Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 194 sonuç

Konu: Denizlispor-Galatasaray Macı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Denizlispor-Galatasaray Macı

Kadroda değişiklik!
    Erik Gerets'in, Denizlispor maçı için açıkladığı kadroda sakatlıkları bulunan Mehmet Güven, Orhan ve Tolga'nın yanı sıra, Ümit, Okan ve Carrusca da yer almadı

Galatasaray, Denizlispor ile deplasmanda yapacağı Turkcell Süper Ligi 5. hafta karşılaşması hazırlıklarını tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde basına kapalı olarak çalışan sarı-kırmızılıların, ısınma koşusu ile esneklik çalışmalarının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptıkları bildirildi.

Dün yapılan antrenmanda sol alt baldırına aldığı darbeye bağlı olarak gelişen ödem ve ağrı nedeniyle Hasan Şaş'ın sağlık merkezinde tedavi edildiği, tedavilerine devam edilen Mehmet Güven ve Orhan Ak ile izinli olarak evinde dinlenen Tolga Seyhan'ın da antrenmana katılamadıkları kaydedildi.

Galatasaray kafilesi, akşam üzeri Denizli'ye gidecek.

Teknik direktör Erik Gerets'in, Denizlispor maçı için açıkladığı kadroda sakatlıkları bulunan Mehmet Güven, Orhan ve Tolga'nın yanı sıra, Ümit, Okan ve Carrusca da yer almadı.

Özellikle uzun sakatlık döneminin ardından Gaziantepspor maçında yeniden forma giyen ve takımına beraberliği getiren golü atan Ümit Karan'ın kadroda yer almaması dikkat çekerken, kulüp doktoru Murat Çevik, bu oyuncunun herhangi bir sorunun bulunmadığını söyledi.

Bu arada, yeni transferler İnamoto ve Mehmet Topal'ın yanı sıra, uzun süren sakatlığı sonrası Hazan Kabze de kadroda kendisine yer buldu.

Erik Gerets tarafından Denizlispor maçı için açıklanan 19 kişilik kafilede şu oyuncular bulunuyor: Mondragon, Tomas, Song, Hakan, Necati, Hasan Şaş, Mehmet Topal, Fevzi, Ayhan, Cihan, Emre, İliç, İnamoto, Ferhat, Aydın, Sabri, Hasan Kabze, Arda, Ergün.

MUHTEMEL 11

Galatasaray'ın, Denizlispor karşısına, Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Ergün, Sabri, İliç, İnamoto (Ayhan), Arda (Hasan Şaş), Necati ve Hakan muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Denizli Atatürk Stadı'nde saat 21.45'te başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

carrusca neden hiç oynayamıyor çok mu yetersiz kalıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    carrusca neden hiç oynayamıyor çok mu yetersiz kalıyor
    carusca türkiyeye alısamamıs sadece antremanlarda iyi miş ama toplarada korkarak giriyormus

evet caruscayı anladım ama karan niye yok kadroda

bundanda olabilir beyler hasan kabze suan daha hazır ümit karana göre ümit karan hazır olmadıgı için almadı sanırım onuda alsaydı kadroya yedekde iki forvet olcaktı

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

eğer bu maçta yine hiç bir şey yapmayan necati yi oynatırsa................

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Angry

Quote Originally Posted by sherryy
    eğer bu maçta yine hiç bir şey yapmayan necati yi oynatırsa................
    al benden de o kadar.o adamı galatasaray da görmek istemiorum.onun yüzünden kafamı duwarlara wurmaktan bıktım..yeter yaaa. bunları yazarken bile sinirden titriorum....neyse fazla sinirlenmeden bu msjı yolliyim ben..yoksa kötü seyler yazcam!!!

Kolay bir maç olacağı kanısındayım. Denizli zaten geçen sene kötüydü, bu sene ligde galibiyet alamadılar. 1 beraberlik, 3 yenilgi aldılar. Galatasaray zorlanmadan maçı kazanacaktır. Hatta farka bile gidebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Denizli izlediğimiz kadarıyla kötü bir takım.Bu akşam zorlansak da kazanacağımızı düşünüyorum.

karan carrusca kado dışı....

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

ya walla carruscayı bi izleyemedik doru dürüst

biri bana bu adamın niye karanı kadroya almadığını açıklayabilir mi???

