1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Kazakistan-Türkiye

Hybrid View

Default Kazakistan-Türkiye

Bu maçı Türkiye'nin kazanacağı açık ancak grup maçları sonunda Türkiye ile Yunanistan'ın aynı puanda olma ihtimalleri var ve bu hiçde az olasılık değil. Bu sebeple averaj yapmak için bundan daha iyi fırsat olamaz. Ersun Yanal tartışmalarını bir yana bırakıp bu maçı farklı kazanıp averaj yönünden avantaj yakalamalıyız.

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Biz bu maçı farklı alırken Danimarka ile Yunanistanında berabere kalması lazım. Eğer Danimarka kazanırsa 2.liig çok daha fazla şansı olur ve daha fazla asılır maçlara.

Yunanistan'ın maçları:
    Yunanistan-Ukrayna
    Kazakistan-Yunanistan
    Danimarka-Yunanistan
    Yunanistan-Gürcistan

Danimarka'nın maçları:
    Danimarka-Arnavutluk
    Türkiye-Danimarka
    Danimarka-Gürcistan
    Danimarka-Yunanistan
    Kazakistan-Danimarka

Yunanistan'ın bütün maçlarını kazanabileceğini düşünmüyorum. Kazakistan maçı dışındaki bütün maçlarda zorlanacaklar. Bizim işimizde zor ama özellikle içerdeki Danimarka maçını alırsak ikinci olacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ukrayna da savunma düzenli,çakılı savunma ile oynayan ve hızlı bir şekilde kontraatağa çıkabilen bir takım; Voronin ve Shevchenko gibi seri dribbling yapabilen, hava hakimiyeti olan, hızlarıya arkaya sarkabilen mükemmel 2 santrafora sahipler.

Ukrayna Yunanistan'ı yenecektir.

Yunanistan ile Danimarka'nın 0-0 berabere kalacağını düşünüyorum.Danimarka'nın ofansif gücü sınırlı, bu yüzden kapanacaktır.Yunanistan da kapanan takımlara karşı oyun bir türlü açamıyor.Çok sıkıntılı bir şekilde takip edeceğimiz bir maç ..

Gürcistan'ın Yunanistan'a süpriz yapma gibi bir şansı var, hiç belli olmaz.İnanılmaz hırsla oynuyorlar.Kapasitelerini çok zorluyorlar.Olmaz ya, olursa bir beraberlik bizi müthiş sevindirir.

Bu iş bitmedi, daha üzmeyin kendinizi ..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

e bi zahmet alsınlar bu maçı da artık.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ya biz bi önce Kazakistan'ı yenelim de hayırlısıyla.....

Bu maçta ne kadar gol atarsak o kadar iyi olur bizim açımızdan...Yunanistan'ın mutlaka bir maç kaybedeceğini düşünüyorum...

Ama korktuğum bizim bütün maçaları kazanıp kazanamayacağımız...Zira Ukrayna maçının çok zor geçeceğini düşünüyorum...Hala kapalı savunmaları açamıyoruz...Eğer Ukrayna'ya bir gol atarsak o maçı alırız...

Umarım herşey yolunda gider...Bir yaz daha düşünemiyorum ki kendi takımımızın olmadığı bir turnuva seyredelim...Çok koyuyor insana...

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

Ya herkes diyorki biz yenelim o,bu,su berabere kalsın falan filan su bunu yenerse ya beyler biz TURKİYE'yiz bize bunlar yakısmıyor biz bu gruptan namaglup cıkacak gucteyiz ama halimize bak ne bu ya ince ince hesaplar yapıyoruz halimize bakın kim yuzunden futboldan anlamayanların basa gecmesi işte yeter ya bıktım bu işlerin sorumluları ersun yanal ve futboldan cakmayan medya, topun ne oldugunu bilmeyen TFF baskanı su halimize bakın Turkiye deyince avrupada ve bir cok kıtada insanlar kadromuzu saymaya baslıyor ama halimize bakın bırakalım boyle ince hesapları yakısmıyor bizim gibi ulkeye bıraksınlarda anlayanlar gelsin su işin basına,YETER YETER YETER BIKTIK

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

namağlup çıkacak güçteyiz ama , takım değiliiz ; ulus olarak birlik değiliz...

Quote Originally Posted by 11
    e bi zahmet alsınlar bu maçı da artık.
    11 guldurdun beni, sagol.

Bu maci almamiz lazim. Dunya Kupasinin resmi sitesinde Grup 2'inin basinda Turkiye var. Bu finallere gidememek cok kotu. Almanya'daki Turk sayisi bize ev saha gibi avantaj verirdi.

Bence bu "ulus olarak birlik degiliz" konusmasi cok sacma. Takim o kadar uzun suredir kotu sonuclar getiriyorki taraftarlarda bikti artik. Sonunda Turkiye - Yunanistan macinda patladi insanlar. Futbolcular seyircileri sucluyolar hic destek olmadilar diye. Seyircileri o dereceye kendileri getirdiler. Sekiz macta 13 puan almak ayip.

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

valla sunu biliyorumki dunyada hiç bir ulke bizim gibi birlik olamaz.Ama ama ama yeri geldiğinde birlik olamayı bazı zamanda tam aksini yapmayıda bizim gibi bilen ulke yok valla ben butun futbolculara sahip cıkarım ve savunurum ben Tuncay'ıda Fatih'ide severim trabzonluyum diye adam ayırt etmem sonucta hepimiz Türk'üz ama bazı insanlarımız adam kayırmaktan baska hiç bir sey bilmiyor bide ben futbol adamıyım diyor (hadi ordan!!!) Bana gore futbolcularda fazla suc yok onları hırslandıracak adam yokki (Makedonya macının ilk yarısı bitmişti biz 2-1 mağlup durumdayız ve soyunma odasındaki laf su "Cesareti olanlar kazanır Cesaretiniz varsa kazanın" ve o macı 3-2 kazandık ersun yanal yokken.) demek istediğim su bu futbolcuların inancı kalmamıs ama bu onların sucu değil teknik heyet ve birazda halkın sucu su basımızdaki teknik direktore bakın valla butun FM'ciler daha iyi yapar bu işi be sunu demek istiyorum Türkiye milli takımının basına Senol Gunes'ler Fatih Terim'ler Rıza Calımbay'lar lazım inanclı adam lazım kardeşim rant isteyenlerin olmaması lazım artık yeter" DEF OL GİT ERSUN YANAL"

20 dakika falan kaldi, mac 3-0 su anda

6-0!

Tekke 2 gol atti bu macta, toplam gol sayisini 7'ye cikardi. Su anda Avrupa elemelerinde en fazla gol atan adam!

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

Bakalım asıl onemli sonuc 23:15 te belli olacak

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

eet,,, inşallah leyhimize sonuçlar oluşur...

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

temennimiz o ama bakalım ukrayna bi seyler yapsın artık ya zoruma asıl giden ne biliyomusunuz su yunanistan giderse kahrımdan kafayı yerim ya biz gidemezsek(insallah gideriz) bari danimarka gitsin bu yunanlar gitmesinde ne olusa olsun

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

6-0 bitti maç

Mesaj Yetkileri