arkadaslar fm 2007 de sizce Türkiye Süper Ligi nasıl olur en iyi oyuncu kim olur?fm 2007 Türkiye Süper Liginden beklentileriniz nelerdir?
arkadaslar fm 2007 de sizce Türkiye Süper Ligi nasıl olur en iyi oyuncu kim olur?fm 2007 Türkiye Süper Liginden beklentileriniz nelerdir?
en iyisi delgado ve ricardinho olur en güçlü takımda beşiktaş ve en zevkli liglerden biride tsl olur..
sen gebzespordannnnnn murat türkkanı tanıyormusun????Originally Posted by pessy
cok atımıssın kardes bence ben cimbomluyum ama dogrusunu söylemek gerekirse en iyi oyuncuOriginally Posted by pessy
alex
kezman
lugano
yani fenerli oyuncular olur
luganoyu cikar oradan.Originally Posted by anakonda52
türkiye liginde en iyi ilk 10 oyuncu
1-)alex
2-)delgado
3-)hasan sas
4-)ümit karan
5-)kezman
6-)marcelinho
7-)ilic
8-)ricardinho
9-)gökdeniz
10-)song
en iyi kalecide
1-)mondi
2-)rüstü
3-)runje
4-)volkan demirel
5-)jefferson
6-)aykut
10-)
bence en iyi takım bjk olur ama konyaspor da iyi bir forvet oyuncu alırsa konyaspor da iyi bi takım olur takım sağlam çünkü en zevkli lig ise ingilter olur her zamanki gibi
nasıl konyaspor olur yaw ,sıcak mı çarptı seniOriginally Posted by 19gs19
hakkatten yaw konyanın kadrosunda kimler varki ama size bişey söyliyeiym türkiyeden değil ama premier ligde newcastle united süper transferler yaptı en son martins i de alıyorlarmış bu kadroyla fırtına gibi eserler emre de orda owen de ord azaene kaliteli bi kadrosu varOriginally Posted by KnightBaris
En güçlü takım Galatasaray olcak bence. Çünkü oyunda zaten iyi yapılan gençler bu sezon ön plana çıktı(Mehmet,Arda,Uğur vs.). Ve son şampiyon olarak, geçen sezon çok iyi mücadele eden Ümit Karan, Hasan Şaş, Hasan Kabze, Sasa Ilic ve Tomas 2006'ya göre çok daha iyi yapılacaktır.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bence de Galatasaray olacak çünkü son şampiyon ve gençler bence de iyi olur LaKe ye katılıyorum ama Carrusca nasıl olcak onu merak ediyorum.
Originally Posted by aberkay37
Originally Posted by sanalkardes
herkes tuttugu takimi guclu yapmisOriginally Posted by pessy
![]()
evet ben de en çok Carrusca'yı merak ediyorum..
gelirse ricardo oliviera olacak (gelirse tabii ama bitmiş diolar)
o da olmazsa alex , umit karan en iyilerden olcak
türk olarak yine cafercan ve arda büyük ihtimalle.
beşiktaş bu kez hakettiğini alacak umarım.
bu arada en çok istediğim konyaspora gereken önem verilmesi ve doğru düzgün oyuna aktarılması
carrusca fm 2006 da fena değildi ama fm 2007 de daha iyi olacaktır.bence ilic en iyi oyunculardan biri olacaktır
Carrusca FM 2006'da baya iyidi bence. Şimdi eski klubünden daha popüler bir klübe, yani Galatasaray'a geldi. Bence Carrusca çok iyi olurOriginally Posted by muhtar15
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
sadece fena deilmiii? dünya çapında bir yıldız adayıydı fm 2006 da potansiyeli -8 idi (maximum -10 zaten) (bilmeyenler için;oyunda genç oyuncular için sabit bir potansiyel yetenek koymak yerine yaklaşık deger verilir bu degerler en düsük -1 ile en yuksek -10 arasında değişir.)Originally Posted by muhtar15
Her zamanki gibi yine en güçlü takım galatasaray olur
geçen yıllardaki gibi standartları karşılasa yeter çünkü yamalarla oyunun gerçekçiliği bozuluyor
Abi su tomas rezaletini duzeltseler ii olur
Originally Posted by rustem goldberg
abi harbiden bi fenerli olarak tomas rezaleti düzelsin.yani tomas gerçekte bu kadar kötümü ya ...
gökhan zan'ı da ii yapmaları lazım bence
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Abi en iyi takım bence de gs olur.Çünkü gençelri 2006 da bile mükemmel.2007 de düşünemiyorum...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
en iyi oyuncu kezman ve lugano olur bence
fm genclerı ruhuna uyarak
en ıyı : tuncay sanlı ( yıne yenı yenıden
en ıyı genc tum dunya ıcın: arda ( cocuklugundan belliydi ne olcagı kocakafa lakaplı bu cambazın
en ıyı kalecı: rustu
en ıyı orta saha: ricardınho ve alex
enıyı turk gelecek vadeden forvet: burak yılmaz bana cisseyı hatırlatıo
en ıyı defans: lugano ve aslan gıbı dc olan song
en ıyı forvetler: kezman bası ceker. umıt karan nobre devamı olur. okan yılmaz klasını konusturur
enıyı takım: uefanın bıle kupada favorılerde bası cektıgını soledıgı fb
en surprız takım ve hoca: kayserı ve degerlı hocamız ertugrul saglam
5 sene sıonranın en ıyı takımı altyapısyla gs olur avrupada bıle kupa alır
yılın muamması trabzon olur-cok ıyı? ıyı? orta? nasıl olur bende merak edıorum
herkes KENDI TAKIMINI OVMUS BEN GERCEKCI YAKLASMAYA CALISTIM
walla oyuncuların iyi olması gokhan unal fln
Ben mevki kavramının kaldırılmasını istiyorum. Futbolcuların özelliklerine göre istediğim mevkide oynatabileyim. Mesela adamın tackling'i iyiyse defans da oynatabileyim ama hangi ayağını daha iyi kullanabiliyorsa o kanada koyabileyim. Hem tacklingi hem de passingi iyi ise ön liberoya koyayım. Eğer özelliğine göre yanlış mevkiye koymuşsam performansı düşsün...Gerçekde de öyle değilmi Sabri'ye bir bakıyorsunuz DR bir bakıyorsunuz AMR bir bakıyorsunuz AML. Teknik direktör istediği yere koyuyor ama her mevkide kullandığı ayağına göre ya da özelliklerine göre performansı değişiyor. Dünyada da bu böyle. Oshea DC iken DMC oldu...Tabi eğer koyduğunuz mevkide futbolcu iyi performans gösterememişse basın üzerine gelsin. Tuncay'ı sol kanatta değil forvette oynat, o adam orada oynar mı sen ne biçim hocasın falan desin. Bi de milli takımlara yıldız futbolcuları almayınca da basın üzerimize gelsin, milli takıma sürpriz futbolcular alınca da medya bunu haber yapsın.
en iii si bence beşiktaş olcak yine eskilerdee oluğu gibi bazıları alınmasın delgado ve rico paşa ileride nobre...... gerisini siz düşününşampiyon beşiktaş
Bence Kayserispor,Gençlerbirliğ ve vestalmanisa spor ii olur.Çünkü kadrodaki oyuncular çok kaliteli.
beklentim transferlere paranın yeterli olmasıı