1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Miili Takım alınca hızlı tarih geçme?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

Default Miili Takım alınca hızlı tarih geçme?

arkadaşlar bu konu önceden varsa özür dilerim ama ben milli takımı aldığım az maç yaptığımdan çok boş zaman kalıyo ve o sürenin hepsini bekliyorum bu zamanın hızlı geçmesi için bir ayar var mı

arkadaşım manager e tıkla orda tatile git var ya da go to hol gibi bişe ona tıkla

tatilden dönüş süresi yazr enalttan ikinci ona tıkla gelecek maç yap

sonra tatile gidersin maç zamanı tatil biter maçı yaparsın sonra diğer maçlarda da aynısını yaptın mı tamamdır

boşuna beklemene gerek kalmaz

Quote Originally Posted by no-name-user
    arkadaşım manager e tıkla orda tatile git var ya da go to hol gibi bişe ona tıkla

tatilden dönüş süresi yazr enalttan ikinci ona tıkla gelecek maç yap

sonra tatile gidersin maç zamanı tatil biter maçı yaparsın sonra diğer maçlarda da aynısını yaptın mı tamamdır

boşuna beklemene gerek kalmaz
    olum zaten go to holiday deince 20 dak bekliosn

Quote Originally Posted by perpetua
    Bunu kesinlikle goz onunde bulundurmak gerekli.

Yapilabilecek en mantikli sey continue game timer (turkce'ye cevirilmis halini bilemiyorum) opsiyonunu 2 saniyeye sevirmek olacaktir. Eger hic bir tuse basilmazsa oyun her durdugunda 2 saniye mudahele edilmesi icin bekler, eger mudahele olmazsa oyun devam eder.
    ne gerek varki buna go to hol seçeneğine tıklayıpiadamlar mevcutsa aynı adamları kullana basarsan sorun çözülür

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by KnightBaris
    ne gerek varki buna go to hol seçeneğine tıklayıpiadamlar mevcutsa aynı adamları kullana basarsan sorun çözülür
    Tatile gidersen, milli mac oncesi hangi oyuncularin kadroya cagirilacagi konusunda bir mudahele sansi kalmaz. Bu da mevcut kadronun ayni kalmasina neden olur. Sakatlik gibi sorunlar ortaya cikarsa (mesela kadrodaki iki sol bek birden sakatlandi) kadronun eksik olmasina neden olur (3'lu defans oynamak gerekir veya pozisyonu sol bek olmayan bir oyuncu oraya monte edilmesi gerekir.)

Nesil
    2006
    Yer

kardeş direk maç zamanına mı gidiyo

Quote Originally Posted by RuGbY_038
    kardeş direk maç zamanına mı gidiyo
    gelecek maç a tıklarsan tatile git bölümünde direk maç gününe gidiyor ve sen kadroyu kurup başlıyon

Del Piero_10 Misafir

burada bir tehlike söz konusu
    kadrolar maçlardan önce belirlendiğinden maç günü dönersen kadronda acayip adamlarla karşılaşırsın

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    burada bir tehlike söz konusu
    kadrolar maçlardan önce belirlendiğinden maç günü dönersen kadronda acayip adamlarla karşılaşırsın
    Bunu kesinlikle goz onunde bulundurmak gerekli.

Yapilabilecek en mantikli sey continue game timer (turkce'ye cevirilmis halini bilemiyorum) opsiyonunu 2 saniyeye sevirmek olacaktir. Eger hic bir tuse basilmazsa oyun her durdugunda 2 saniye mudahele edilmesi icin bekler, eger mudahele olmazsa oyun devam eder.

Nesil
    2006
    Yer

tmm sağolun arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kardeş go to holiday dediğin zaman gerçektende ilginç şeylerle karşılaşıyorsun.Bence bir takım yönet,o sırada başarılı olursan sana milli takım teklifi gelir zaten....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Tatil süresi geçene kadar zaten oyun işleniyor ve çok varsa baya zaman geçiyor zaten....

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Ben Hiç Tek Milli Takımı Çalıstırmadım hep yanında bi tane klüb oluyo ve öle daha iyi oluyo

arkadaşlar bu milli takım olayı nasıl bi şi oluyor hyaw nasıl çağrıyorlar bu uzun bi süreç m i D:

S-B-Z Misafir

evet kulüp bazında iyi işler yapman lazım daha sonra ya sana teklif gelir veya boştaki takımlara sen başvuru yapabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

tatil kesinlikle işe yarar!!

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Perpetua abim kesinlikle haklı....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

17. Default

tek milli takım kötü oluyor

ben ilkten oyuna fenerle başladım sonra performans yakalıyınca türkiye milli takımından teklif geldi

hem feneri hem türkiyeyi yönetiyorum hem türk alcağım oyuncuları hazırlık maçı yapıp kadroya koyup deniorum

Mesaj Yetkileri