Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: Beşiktaş-Trabzonspor

Hybrid View

Default Beşiktaş-Trabzonspor

iki hazır olmayan takım. bjk ev sahibi olmanın avantajıyla çıkacak sahaya. bizde en etkili silahımız yattaramız yok. şanslar eşit.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

berabere biterr..

Trabzonspor kafilesi İstanbul'a gitti

A.A.

Lazaroni'nin sözleşmesini feshederek teknik direktörlük görevine Ziya Doğan'ı getiren Trabzonspor, yarın deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı lig maçı için İstanbul'a hareket etti.

Bordo-mavili takımın İstanbul'a hareketinden önce havaalanında açıklama yapan teknik direktör Ziya Doğan, takımda göreve geleli çok kısa bir süre olduğunu belirterek, "Beşiktaş'ın kasetlerini seyrettik. Kısa sürede ne kadar çalışabilirsek çalıştık" dedi.

Doğan, iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurgulayarak, "Beşiktaş maçı zor bir maç olacak. Ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz. Bu maçla birlikte Trabzonspor çıkışa geçer" diye konuştu.

Bordo-mavili takımın kaptanı Hüseyin ise son günlerde kaptanlığı konusunda çeşitli söylentilerin çıktığını hatırlatarak, bu görevi kendisine yönetimin verdiğini ve sadece yönetimin alabileceğini vurguladı.

Bordo-mavili takımda, sakatlıkları bulunan Celalettin, Ufukhan ve Enis ile kaleci Ahmet Şahin İstanbul'a götürülmedi. Sakatlığı bulunan Yattara ve hazır olmayan Musampa ise teknik direktör Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda, kafileye dahil edilerek İstanbul'a götürüldü.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

BJK bizi son senelerde İnönü de yenemio yine öle olacak.Trabzonspor kazanacak maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

alırız diye dusunuyorum umarım yanılmam

Beşiktaş ile 98.randevu
    Takımımız Beşiktaş ile bu hafta 98. kez karşı karşıya gelecek.

11 Ekim 1973 tarihinde ekibimizin 2-0 galibiyetiyle başlayan 33 yıllık rekabette bugüne kadar oynanan 97 karşılaşmada Beşiktaş 40, Trabzonspor ise 36 galibiyet aldı. 21 maçta ise takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamadılar. Siyah-beyazlı takımın 129 golüne, Bordo-Mavililer 106 golle cevap verdi.

İki takım arasında bugüne kadar yapılan 64 lig maçında Beşiktaş ve Trabzonspor'un 25'er galibiyeti bulunuyor. 14 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Siyah-Beyazlı ekibin ligde attığı 89 gole Bordo-Mavili ekip 71 golle cevap verdi.

Takımımız, Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde Beşiktaş’la oynadığı 2 lig maçından da galibiyetle ayrılmıştı. Ziya Doğan yönetimindeki Trabzonspor, 2003-2004 sezonunun 24. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Beşiktaş'ı 3-0, 2004-2005 sezonunun 8. haftasında da yine Beşiktaş'ı sahasında 1-0'lık sonuçla yenmişti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

1-1 bence ama erken bir gol olursa skor inanılmaz değişik şekilde bitebilir..

Ya bu kadar yargı neden var herkeste.. Beşiktaş rahat bi şekilde alıcak maçı.Ziya doğan büyücü değil ki 3 günde takımı toparlasın.Biraz kımıldanma olsa bile beşiktaşı inönüde yenecek güce ulaşamaz

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bu maçta ziya doğan'ın bi etkisinin olacağını zannetmiyorum..
    bjk alır bence maçı..

zaten 3 günde ziya doğanın bişşi vereceği yoktu takıma. ama lazaroni takımdan giderek Trabzonspor için yapabileceği en iyi şeyi yaptı ve bütün futbolcuları motive etti. adam kaldığı süre içinde hiç bişe yapamadı ama gider ayak takımı motive etti! futbolcuların kafaları rahat artık. en azından forvetsiz oynamayacağpız ve ziya doğan herkesi gerçek mevkiiinde oynatacaktır. bu bile çok önemli ayrıntı. hiç ümidim yoktu lazaroni burdayken ama artık bjk nın şansı ne ise bizimde o diyebiliyorum.
    deplasmanda olmak da çok önemli değil çünkü bu maç için güzel bi tribün yapılacak. keşke eskiden olduğu gibi tribünleri yarıyarıya verseler yine. yine inönü statıdnın yarısını doldururduk yaa.

bu maç 3-4 olur alırız

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Peshayat
    bu maç 3-4 olur alırız
    noldu dün attınızmı 4 tane
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon'un başında Lazaroni olsaydı Beşiktaş kesin alırdı derdim ama Ziya Doğan olunca Beşiktaş'ı favori gösteremiyorum.Beşiktaş kazanmaya daha yakın ama Trabzon da galibiyetle dönebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Çok rahat kazanırız.Beşiktaş hazır değil diyenlere katılmıyorum.Birkaç ufak tefek uyumsuzluk sorunu hariç hiç bir eksiğimiz yok.
    Trabzonspor çok kötü durumda zaten,Ziya Doğan ile elbet bir toparlanma olacaktır ama 3 günde ve Beşiktaş deplasmanında değil.

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Çok rahat kazanırız.Beşiktaş hazır değil diyenlere katılmıyorum.Birkaç ufak tefek uyumsuzluk sorunu hariç hiç bir eksiğimiz yok.
    Trabzonspor çok kötü durumda zaten,Ziya Doğan ile elbet bir toparlanma olacaktır ama 3 günde ve Beşiktaş deplasmanında değil.
    Katılıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Berabere bitsinde 0-0 9-9 farketmez...

Trabzonspor güle oynaya, zorlanmadan kazanacaktır bu maçı. Yattara olsa rahat alırdı, zira sol beki çok zayıf BJK'nin, sağdan çok iyi atak yapardı Yattara. Soldan da Marcelinho şovu izleyebiliriz, S.Kurtuluş oynar büyük ihtimal karşısında (veya Ali Tandoğan). Bence TS alacak bu maçı ve yükselişe geçecek, Musampa da oynar umarım.

Musampa'nın oynama ihtimali düşük ama ne olur bilinmez.Büyük ihtimal Ersen M. tek forvet çıkacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ben yarın zafer turuna cıkıyorum çünkü bu mac bizim...

Default beşiktaş dağıtır trabzonspor u

tarafsız biri olarak mutlak favori olarak beşiktaş ı görüyorum çünkü trabzonspor un takım yapısı çok zayıf...eğer beşiktaş gerçekten iyi bir gününde olursa ve yeterinçe iştahlı oynarsa tarihi bir fark olbilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

maca 1 saat kaldı

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bu maç bizim için kritik,haftaya Galatasaray derbisi var.O maça rahat çıkmak için bu maçı mutlaka kazanmalıyız.

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Bu maç bizim için kritik,haftaya Galatasaray derbisi var.O maça rahat çıkmak için bu maçı mutlaka kazanmalıyız.
    Ne tesadüf bizim için de o kadar kritik

Nesil
    2006

Maça başlamasına yaklaşık bir saat var acaba izlesemmi izlemesemmi diye düşünüyorum. Çünkü o saatte Top Model var kararsız kaldım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Zİya Doğanın gelmesi Trabzon için iyi oldu bence.. Ayrıca genelde T.Direktör değişince takımlar mağlubiyet almıyo ilk maçlarında Geçenlerde oylamada BJK demiştim ama şuan olsa beraberlik derim..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

bence bjk alıcak yattaranın olmamsı kötü eğer bjk erken gol bulursa alır ama eğer trabzon öne geçerse maçı çeviremeyebilir

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

11 boyle imis az evvel lig tv solemiş

runje
    ali güneş-koray-gökhan-baki

serdar-kleberson-ricardinho

delgado

Burak - Bobo

baki ve ali güneş çok büyük problem yaratabilir

Nesil
    2006

Bu sezon daha önce şampiyonluğu yaşamış iki takım arasında oynanan ilk maç olacak inşallah dostluk kazanır bol hatasız bir maç dileğimle.
    Not: Bu maça derbi değildir.Derbi sözcüğünün anlamı iki aynı şehirin takımı olan takımlar arasında oynanan maçlardır. Bu maç için büyük maç diyebiliriz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gol oldu!
    Beşiktaş 1-0
    Golün adı Burak Yılmaz

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri