1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Yama Yapmak

Hybrid View

Arrow Yama Yapmak

Arkadaslar ben Thurrock takımını yönetiyorum 2. senemdeyim ve benim dikkatimi ceken bisey oldu.Bu arada Thurrock 6. Ligde...Benim oynadıqım liqde benim dısımdaki tüm takımların forma ve kulüp logoları var bende istiorum ya lütfen nasıl forma ve logo ekleyebileceqimi bilen birisi varsa yardımcı olsun.Arastırma yaptım benzeri bir konu bulamadım eqer varsa özür dilerim...

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

6. Ligdemi ? ehheueheeh gülme krizine tutuldum

walla bir üst liqe cıktım kral ilan edildim heuehue

ne şanssızmışın kardeş

yok yahu bilerek bu liqi sectim cünkü oyundaki en son nokta aynı zamanda bu en kücük liqdeki en kötü takım da benimkisi yani kısaca oyunun en kötü takımı ama 2. senemde en yakın takipcime 20 puan farkla 5. liqe yükseldim

Quote Originally Posted by rocknfuck
    yok yahu bilerek bu liqi sectim cünkü oyundaki en son nokta aynı zamanda bu en kücük liqdeki en kötü takım da benimkisi yani kısaca oyunun en kötü takımı ama 2. senemde en yakın takipcime 20 puan farkla 5. liqe yükseldim
    öyle deme daha ne takımlar var

hangi ülkenin takımı kesin ingilteredir!!!

Evet İnqiltere'den Nationwide Noth Liqinden Thurrock ve su anda üst liq takımlarından Scarborourg'a 3 - 0 yenilmekteyimpüfff bu liq cok zor...

Ayrıca takımın statüsü Yarı-Profesyonel bu yüzden bostaki oyuncular dahi imza atmıyor ve transfer bütcesi de yok oyuncular yarım zaman sözlesmeli:danlayın ne kadar zoru sevdiqimi

Ayrıca takımın statüsü Yarı-Profesyonel bu yüzden bostaki oyuncular dahi imza atmıyor ve transfer bütcesi de yok oyuncular yarım zaman sözlesmeli:danlayın ne kadar zoru sevdiqimi

ya arkadaslar yok mu qercekten forma&loqo sorununu düzeltmeme yardımcı olacak bi FM sever:S

kardeş o takımı 5.lige çıkarmışsın ya tebrikler valla.Ben dayanamam

abi baktım walla daha baska takım yoktu hatta durumu söyle anlatayım takımdaki forvetlerimin en yüksek finishinq 11 en ii orta saham steve heffer die birisi ve 34 yasında en ii kalecimin reflex 8 bir oyuncunun en yüksek özelliqi ise 14 o da cesaret ss koyarım isterseniz

abi baktım walla daha baska takım yoktu hatta durumu söyle anlatayım takımdaki forvetlerimin en yüksek finishinq 11 en ii orta saham steve heffer die birisi ve 34 yasında en ii kalecimin reflex 8 bir oyuncunun en yüksek özelliqi ise 14 o da cesaret ss koyarım isterseniz
    Kadron ilerde iyi iş yapar

Kadron ilerde iyi iş yapar

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

ya kardeş eğer onu premire çıkarırsan sana gerçekten helal olsun diyecem çok büyük iş başarırsın

yok ya ümidimi kestim iiceson 3 macta 2 yenilqi 1 beraberlik ama ya***am ya heuhehe cünkü diqer takımlar qercekten cok sıkıcı qelmeye basladı artık.2. liq takımları falan bile lüx qelmeye basladıama simdi de en Turkcell Super Liq'deki en kötü oyuncuyu arıyorum.Forvetlerimin bos kaleye qol kacırdıqı falan oluyor

Arkadaslar Fadiga'yı herkes biliyor deqil mi?Hani bir zamanlar İnter'de oynayan FadigaSu anda İngiltere'de 6. Ligde bir takıma transfer olduRezillik

15. Default

yok ya ümidimi kestim iiceson 3 macta 2 yenilqi 1 beraberlik ama ya***am ya heuhehe cünkü diqer takımlar qercekten cok sıkıcı qelmeye basladı artık.2. liq takımları falan bile lüx qelmeye basladıama simdi de en Turkcell Super Liq'deki en kötü oyuncuyu arıyorum.Forvetlerimin bos kaleye qol kacırdıqı falan oluyor

Arkadaslar Fadiga'yı herkes biliyor deqil mi?Hani bir zamanlar İnter'de oynayan FadigaSu anda İngiltere'de 6. Ligde bir takıma transfer olduRezillik
    anaa fadigaya bakk okadar kötüleştimi. eee tabi oyuncu verem olunca(verem mi kansermi ne olmuştu ) interdeyken aylarca sahalardan uzak kalmştı ondan olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yavv o adam Futbolu bırakmamışmıydı

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Uçurur bu takım seni....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

bu tür takımları çalıştırmak bünyeyi dinlendiriyor

bana en buyuk ikskence boyle bi takımı calıstırmak olur heralde bi keresinde akcabat sebat ı we izmirspor u denemistim onlar bile deli etmisti.sebatı batırdım ama izmirle iyiydim

Mesaj Yetkileri