1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Lösemili Bir Çocuk İçin Kan Aranıyor...

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Orta Asyanın Kanla Sulanm

Default Lösemili Bir Çocuk İçin Kan Aranıyor...

Bana mail olarak gelen bu haberi burada da duyurmanın doğru olacağını düşündüm...

8 aydır hasta olan çocukta hala tam bir iyileşme olmamış ve kan ihtiyacı devam ediyormuş
    lütfen forward etmeye devam edelim. Bir cümle cok kötü hissettirdi: "eger birgün siz de böyle bir mesaj göndermek zorunda kalirsaniz, okumadan silen ve iletmeyenler hakkinda ne düsünürsünüz" Lütfen tüm tanidiklariniza gönderin..

7 Yasindaki bir kız cocugu icin acil Kan Sevgili Arkadaşlar, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
    Onkoloji Çocuk bölümündü yatan 7 yaşında Lösemi hastası Damla Aşhan için AB Negatif taze kana ihtiyaç duyulmaktaymış. DOKTORLARA GÖRE EN AZ 6 AY DEVAMLI KANA ihtiyaçları Var.. Yardım etmek isteyenler olursa aşağıda yazılan cep telefonlarından annesine ulaşabilirler.

Sizde bu e-postayı lütfen tanıdığınız herkese gönderin. Zor durumda olan bu çocuğa yardım edelim. Herkese Sağlıklı Günler...
    Damla'nın Annesi :0532 411 32 53-0535 625 06 98

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

Genghis_Khan, peki kan grubu nedir ???

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

AB(-) sergio yaa üzüldüm

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

Yaaa benim de kan grubum O Rh( + ) valla üzüldü haa
    VAlla eğer kan grubum damla kardeşimizle aynı olsa buradan çıkar giderdim kan vermeye ama nee yazık ki kan grubumuz aynı değil

Mesaj Yetkileri