arkadaşlar biliyorum bu konu baya bi açıldı ama son zamanlarda açılmadı ve sizlerin yapdığı transferlerden haberim olmadı.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
arkadaşlar biliyorum bu konu baya bi açıldı ama son zamanlarda açılmadı ve sizlerin yapdığı transferlerden haberim olmadı.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ya kardeş dolu var herkes oraya yazıyo
iyi ben yazayım bari
en son tevez e 17 mn euro yatırdım![]()
o neki ben henryyi chelseye 100 mn euro ya aldımOriginally Posted by no-name-user
ne kadar az 46 euroya playstation 1 bile alamazsınOriginally Posted by umutumut67
iyi de şu en son sıralar diyor bu birOriginally Posted by KnightBaris
ikincisi senin yaptığın transferle benimki aynı kefeye konulabilir mi?
yorum yok....
Nasıl kabul etti abi 17 milyon euro yu ? Bende kabul etmediOriginally Posted by C@RLosTeVeZ
![]()
Son zamanlar açılmadı diye; eski topice yazılmayacak mı ki ?![]()
kardeş bu konudan tonlarca var.oraya yazsaydın
ferdinand 46 euro
C.Vela'ya 40 Mn ytl verdim...
Kardeş orada arkadaş 46mn euro demek istemiş.Ben de en son essien'e 30mn euro verdim...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
hatırlarsanız ben mascheranoyu almısıtım
onu alırken o bana para werdin - 783.000 € yani kardayım
O senin dediğin futbolcu maaşı değilmiydi.????Ne alakası var....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Ben Ugur Yildirima 9 Milyon Euro Werdim Yaw
en son eto'o 20 mn€ +uğur boral vermiştim daha öncelerdde fredi real madride 30 mn€ ya almıştım
en son eto'o 20 mn€ +uğur boral vermiştim daha öncelerdde fredi real madride 30 mn€ ya almıştım
at.madrid'e
uğur yıldırım 37 Trilyon
de sanctis 24 Trilyon
eboue (tam hatırlamıyorum 12 küsür olması lazım)
ben eboue yi mn ye aldım 23 yasındaykenOriginally Posted by inorax
az smilley kullanmışın daha fazla kullansaydın keşke..
ben son zamandaLarda(dün) yaptıgım transfer ;
bojinow 25 mıL €
Etoyu nasıl adlın bee 20 milyona ....Sallıyor musun yoksa bir iş mi var ...![]()
real madrid den tardelliyi 15 mn ytl ve aimarı 13.5 mn ytl aldım manisaya
bende kaka'yı chelsea'ay 60 mn aldım
No money No cry...
daha çok ucuz oyuncularla ilgileniyorum ama Yıldıray Baştürk'ü 8.75 Milyon Avroya aldım...
sindre leo bing 20 mil euro
lincolnu 25 m $ a aldım
diarrrayı da 19 a