Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Masonluk ve Masonlar..!

Hybrid View

Default Masonluk ve Masonlar..!

http://www.youtube.com/watch?v=B_cQC...elated&search=

arkadaşlar video yu sonuna kadar inceleyin ÜLKEMİZ üzerinde oynanan oyunlarıda göreceksiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Her pislikte olduğu gibi yine İsrail Ve Yahudiler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yahu bu gercekse cok ciddi bisey

ama biz ne yapabiliriz ki..

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

yahudilerden nefret ediorum

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Allah yardımcımız olsun....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

S-B-Z Misafir

paylaşım için sağol hizlioğlu.tamamını yarın izlerim artık.daha sonra bir yorum yaparım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Cumhurbaşkanımız bile yahudi çıktıysa bunların ülkemizdeki emelleri olması kuşkusuzdur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

hepsinin allah belasını versin.....video gerçekten çok inandırıcı....hiç bişi yapamazlar...geldikleri gibi giderler yine

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by leave_992
    hepsinin allah belasını versin.....video gerçekten çok inandırıcı....hiç bişi yapamazlar...geldikleri gibi giderler yine
    Onun için bu ülkeye Adam gibi adam lazım.Baştaki sayesinde mi olacak o dediğin....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hp-fm-gs
    Onun için bu ülkeye Adam gibi adam lazım.Baştaki sayesinde mi olacak o dediğin....
    haklısın hp-fm-gs baştaki sayesinde olacak iş değil

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

masonluk hakkında verilen bilgilerden bir kaçı yanlış...duvar sanatçıları değildir ilk masonlar heykeltraşlardır...

Del Piero_10 Misafir

video için teşekkürler.

Herkes düşmanını tanısın!

Cumhurbaşkanımız kesinlikle yahudi değildir onu biliyorum..

Abi valla tüylerim üperdi.Bu konuda bizi bilgilendirdiğin için saol.

israilin nüfusu az diyolar ama masonlar her tarafı ağ gibi sarmış...

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

vita es morte ve sherry çok güzel araştırmalar yapmışsınız beşinci murta masondu ve beşinci murat dönemlerinde devlet gerilemeye başladı

masonlar tanınıyor, her şeye de inanılıyor bu memlekette

ha belki israilde falan öyledirler ama türkiye'dekiler değil, masonlar ikiye ayrılıyor.

Quote Originally Posted by vita es morte
    masonlar tanınıyor, her şeye de inanılıyor bu memlekette

ha belki israilde falan öyledirler ama türkiye'dekiler değil, masonlar ikiye ayrılıyor.
    peki 2 ye ayrılıyorsa diğer masonların amacı nedir?

S-B-Z Misafir

tamamını bugün izledim ve izlettirdim.gerçekten güzel paylaşım.zaten bu konulara ilgiliyim ve byönde kitaplar okudum.bilgiler tazelenmiş oldu.sağolasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

bu masonlarla başımız çok derde girecek..bi yandan pkk,dier yandan abd...bide bunlar war...allah hepimize yardım etsin kardeşler

afedersiniz ama bu kadarına da saflık denir!

yahu biri ortaya bir şey atıyor herkes de yiyor.."bir deli kuyuya taş atmış on akıllı çıkaramamış" hesabı..bu kafayla o taşın çıkacağı da yok..

bunu hazırlayan mel gibson'ın komplo teorisi filminin senaryosunun yazımına katkıda bulunmuş olabilir bu hayalgücüyle..bu aslında ırkçılığa girer..işin ucunda yahudilere laf gidiyor..

ha masonlar ikiye ayrılı demiştim;

TÜRKİYE HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR BÜYÜK LOCASI ve ÖZGÜR MASONLAR BÜYÜK LOCASI bu iki locanın arası hiç de iyi değildir..En önemlisi de ilk yazdığım TÜRKİYE HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR BÜYÜK LOCASI'dır

Masonluk babadan oğula geçer, benim de mason olma ihtimalim var ve de mason olan bir çok tanıdığım, o yüzden bu konuda çok bilgim olduğuna eminim..Eskisine göre daha açıklar, çok gizliydiler eskiden..