Quote Originally Posted by hurmet
    biri bana bu adamın niye karanı kadroya almadığını açıklayabilir mi???
    Belki Bordeuax maçı için oynatmıyordur.. Riske girmesin diye..

haydaa karan niye kadro dışı yaa..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bor. maçına saklıyor ama en azından 18 olmalıydı cl maçınmı düşünerek bu maç önemli morallı bir şekilde bor. maçına çıkmalıyız

ya valla anlamıyorum bu gerets i

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gs alırr....

bence galatasaray maça kalede mondragon savunmanın ortasında song ve tomas savunmanın kenarlarında cihan ve ergün ortasahanın ortasında inamoto ve ayhan kanatlarda arda ve hasan şaş önlerinde iliç ve tek forvet hakan şükür ilk onbiri ile çıkmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

hasan kabze ve ümit arasında bir tercih yaptı hasan daha hazır oldugu için aldı bence

bence şükürü kesip neco-kabze ile başlamalıydı karanıda yedeğe koymalıydı şükür kadro dışı... en mantıklı hareket bu olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bence şükürü kesip neco-kabze ile başlamalıydı karanıda yedeğe koymalıydı şükür kadro dışı... en mantıklı hareket bu olurdu
    bu kadarda acımasız olma hakan sükür gol kacırıyor ama rakip defanslar onu ne kadar yıpratıyor biliyormusunz basında hep iki kişi bekliyor her halde canlı olarak stadyumde izlemediniz

tekrar diyorum hasan kabze ümit karandan daha hazır oldugu için geldi yapılan hazırlıkmaclarını hepsinde gol attı ümit ise cok gol kacırmıs yedekler forvetten olusmacaktı ya bu yüzden karan gelmedi

hANGI ACIDAN KADRO DISI. bEN OLSAM hAKANI BU MACTA OYNATYMAZDIM sampiyonlar ligine saklardim.Adam ne kadar profosyonel olursa olsun yasi ortada. Fazla ustune yuklenmemek lazim o yuzden

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Allah'ım yarabbim Ümit Karan yok. Sinir oldum bu Gerets'e. Adam formsuzda olsa ne yapacağı belli olmaz. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Daha kötüsünü düşünmek bile istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galataray'ın bu maçı alacağını düşünüyorum. Ümit Karan, Bordo karşısında bizim en büyük silahlarımızdan biri ve bu maçta sakatlanırsa gerçekten işimiz zor. Hasan Kabze çok formda ve Ümit'i çokda aratmayacağını düşünüyorum.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

denizli yi rahat geçeriz..fark bile olur

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Hiç değilse necatiyi kadro dışına bırakmalıydı ki necati zaten bunu hakediyo.Ümit karanı kadroya alıp Hakan şükür tek forvet hemen arkasında iliç başlanırdı.İşler kötüye gittimi Hasan Kabze ve Ümit Karan devreye sokulabilirdi.Necati Galatasaray formasını haketmiyor ama Gerets yinede oynatıyor.Bu da beni sinir ediyor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Denizlispor çok kötü oynuyor, Galatasaray farklı alır diyeceğim (hatta öyle) ama bu kadro da iyi bir kadro değil, sanki takım saklanıyor Bordeaux maçına.

Galatasaray Maçı Rahat alır diye düşünüyorum ..
    öbür oyuncuları şampiyonlar maçına saklıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

GeretS'in kadro seçimine bişey diyemiyorum çünkü bazen bu adamı anlamakta güçlük çekiyorum..
    son 3 maçtır deplasmanda berabere kalıyoruz ama inşaallah bu maçı alacağız..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Galatasaray bence fark atar

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Karan'ı kadroya almama sebebi şu aralar Karan'ın açığını kapatabilmek için fazla antreman yapıp yorgun düşmesiymiş yönetimin kendisine sorduğu soruya bu karşılığı vermiş
    Aslında Karandan ziyade Okan ve Carrusca'nın kadroya alınmaması daha çok tartışılması gereken konu çünkü bu iki oyuncuda Gerets'e sorulmadan transferi yapılan oyuncular. Eğer Gerets bu hamleyi yönetime karşı yaptıysa takımı, yönetimi ve Gerets'i zor günler karşılayabilir

Nesil
    2006

Karan sakatlıktan yeni çıktı.Kendisini çok severim bu akşam da gidiyorum maça izlemeyi çok izlerdim ama normal bir lig maçında oynayacağına şampiyonlar ligindeki bir maça daha hazır olarak çıkmasını yeğlerim.

Carrusca toplam 90 dakika oynamadı neredeyse adamın şanssızlığına geldi arda bir anda parladı ama sakatlık ceza yoğun maç temposu göz önüne alınırsa oynayacaktır.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri