek isiyorum..
Mondragon-Arda-Uğur-Song-Ferhat-M.Güven-Sabri-Şaş-Carrusca-Özgürcan-Mülayim
4 lü defans sistemini düşünerek kurduysan kadroyu [Arda-Uğur-Song-Ferhat] Uğur ya da Arda olmamalı bence bu kadroda, Tolga-Tomas ikilisinden biri daha iyi olur bence..
Forvet hattına gelincede; ben şuanda bile Özgürcan'ı Galatasaray ilk 11i için yetersiz görüyorum, nedeni ise fizik olarak pek iyi görünmüyor, M'gladbach maçında gol attı ama bence iyi oynamadı, süper kupa ve ligin ilk maçında da bence iyi değildi..
Mülayim'e gelincede ondada aynı durum var bence, yani hazır değiller formayı giymek için.. kendilerine daha çok bakmaları lazım..
Artı birde Sasa İlic'in kesinlikle bu kadroda olması lazım..
"Bu seneden vazgeçer seneye yatırım yaparım" düşünceside bana göre yanlış, evet gelecek için bugünden bişeyler yapıp zemini hazırlamak lazım ama şuanki pozisyondan da vazgeçmemek lazım, ikisini birarada götür(ebil)mek daha iyidir..