Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Wederson Türk Milli Takımına Alınmalı mı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Exclamation Wederson Türk Milli Takımına Alınmalı mı?

Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur wederson,jaba ve tita türk statüsüne geçti
    adları ise ibrahim wederson,ahmet tita ve melih jaba isimlerini aldılar

inanmayanlar spor sitelerine bakabilirler,ben zaten ordan okudum hangi site olduğunu sölemem yasak ama isteyenlere pm den direk link verebilirim

sizce bu oyuncular milli takıma alınmalı mı?bana sorarsanız sadece wederson alınmalı,görüşlerinizi bekliyorum

wederson mantıken alınmalı ama altyapıdaki gençlerin geleceği için hayır onun özelliklerinde gençleri bulacağımıza inanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

hiçbiri alınmamalı elini sallasan ellisi gelir bunlardan
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

yaw abrttılar artık işin suyu çıktı hiçbiri işimize yaramz bunların

tartışmalar belli bi boyuttan sonra ırkçılığa kayıyor ve bu çokta hoş değil ama bence üçüde extra oyuncular değil ve milli takımın bu adamlara ihtiyacı yok...

Nesil
    2006

Çifte standartın önde gideni her zaman yaşanır şimdi daniskası oluyor.

Eğer başkanın güçlüyse daha fazla yabancı oynatabilirsin değilse onların sahip olduğu hakka sahip değilsin.

Bir iş düzgün yapılmıyor ki.Hadi Aurelio 5 yıl geçirdi tamam da hakkaten ayıp wederson milli takıma girse ne olur girmese ne olur giren çıkan hep futbolumuza oluyor.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Erol Bulut'u tercih ederim.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bu işin sonu yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nasıl olsa işin suyu çıktı.Alın hepsini.İbrahim Wederson'un indirdiği topu Mert Nobre indirsin sonra da Mehmet Aurelio golü çaksın,Türkiye golü bulsun,tabi içinize siniyorsa...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

ya wederson iyi bir sol bek sizin aklınıza şimdilik daha iyi bir bek geliyormu açıkçası benim gelmiyor.ama milli takımda oynamasınıda istemem çünkü türkçe yok adamda

Ergün Teber,Ferhat Öztorun varken ne wederson u gitsin o Brezilya'da oynasın

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

ibrahim wederson,ahmet tita ve melih jaba
    Bu Brezilyalı adamların Türk vatandaşlığına geçtikten sonra aldıkları adlar Ankaraspor Manevi Başkanı Melih Gökçek ve oğlunun adıdır.
    Wederson konusuna gelirse,Ümit Özat sol bek de oynayamıyor.Ergün ise çok yaşlandı fazla adam geçiriyor.Gelecek vadeden sol beklerimiz var ama bunlar daha kendi takımlarında adam akıllı oynamıyorlar.Wederson ilk başta tercih edilebilir ama kısa süreliğine olmalı.Ferhat Öztorun,Mehmet Sedef vs. gibi genç beklerimiz kendi takınlarında oynayabilecek düzeye gelinceye kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet cok abarttılar bence tür olayını
    şöyle bir care bulunabilir yabancı almak serbest olsun ama her takım 5 tane yerli oynatmak zorunda olsun
    yaw bu mondragon ne zaman türk olcak
    bence wedersonalınsın tabi milli takıma orda ümite gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

kesinlikle alınmamalı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

hiç mi doğru dürüst spor yöneticisi yok şu memlekette.biri çıksın dur desin şu saçmalığa.spordan sorumlu devlet bakanı,federasyon başkanı,klüpler birliği başkanı,milli takım antrenörü diğer tüm klüplerin başkanları...biriniz çıkın da düzeltin.zaten kalitesi dipte olan türk futbolunu bataklığa sürüklüyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

alsınlar..onları da alsınlar..hatta bende oynamak istiorumm..burdan açıklıorum..bende milli takımda oynamak istiorumm

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

iyice sirke döndü galiba melih gökçek te palyançoluğa özenmiş! kesinlikle alınmamalı.

evet yeni kadro hazr süper var mı başka türk olcak

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

ewet türk olmak isteyen

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

niye alınmıyorlarmış acaba, onlarında hakkı değil mi..
    nasıl olsa "yol geçen hanı" na doğru gidiyor bu iş..

kes şimdi bu ipin ucunu kesebilirsin..

ben wederson u begeniyorum ferhat tan sonra ki sol bek olabilr.

S-B-Z Misafir

artık fikir değiştirdim.
    bence türkiyede ne kadar yabancı varsa hepsi milli takıma alınmalı.ülkesine gitti,döndü,dönmedi derdide olmaz,hatta avrupada boşta olan,kendi milli takımında forma şansı bulamayan oyucularda getirilip denenmeli,türk yapılmalı.dünya futboluna yeni bir ses,yeni bir soluk getirilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ben fatih terim den şöyle açıklama beklerdim bu kadar olaydan sonra "bundan sonra milli takıma yabancı uyruktan gelme oyuncuları ben milli takımın başında olduğum sürece çağırmayacağım" eğer başarılı olamayacaksak biz türk oyuncularımızla olamayalım kanında türk kanı dolaşan o kadar oyuncu varken milli formayı yabancıların giymesi yakışık almaz şimdi diyorlar fransa ingiltere almanya da alıyor bence bizim onlardan farkımız bu olmalı eğer böyle düşünmüyorsa fatih terim bütün kadroyu devşirme oyunculardan kursun o zaman
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

wedersondan daha ii sol bek mi bulcaz hala ergün,ümit oynuyo bnce alınsın...dierlerine grk yok

wederson harika bi oyuncu gonul ister ki alınmasınlar milli takıma ama madem isin civisi cıktı bunu da alın bari yararlanalım bari bu devsirmelerden...

Sadece wederson'un potansiyeli olarak baktığımızda , memleket olarak sol bek yetiştiremediğimiz bir dönemde , faydalı olacak ve kadroda yer alacak bir oyuncu..

Ancak olayın bir başka tarafı , bu işin sonunun gelmeyecek olması..Değişimi en zor kabullenen milletlerden biri olarak biz , 2008'de sahada 11 tane devşirme sıfatı altında oyuncu görmeye katlanamayabiliriz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Wederson dışındakilere karşıyım.Milli takımda sadece Wederson'a ihtiyaç var.

Sheriff Misafir

Sol bek kıtlığı var Wederson iyi olurdu..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

bence %100 alınmalı. Bence sol kanatta çok iyi iş yapar.Hemde başka bir freekick çimizde olmuş olur.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

alınmalı...sol bek yok.gençlerin önü kesiliyo diyorsunuzda sol bek olmayan ümitle dedemiz ergün de gençlerin önünü kesiyo.bari yararlı olacak bi adam kessin...ayrıca da gücü yeten,konumunu kullanabilen oyuncularını devşiryo var mı böle şey ya...

ilerde milli takımda görebileceimiz bi kaç isim

adnan ferid poladragon

aziz de souza

yıldırım delgadören

recep tayyip kezman

inamoto arınç...gibi...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri