Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 195 sonuç

Konu: Kiev’in golüne sevindiler

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Default Kiev’in golüne sevindiler

FENERBAHÇE’nin deplasmanda Dinamo Kiev takımından yediği 2. gol, Ali Sami Yen Stadı’ndaki G.Saraylı taraftarları sevindirdi. Galatasaray maçının başlamasına kısa süre kala tribünlerde artan sarı-kırmızılı taraftarlar, skorboardda "Dinamo Kiev: 2 - Fenerbahçe: 1" yazısının geçmesinin ardından sevinç gösterilerinde bulundu.
    Ve bunu maçı stadda izleyen herkes gördü..Oysa maç sırasında Koyu Gsli dayımda vardı ve onunla izledik maçı.İliç gol attı alkışladım hatta sabrinin golünde farkında olmadan sarıldım bile yani mutlu oldum..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

bu olayı bilmiorum ama olduysa çok ayıp şu zihniyet yerleşmemiş orası avrupa orda tek bilek tek yürek olmalıyız

Del Piero_10 Misafir

bütün takımların taraftarı rakipleri gol yeyince seviniyor

gerçi dünyadada böyle

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    bütün takımların taraftarı rakipleri gol yeyince seviniyor

gerçi dünyadada böyle
    örnek: Levski sofia - gs maçında CSKA sofia taraftarları büyük bir gs bayrağı açmışlardı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ben galatasaray pozisyon kaçırınca üzülüyprum bide şuna bak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ama dünyadakilerin durumları bizimki gibi kritik değil.düşün basel bi maç daha yeneydi tek takım gidiyodu cl ye

Gerçekten bu durumu düzeltmemiz lazım. Ama bu senelerdir var. İşte bizim öğrenemediğimiz futbol olaylarından biride bu malesef.

olağan şeyler bunlar arkadaşlar olmasını istemiyoruz ama Fenerbahçe'de yapıyor beşiktaş'da

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben daha önce bi avbrupa maçında FENERBAHÇE taraftarının böyle birşey yaptığını görmedim duymadım..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by EreN
    Ben daha önce bi avbrupa maçında FENERBAHÇE taraftarının böyle birşey yaptığını görmedim duymadım..
    ALLAH'INI seversen her takım taraftarı kendi maçında diğer takımın avrupadaki rakibine destek pankartı açıyor

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    ALLAH'INI seversen her takım taraftarı kendi maçında diğer takımın avrupadaki rakibine destek pankartı açıyor
    ewet kendimizden biliyoruz bjk nin uefa maçı vardı bizde bjk parma maçında parmaya başarı dileriz diye pankart açmıştık.ama bizimkisi sayılmaz o fasülyeden

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by EreN
    Her takimda rakibin Avrupa'da basarili olmasini istemeyen sahislar var. Her gun tartismalar vs. yasayan insanlarin birdenbire tek yumruk olmamasi da cok sasirtici degil.

Ligimiz SL'ne her yil 3 takim yollasin, UEFA'ya 4 takim yollasin ve bu takimlar orta derece basari yakalasinlar, o zaman taraftar arasinda cekisme, rakibin basarisiz olmasini isteme olsun. Ama SL elemelerine gelecek sene tek takimla katilma ihtimalimiz varken her takimin ve taraftarin Avrupa maclarinda birbirine destek olmasi, cok daha dogru. Sampiyonlar ligine 2. on elemeden katilan ve SL'ne tek takim yollayan ulkenin bir takima kolay kolay yildiz futbolcu falan gelmez ve ligimizin kalitesi cok asagilara duser.

ben bir Galatasaraylı olarak yazıklar olsun yuh be kardeşim demekten başka bişey diyemyrm... yazık çok yazık

S-B-Z Misafir

benim şahsi fikrim bu kızanlarda olabilir belki ama ben bir BJK'li olarak avrupa maçlarında sadece ve sadece GS yı destekliyorum ve seviyorum.çünkü diğer kulüpler buna BJK de dahil hiç yürekten oynamıyor ve adeta günü kurtarmak için çıkıyorlar maçlara.hedef yok,başarı yok,hırs yok.
    Kayserisporun hırsını nedense yıllardır avrupada mücadele eden bu takımlarda göremiyorum,hissedemiyorum.

bunu tasvip ettiğim için değil ama ben erciyese 6 atacaklarına kiev'e karşı 1-0 da olsa galip gelmelerini isterdim ama türkiyede aslan dışarıda karga gibi oynayan takımlarımızı kendimce protesto ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

yazık gerçekten yazık bizim gibi bir milliyetçi bir millet bunları yapmaması lazım.10 sene önce böyle değildik şimdi kanlı bıçaklı düşman olduk.ya fener yada cimbom yenildiği zaman okulda bu takımı tutan arkadaşlara takılırdık ama işi tavında bırakırdık.fenerlilerle ben fenerin avrupa maçlarını seyrettim gollere birlikte sevindik mağlıbiyette birlikte üzüldük ama lig maçlarında durum ayrıdır ben lig maçlarında fenerin hep mağlup olmasını istiyorum mesela.
    bu çirkin durum bize hiç yakışmıyor biz türküz türk

Avrupa'ya gittin bizi rezil ettin!

diye tezahuratlar duydum Ali Sami Yen'de FB alehine. Yanlış duymadıysam tabi... Umarım yanlış duymuşumdur. Yakıştıramadım.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Avrupa'ya gittin bizi rezil ettin!

.
    yalan mı ?

Quote Originally Posted by Laz_Asker_61
    yalan mı ?
    bence doğru hatta bence değil herkesçe

gerçekten bunları yazmak istemezdim ama bi başarıda göremedik ki arkadaşlar kimse darılmasın gücenmesin keşke fenerin başarılarını yazsaydık burada

Quote Originally Posted by Laz_Asker_61
    yalan mı ?
    Yalan! Ne rezilliği. FB Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için çabaladı. Kasıtlı olarak mı rezil etti veya kötü mücadele etti?

Galatasaray geçen sene Tromso gibi 2. sınıf bir takıma elendiğinde neden hiçbir Fenerbahçeli "Avrupa'ya gittin bizi rezil ettin!" demedi Saraçoğlu'nda?

Dürüst olacağım. Keşke Galatasaray yenilseydi! 4-0'a kadar GS'yi destekledim, bir başladı tezahuratlar, "Avrupa'ya gittin bizi rezil ettin!" şeklinde... Ardından sinirlendim ve GS de 2 gol ardarda yedi ve Boleslav gol atınca havalara sıçradım! Dürüstçe söylüyorum. GS, FB'ye laf etmeden önce desteğimi almıştı ama akabinde Boleslav'ı destekledim. Hiç kimse kusura bakmasın! Benim takımımı desteklemeyeni ben hiç desteklemem.

"Avrupa'ya gittin, bizi rezil ettin, .... Kanarya!" şeklinde yapılan tezahuratları kınıyorum. 2 senedir GS Avrupa'da varlık gösteremezken, biz ülkemizi temsil ettik. İyi veya kötü... Hiçbir zaman Kadıköy'de GS'nin Avrupa alehine laf edilmedi, son 2-3 senede! D.Kiev maçında taraftarımız her zamanki gibi GS'ye laf etmeyecektir. Ama bu davranışı GS'den görememek üzücü.

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Yalan! Ne rezilliği. FB Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için çabaladı. Kasıtlı olarak mı rezil etti veya kötü mücadele etti?

Galatasaray geçen sene Tromso gibi 2. sınıf bir takıma elendiğinde neden hiçbir Fenerbahçeli "Avrupa'ya gittin bizi rezil ettin!" demedi Saraçoğlu'nda?

Dürüst olacağım. Keşke Galatasaray yenilseydi! 4-0'a kadar GS'yi destekledim, bir başladı tezahuratlar, "Avrupa'ya gittin bizi rezil ettin!" şeklinde... Ardından sinirlendim ve GS de 2 gol ardarda yedi ve Boleslav gol atınca havalara sıçradım! Dürüstçe söylüyorum. GS, FB'ye laf etmeden önce desteğimi almıştı ama akabinde Boleslav'ı destekledim. Hiç kimse kusura bakmasın! Benim takımımı desteklemeyeni ben hiç desteklemem.

"Avrupa'ya gittin, bizi rezil ettin, .... Kanarya!" şeklinde yapılan tezahuratları kınıyorum. 2 senedir GS Avrupa'da varlık gösteremezken, biz ülkemizi temsil ettik. İyi veya kötü... Hiçbir zaman Kadıköy'de GS'nin Avrupa alehine laf edilmedi, son 2-3 senede! D.Kiev maçında taraftarımız her zamanki gibi GS'ye laf etmeyecektir. Ama bu davranışı GS'den görememek üzücü.
    belkide orada o tezahuratı yapanlar da benim köprüdeki bayrağımı kesen (bayrağıma saygı göstermeyen) taraftarın takımına kızdıkları için öyle bağırmışlardır ne dersin...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by hizlioglu
    belkide orada o tezahuratı yapanlar da benim köprüdeki bayrağımı kesen (bayrağıma saygı göstermeyen) taraftarın takımına kızdıkları için öyle bağırmışlardır ne dersin...
    kardeş senin dediğine bi de şu yönden bak fb şampiyon olduğunda o "HALUK ULUSOY"'lu ayrım yapmayan yönetimimiz izin vermemişti fb ye bayrak asması için peki sence gs ye aynı durum olsaydı ne yaparlardı?!!!!!
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by hizlioglu
    kardeş senin dediğine bi de şu yönden bak fb şampiyon olduğunda o "HALUK ULUSOY"'lu ayrım yapmayan yönetimimiz izin vermemişti fb ye bayrak asması için peki sence gs ye aynı durum olsaydı ne yaparlardı?!!!!!
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yazık olmuşş.ama her zaman var bole şeylerr

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam avrupaya gittin bizi rezil ettin diyor sonra devamında ne diyorlar peki. Ama allahın tokadı yok ki tam bu tezahüratlar başladığında golleri yedi GS. Orada öyle bağıracaklarına destek olmak için bağırsalar, burada yenersin diye bağrsalar ne kaybedeceklerdi. Veya tribünde bir pankart hazırlasalar FB ye başarılar diye. Aynı şey FB için de geçerli onlar da yapabilirlerdi.

Ama yok bizim ülkemizde böyle kafalı insanlar olduktan sonra biz avrupada başarılı olamayız. Ha oluruz nasıl mı GS'nin yaptığı gibi 50 yılda bir. Ben GS'Nin UEFA Kupasını aldığı maçta arkadaşlarla izlerken penaltılar bittikten sonra masanın üzerine çıkıp zıpladığımı sevindiğimi hatırlıyorum. Hem de hiç bir FB maçında masanın üzereine çıkıp sevinmemişimdir ben.

Diyecek söz bulamıyorum. Lafa gelince ben milletimi severim diyenler orda senin ülkenin takımın oynarken, AY YILDIZ forma oynarken karşı takımı tutuyor ve senin kendi takımının başarısız olmasını istiyor. Ne diyeyim ileride bunlar bu ülkeye bir saldırı olsa eminim ülkeyi ilk terkedenler olacaktır.

Hem niye destekliyoruz ki kendi takımımızı ne gerek var. inşallah burada Fener 5 yer de bazıları sevinir. UEFA gruplarına bile kalamaz. Ondan sonra ligde şampiyon olursa tek başına gider ŞL'ne. 2. takımımızda UEFA'ya. Hem madem rakip takımı tutacağız hiç takım göndermeyelim. Tutalım bi yabancı takım nasılsa onu destekliyoz boşuna masraf çıkmasın bizim takımlarımıza.

Kusura bakmayın arkadaşlar bu konuda çok sinirliyim. Üstüne üstlük Trabzon gol yiyince rumlardan daha da sinirlendim. Yanlış bişeyler söylediysem özür dilerim herkesten....
    "YÜCE ATATÜRK"

bende bu tip insanlara kızıyorum. Avrupadaki tüm takımlarımızı destekliyorum. ama dün cafe nin önündne geçerken adam sevine sevine bağırıyo skoru sorana " Kiev 1-0 önde 2. dk. da yediler... " diye. adama acayip huyuz oldum. Ama çevremde GS,BJK,TS,Kayserispor u avrupada maçlarda destekleyen ama FB yi desteklemeyen insanlar var. onların savunması da " Fb taraftarları bizi aşırı derecede fazla kızdırıyor. Ayrıca FB yi desteklemiyoruz diye bize kızacağınıza FB yi ANTİPATİK yapan şahıslara kızsanız daha iyi olur " diyorlar.

Ali samiyende o tezahuratları duymadım. ama yapmışlarsa ayıp etmişler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler ne yaptığınızı sanmaktasınız..burası birbirinize laf atma sataşma yeri değil..burda futbol konuşulur..
    seçtiğniz kelimeler ve üslubunuza dikkat edin..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ömer çavuşoğlu ile başlamış bir durumdur. şimdi kına yaksın bir yerlerine

işte bu iş böyle uzar gider. GS li bayrağımı kestiler diye FB yi Avrupada desteklemez. FB li Haluk Ulusoy biz şamp. olduğumuzda bayrak astırmadı diye GS Bayrağını keser. Bursalı BJK rize ye yenildi diye Anti BJK li olur. Egowich GS trübününde bir grup taraftar "Avrupa'ya gittin, bizi rezil ettin, .... Kanarya!" diye bağırdı diye GS gol yediğinde sevinir. Ama herkesinde kendine göre haklı olduğu sebepler vardır. Hiç kimse geleceği düşünmez herkes geçmiştekilerin intikamı peşindedir...

Nesil
    2006

Burda taraftarları ayırmak yanlış bence.Sonuçta her derbi maçında olaylar çıkıyor deplansmana giden taraftarlar büyük hasar vermiyor mu kavga çıkmıyor mu insanlar ölmüyor mu?

Bu tezahüratlar da bunların yanında hiç şaşırtıcı değil.Geçen yıl bizimle tromso diye dalga geçilmedi mi fenerlilerle 4-0'lık milan maçından sonra dalga geçilmedi mi?Beşiktaşın ligteki durumundan dolayı hep alay konusu olmadı mı?

Bizim ülkemizde insanların taraftarlıları inanç seviyesinde.Herşeyin üstündedir kendi takımlarının kazanması rakiplerin kaybetmesinden daha zevk veren ne vardır?

Tüm bunlar göz önüne alındığında dediğim gibi hiç şaşırtıcı değil bu görüntüler Galatasaray yenilseydi aynı olay başka stadlarda da olurdu.Bunun ayrımı yapılmaz ve hatta yapılamaz.

Artık herkes bunu kabullensin. Son 3 senedir 3 büyüklerimiz Avrupa'da hiç bir varlık gösteremiyor!

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri