bu adamı biliyorum bende amc çıkmıştı ama sende amrc çıkmış sol ayağının daha iyi olması ilginç
aynı ünit ozat gibi sag ayaklı ama sol bekte oynuyo hehehe![]()
ben diyarbakirspora almıştım bunu amc oynuyyodu pek te aham şaham bi performansı yoktu gerçi .. ayrıca uğur'un sölediği kuvvetle ihtimalOriginally Posted by uğuray1907
![]()
![]()
Mevkisi ve ayağı ayarlanmadığı için veritabanı sallamış.
ewet doruOriginally Posted by BarceloGS
yada oda umıt ozat gıbı ters bı adam
ewet bencede bazen oluyo böle bi oyunda ortasaha orta olurken diğer oyunda defans sağ çıkıyoOriginally Posted by BarceloGS
![]()
Bence veritabanı hatası değil.Gerçektede oluyor böyle şeyler.Originally Posted by RuGbY_038
değişik sağdan top sürüp solla oynuyor
yalnız oyunda şuda var sen istediğin oyuncuyu verilerine göre istediğin yere monte etmeye çalışabiliyorsun tabi gençse
enteresan bir durum heh
oynat gitsin bölgesini sola çalıştır yada öyle yararlanabilirsin
olabilir bole durumlar yaw bole çok adam war
bu adami bende de vardi ama ilginc birsey ayni umit ozat gibi
En uyuz olduğum durum diyebilirim adamın sadece sağ ayağı var solda oynuyor çok var hatta bende sağ sol oynayan var yani AMRL adamın sadece sağ ayağı var...
Benimde mersin i.yurdu nu yönetirken öyle bi adamım vardı adını unuttum regendi galiba.Şaşırılacak bir durum yok kardeşim.Oyun hatası deyil yani.
abi ne var bunda ümit özat şaşı topu sürüp gözü görmediği için karıştırıp sağla vuruo belki buda şaşıdırne dersinizz hoş olmazmııı?
Zaten orta açmak için birde çalım atması gerek.Ohoo bissürü iş.Originally Posted by gordon753
gayet normal bkz. hasan şaş
Garip değil ki!
Alman Philip Lahm da sol bek oynar ama sağ ayak kullanır![]()
belki tersayğını kullandığı için rakiplere daha kolay çalım atar
oluyor böyle bendde vr oyle bi adam takımdada lt yapıdaki bi oyuncuda vardı oyunun ya hatası yada gerçk böyle
Bence terslik yok. Böyle şeyler olabilir.Ama ben genelde sağ kanatta sol ayağını kullanan bir oyuncu kullanmam
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...