tebrikler güzel çalışma..ama olmamış..

ayrıca ek$i sozluk'den bir yazar güzel bir laf etmiş bana da tercüman olmuş:
    nedense yuzyillardir komplo teorilerinin odaginda kalmayi basarmis grup.

bugune kadar yakindan tanidigim bircok masondan anladigim kadariyla daha cok kendini gelistirme ve bilgelesme uzerine kurulu bir sosyal kurum, bir ahlak duzeni bu, hepsi o. dogal olarak da yeri gelince birbirlerini kolluyorlar. aslinda boyle bir cok kurum var dunyada ama masonlar daha bir one cikmislar. cok yaygin olduklarindan herhalde.

peki neden bu kadar cok tepki cekiyorlar? bilemiyorum, ama bir kac olasilik var:
    1) gecmiste bir takim islere bulasmislar, onun sani sohreti devam ediyor. malum tarihe yon veren uyeleri olmus zamaninda.
    2) gizlilikleri, sembolik torenleri batiyor insanlara. insan bilmediginden korkarmis.
    3) gercekten cilgin, psikopat, dunyayi yoneten insanlar var burada da kendilerini cok iyi gizliyorlar, sahane yalanlar atiyorlar, kusursuz rol yapiyorlar.

1 veya 2 daha olasi sanki. tanidigim onca mulayim, orta yasli aile babasinin pazartesi aksamlari toplanip dunyayi yonettigine inanasim gelmiyor. gereginden fazla ciddiye aliniyor bence bu adamlar.

Masonluk babadan oğula geçer, benim de olma ihtimalim var ve de mason olan bir çok tanıdığım, o yüzden bu konuda çok bilgim olduğuna eminim..
    şimdi neden masonları savunduğunu anladım.

Quote Originally Posted by hizlioglu
    şimdi neden masonları savunduğunu anladım.
    bu onları savunuyorum ve bu yüzden onların ne yapıp yapmadığını bilirim..

İlerde mason olmayı istiyorum ve milletleri yok etme niyetim yok, yahudi de değilim elhamdülillah müslümanım soyumun başından beri de Türk'üm..

bu onları savunuyorum ve bu yüzden onların ne yapıp yapmadığını bilirim..

İlerde mason olmayı istiyorum ve milletleri yok etme niyetim yok, yahudi de değilim elhamdülillah müslümanım soyumun başından beri de Türk'üm..
    O insanların Arasında Napmayı Planlıyorsun Peki ?

Quote Originally Posted by AzraiL™
    O insanların Arasında Napmayı Planlıyorsun Peki ?
    bugune kadar yakindan tanidigim bircok masondan anladigim kadariyla daha cok kendini gelistirme ve bilgelesme uzerine kurulu bir sosyal kurum, bir ahlak duzeni bu, hepsi o. dogal olarak da yeri gelince birbirlerini kolluyorlar. aslinda boyle bir cok kurum var dunyada ama masonlar daha bir one cikmislar. cok yaygin olduklarindan herhalde.

peki neden bu kadar cok tepki cekiyorlar? bilemiyorum, ama bir kac olasilik var:
    1) malum tarihe yon veren uyeleri olmus zamaninda.onun sani sohreti devam ediyor.
    2) gizlilikleri, sembolik torenleri batiyor insanlara. insan bilmediginden korkarmis.
    3) gercekten cilgin, psikopat, dunyayi yoneten insanlar var burada da kendilerini cok iyi gizliyorlar, sahane yalanlar atiyorlar, kusursuz rol yapiyorlar.
    yukarda yazanı!

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Masonluk babadan oğula geçer, benim de mason olma ihtimalim var ve de mason olan bir çok tanıdığım, o yüzden bu konuda çok bilgim olduğuna eminim..Eskisine göre daha açıklar, çok gizliydiler eskiden..
    Quote Originally Posted by sherryy
    Masonluk babadan oğula geçer.Bir nevi saltanatlık gibi.
    Osmanlı da saltanatlıktı.İlk padişah Müslüman ve son gelen padişaha kadar tüm Padişahlar Müslümandı.Arada ne Hristyan vardı ne Yahudi nede başka bir dine inanırlardı.İlk masonlar yahudidir ve babadan oğula geçtiği için masonlar yahudidir.
    Ha eğer sen tanıdığımMüslüman veya Hristiyan Mason war dersen bende onların kendilerini mason zannedenler olduğunu söylerim

Tanınmış Masonlar

5. murad (1840-1904) 33. osmanli padisahi
    sehzade kemaleddin efendi (1847-1905) 5. murad'in kardesi
    sehzade nureddin efendi (1851-1885) 5. murad'in kardesi
    ahmed seyid 5. murad'in basmabeyincisi
    koca mustafa resit pasa (1800-1858) sadriazam
    vs....
    Masonluk babadan oğula geçer.O zaman senin belirtiğin kişilerin babalarının da mason olması lazım.Ama ne belirttiğin Padişahın nede belirttiğin Sadrazamların,Devlet Adamlarının hiç birinin babası veya dedesi yani atası mason değildir.O zaman bunlar benim belirtiğim gibi sözde masonlardır.Yani kendilerini mason sananlardır.

Şimdi ben sana mason gazete ve dergilerinde yazılan yazıları sunacağım;
    Masonluk; evrenin ulu mimari mefhumunu, mutlak bilgi, Kemalin son asamasi ve total enerji olarak telakki etmistir. Evrende bulunan herseyin belirli ve ayni atomlardan olustugu ve bunun toplam olarak total enerjiyi meydana getirdigini, gerçekte kaybolusun olmadigini, ancak degisme ve atomlarin dolasimindan söz edilebilecegini ileri sürmekle çagdas bilimsel gerçeklere dayanmistir. Bu gerçekleri kendine prensip, doktrin, ögreti ve iman olarak almistir.

Mason dergisi, Sayi:82/5-1971 Sf:20
    "Din: Ilkel insanlar, doga olaylarinin gücüne ve büyüklügüne bakarak doga üstü güce inanmis ve böylece ilkel dinler olmustur.

Türk Mason Dergisi Ocak 1951 S: 1 Sf: 8
    "Kybele'nin Bir de kocasi vardi ve o da Tanrilar'dandi. Adi; Anis, Adon, Adonay veya Adonis idi. Bitkisel hayatin mevsimlere göre canlanip ölmesini yönetirdi. Her ilkbaharda dogar, kis baslarinda ölürdü. Suriye toplumlarindaki inanca göre, Anis'i bir yabani domuz öldürdü. Iste "Sami" irklarda domuz eti yemenin haram telakki edilmesi, Anis'i öldüren domuza karsi duyulan kin ve nefretten kalmis ve Islam dinine kadar gelebilmistir."

Mason Dergisi S: 82/5 Sf:12
    "Vermis oldugumuz bu kisa bilgiler bile, Melek denilen, peygamberler döneminden sonra artik kimseye görünmeyen sözde varliklarin, hemen bütün dinlerde, birbirine benzeyenn ya da birbirini andiran sembolik tasarimlardan ibaret olduklari anlasilmaktadir."

Mason Dergisi S: 81/4, Sf:26
    "Ruhun ölmezligine inanmak, imgeye (hayal) kapilmaktir."

Mason Dergisi Ocak 1975 Sf:8
    CENNET ve CEHENNEMIN İNKARI
    "Ve sonra kulli ve ilahi iradenin kabulü , daha birçok mistik inançlarinda kanulünü icap ettirir. Bilinmeyen, müsahede ve isbat edilmeyen ahiret alemi, dinlerin kabulünü emrettigi bu mevhum alem, bunlarin arasindadir.

Türk Mason Dergisi Ekim 1968 Sf: 3724
    Bunlar masonluğun kaynaklarından alınan verilerdir.Bu inanca göre total enerji vardır,Cennet ve Cehennem yoktur.Ahiret inancı yoktur.Bunlar mason dergilerinin masonluğu anlatması.İslamiyette Cennet ve Cehennem kavramı vardır.Ahiret inancı vardır
    Masonlukla İslamiyet arasında bu kadar fark varken nasıl bir Müslüman mason olabilir

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdi bide Yahudi Dini ile Mason akımının ortak noktalarına bakalım

Masonluk için kutsal olan EKMEK ve TUZ Yahudi Dininin önemli adetleri arasindadir.

Kardeslerim, Dostlar bu yil da geleneklerimizin kurdugu sofranin etrafinda EKMEK ve TUZUN basinda çevrelendiler.

(TÜRK MASON DERGISI Temmuz 1958 Sayfa: 1738)
    Semboller, Sir ve gizlilige son derece titiz olan masonlar için büyük önem tasir. Zira, zahiren belirli bir mana tasimayan bir çok sembol masonlar için çok sey ifade edebilmektedir.
    Masonlugun bir tarifi onun "Allegori perdesi arkasina gizlenmis sembollerle tasvir edilen bir Ahlak sistemi" oldugudur. Loca içinde dilsiz, sessiz, hatta tozlanmamis duran amblemlerin manalarini incelemek ve bu suretle hakikatleri meydana çikarmak hepimizin vazifesidir. Yani Masonlugun sistemiyle, allegorileriyle, sembolleriyle ne ögretmek istedigi hakkinda bilgimiz olmalidir."

(Mimar Sinan - Sayi:13 Yil:4)

"Ritüellerimizde Tevrat'tan sayisiz alintilar mevcuttur..."

(Mimar Sinan-1993-S: 47, sf:39)
    "Zaten Masonluk mutlak hakikatin ancak bu ihata ve sezislere ve bizzat tekamül etme neticesinde yasanabilecek bir sirdir. Bu sir mühr-ü Süleyman'in üç dil'inda ne güzel resm ve remz edilmistir. Birbirlerine irca edilmek suretiyle mütemadi bir devrin sayruret'i Hiram'da en mükemmel seklini bulur"

(TÜRK MASON DERGISI-Ocak 1951-S: 1 sf:22)
    MASON ALFABESİ

Masonlar, kendi aralarinda gizli, özel bir alfabe gelistirmislerdir.

Gönyelerden meydana gelmis Masonik alfabenin kökeni Ibrani Alfabesi'ne dayanmaktadir.

(Harun Yahya-Yahudilik ve Masonluk-Çirak, Kalfa, Usta) (S.45)
    MUKADDES TOPRAKLAR

"Yalniz masonik efsane ile olan iliskileri degil Hazreti Süleyman Mabedi'nin bulundugu mevzi olmasi itibariyle Mukaddes Topraklar Masonlari yakindan ilgilendirir."

(Mimar Sinan-1982-S: 45,sf7(Masonic Square Dergisi-Eylül 1976'dan alinti)

Yukarida bahsedilen Yahudilerin mukaddes topraklarinin, Masonlarca da mukaddes sayilmasi ve onlari yakinen alakadar etmesinin iki sebebi vardir.

1- Masonik tarihin (masonik efsanenin) Mukaddes Topraklar'da baslamasi

2- Babamiz tabirini kullanarak yücelttikleri Hiram'in insa ettigi Süleyman Mabedi'nin bu topraklarida bulunmasi;
    "... mabedimize girelim. Iki sütun arasinda düzenli durus ve isaret ile üstadi muhteremi selamliyalim... B ve J sütunlari...
    Kutsal kitap, Tevrat 1. Krallar Bap 7 Ayet 21, BOAZ VE JAKIN kelimelerinin ilk harfleri... (Kuvvet bunda, pekistirecek Kuvvetle tesis etmek) anlamina ...
    JAKIN ve BOAZ kelimeleri, ters okunacak olursa, NIKAJ ZAOB olur. Bütün gizli mezheplerde, sirrin muhafazasi için bu sekil ters okuma mutad kaidedir, diyor Oswald Wirth üstad. Musevi mistik düsüncesi, kabalizm de yalniz sessiz harfler nazari itibare alinir. Bu suretle önümüzde NK ve ZB kalir. NK vajen, rahim veya alemlerin yaratici gücü cinsi akti ifade eden ZB ise ilkah organi fallüse tekabül eder. J ve B bu suretle, kuvvetle tesis, üreme, çogalma, zürriyetin sembolleridir. Bu sütunlar üzerindeki narlara bu gözle bakarsak daha çok manalanacaktir. Ayrica loca içindeki semboller arasinda, yalniz üç harf vardir, (B.J.G) Bu suretle, G. genese, tekvir, yaratilis, generation, dogus, nesil, anlamlari daha kesinlesmiyor mu?
    Bu sütunlar aslinda dis aleme aittirler, mabedin disinda telakki edilmeleri icapeder. Nitekim bu sütunlara gelinceye kadar, loca içinde olmamiza ragmen serbest yürürüz ve sadakat durusunda degiliz. Bu sütunlar harici alemle iç alemimiz arasindaki hududdur.

(Mimar Sinan - 45 S: 59)
    "Katedralleri mesela Köln'deki "Mont Cassain'deki manastirlari iste bu derneklere bagli isçiler insa etmislerdir. Nitekim, Wurtzburg Katedrali'nin kubbesinde ve (Ölüler odasi) kapisinin önünde bir sütun basliginda J.. ve öbür sütunda B... yazilidir.

"Operatif masonlar, genellikle dini yapitlarin insaasinda çalisirlardi. Ortaya koyduklari eseri Kainatin Ulu Mimari'na ithaf ederlerdi. Fakat onu insanlara teslim ederlerdi. Yapilan eserin hemen her kösesinde ileri nesillere intikal etmesini arzuladiklari mason ideallerine müteallik isaretleri görmek mümkündür."

(Mimar Sinan - 10 s 105)
    Asagidaki sema yahudilerce kutsal addedilen -Kudüs- Süleyman tapinaginin planini gösteren bir resim olup mason kaynaklarindan alinmistir. Resmin kenarindaki masonik semboller, yahudilik masonluk iliskisini gözler önüne sermektedir.

(Harun Yahya-Yahudilik ve Masonluk)
    Yahudisiz hiç bir Mason locasi yoktur. Yahudi Havralarinda hiç bir mezhep mevcut degildir. Orada Masonlarda oldugu gibi yalniz semboller vardir. Bundan dolayidir ki Israil Mabedi bizim tabii müttefikimizdir.

Akasya (Mason Dergisi) Sayi. 62
    Yahudisiz hiç bir Mason locasi yoktur. Sadece bu söz bile gerçek masonların Yahudi olduklarını anlatmaya yeter ve artar bile.Diğer alıntılarda ise Yahudilik İle Mason kavramı arasındaki aşırı derecedeki benzerlikler görülmektedir.

ibrahim Video için Sağol Böyle Bilgi Verici Kimin Ne Olduğunu Gösteren Videolar Lazım Milletimiz için
    Egemenliğimizi , İslamımızı , Dinimizi Yok Edemezler Başımızda Kim Olursa Olsun !

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    video için teşekkürler.

Herkes düşmanını tanısın!
    Quote Originally Posted by şampiyon
    tamamını bugün izledim ve izlettirdim.gerçekten güzel paylaşım.zaten bu konulara ilgiliyim ve byönde kitaplar okudum.bilgiler tazelenmiş oldu.sağolasın.
    Quote Originally Posted by AzraiL™
    ibrahim Video için Sağol Böyle Bilgi Verici Kimin Ne Olduğunu Gösteren Videolar Lazım Milletimiz için
    Egemenliğimizi , İslamımızı , Dinimizi Yok Edemezler Başımızda Kim Olursa Olsun !
    bişey değil arkadaşlar...

Müslüman Bir İnsanın İçerisinde Ne Olursa Olsun işi Olmaz Bence !
    Uzatmak İstemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Masonlar:Masonların yaşam elsefesi hepsi bir konuda çok bilgili olmak ister.Kimi matematik,Kimi bilim vs..Masonluğun genel amacıda budur zaten.Kendilerini bir dalda başarılı hale getirmek ve o konu hakkında söz sahibi olmaktır.
    Ve masonların hepsi Yahudidir.Başka bir dine inanan mason yoktur

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri