1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Brezilyalı Kartal'dan ayrılmak istiyor

Hybrid View

Default Brezilyalı Kartal'dan ayrılmak istiyor

Beşiktaş yönetiminin gece gezmeleri yüzünden ultimatom verdiği Brezilyalı yıldız Kleberson, ülkesine dönmek istiyor... Siyah-Beyazlı futbolcuya talip de var...

Beşiktaş yönetiminin gece gezmeleri yüzünden ultimatom verdiği Brezilyalı yıldız Kleberson, ülkesine dönmek istiyor. Siyah - beyazlı takıma geldiği günden beri bir türlü istenilen performansı yakalayamayan Brezilyalı futbolcuya Internacional talip.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Uruguaylı Lugano'nun formasını giydiği Sao Paulo'yu safdışı bırakarak Libertadores Kupası'nı müzesine götüren Brezilya'nın Internacional kulübü, yıldız futbolcuya talip oldu.

Kleberson'un avukatı ve aynı zamanda kayınpederi Marcos Antonio Silva; Bolivar, Tinga, Jorge Wagner ve Rafael Sobis'i başka kulüplere kaptırdıktan sonra transfer atağına girişen Internacional kulübünden teklif aldıklarını açıkladı.

"Kleberson Brezilya'ya dönmek istiyor" ifadesini kullan Marcos Antonio Silva, "Kleberson, 2006 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nda yer almadığı için çok üzüldü. Eğer Brezilya'da oynarsa Milli Takım Teknik Direktörü Dunga'nın gözüne girebileceğini düşünüyor. Böylece yeniden milli formayı giyebilme imkanına kavuşacak" dedi.

Internacional'in Kleberson'u istediğini bildiklerini ancak bonservisinin alınmasının çok zor olduğunu da kaydeden Marcos Antonio Silva, "Sözleşmesi gereği Kleberson ancak 10 milyon dolar karşılığında serbest kalabilir. Fakat, ben Internacional'in kendisini kiralık olarak alabileceğini düşünüyorum. Bu mümkün" ifadesini kullandı.

aman gitsin bi yararını görmedim boşa kontenjan...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gitse de olur, gitmese de. Yani onun kalmasının ya da gitmesinin bir önemi yok benim için.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bence kazanılması gereken bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bence cimbomun aradıgı tippp onu besiktas oynatamadı

S-B-Z Misafir

gitmek isteyene kapı açık,
    kapatmayı unutmasın giderken,pek beğenmiyorum zaten.

Nesil
    2006

bence kalmalı! ama illa da gitmek istiyorum diyorsa zorla tutamazsınız!

Bence böylesine büyük bir yetenek harcanmamalı. Kalmalı, tekrar kazanılmalı bence. Ricardinho da geldi, bence kalması için ikna edilmeli.

Tam da transfer sezonunun bitmesine 6 gün önce mi söylüyor gitmek istediğini? Eğer gidecekse, hemen gitsin ve yerine bir adam alınsın. Dalga mı geçiyor Kleberson, tam transfer sezonu biterken gitmek istiyor!

Türkiye Ligi çok kalitesiz hakkaten. Kleberson kendini burada gösteremiyor, Brezilya'da daha çok göz önünde olurum mantığıyla ayrılmak istiyor. Kleberson gibi bir yıldız ligimizden gitmez inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Bence böylesine büyük bir yetenek harcanmamalı. Kalmalı, tekrar kazanılmalı bence. Ricardinho da geldi, bence kalması için ikna edilmeli.

Tam da transfer sezonunun bitmesine 6 gün önce mi söylüyor gitmek istediğini? Eğer gidecekse, hemen gitsin ve yerine bir adam alınsın. Dalga mı geçiyor Kleberson, tam transfer sezonu biterken gitmek istiyor!

Türkiye Ligi çok kalitesiz hakkaten. Kleberson kendini burada gösteremiyor, Brezilya'da daha çok göz önünde olurum mantığıyla ayrılmak istiyor. Kleberson gibi bir yıldız ligimizden gitmez inşallah.
    katılıyorum yukarıda da belirttim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

olur canım o da olur birgün..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Gazetelerin sayfaları boş kalmasın diye yapılan saçma yorumlar.. Appiah'da bir gidiyor, bir geliyor.. Bu basın'ın yeni hedefi Kleberson hayırlısı..

Beşiktaşa geLdi geLeLi 3-5 maç adam gbi oynadı ..Bence gitmeLi !!

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

bence bjk yeniden kazanması lazım bu oyuncuyu çünkü çok iyi bir oyuncu rico ile de uyumlu olacağı kanısındayım
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Eğer haber doğruysa ve gerçekten gitmek istiyorsa hiç durmasın.Artık Beşiktaş kulübünde Beşiktaş formasını giydiği zaman mutlu olan,o formayı giymek için çaba gösteren futbolcular oynamalı.
    Ama haberin doğru olduğunu pek sanmıyorum,çünkü Kleberson Nobre'nin gelişinde başrol oynadı.Ricardinho geldi,Bobo var.Hatta Delgado var.Bu takımdan pek ayrılmayı isteyeceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bence kalmalı süper adam Orta sahanın her yerinde oynuo

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

balon haber olasılığı yüksek..Yazacak bişey kalmamıştır.Appiahta yalanladı ya
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence beşiktaş bu adama olması gerekenden fazla değer veriyor bunun yerinde korya fahri de oynayabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bence kleberson kalmalı cunku ricardinho ile ii bir arkadaslık kurar. ayrıca defansif anlamda takıma cok sey veren bir oyuncu
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

brezılya basının tammamen yaptıgı bı sacmalıktır onlara gore rıco da gelmıyodu

yok ole bişey kleberson gitmez

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

fergusonun onun hakkındaki yorumunada inanmamıştım bunada inanmıyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bu haberleri cok duyduk bunlara kansaydık şuan fenerde ronaldinhoyu izliyor olurduk

bence bu adam gönderilmemeli

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Kleberson bence sistem kurbanı... onu ortashada ileriye dönük oynattığınız takdirde daha başarılı olur... aynı Mancester Utd gibi... yoksa kaliteli bir oyuncu... mutlaka kazanılması gereken bir oyuncu...

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

defansa takviye oyuncu alınır ve koray ön liberoya çekilirse sorun yaşanmadan devam eder beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bence KOray oranın yükünü kaldıramazz

Haberin bombo oldugu su linkle aciga kavusuyor
    http://www.karakartal.com/haberler/17022.php

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yok öle bişey arkadaşlar..kedidir o kediii..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Keşke cimbom alsa.....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Mesaj Yetkileri