solicek bi şe yok baslıgı okudunuz yazin bakim![]()
solicek bi şe yok baslıgı okudunuz yazin bakim![]()
yaw elinde 2 tane aynı mevkide oyuncu olur bunlardan hangisini beğenirsen onu 11 e alırsın öbürünü yedek tutarsın bu konu buyuk takım yönetenler için olur ancak...
hehe guzel mantıkOriginally Posted by FuLL_MaNiAc
madem yedek arıyosun okan yılmaz rıvaldo alpay hakan sukur mehmet yozgatlı kemal aslan ıbrahım akın
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
arkadaş bence söylediklerinin çoğu yedekte solar yani pek işine yaramaaz yedekte tutlacak adam diil ama ibrahiöm akın olabilirOriginally Posted by turgut
arkadaşın dediği gibi iki mevkide oynayanları yedek tutmak iyi oluyo hele yedek sayısı 5 olan ingiliz liginde...
yıldız olmuycak dediydi arkadaş bende ondan dedim zaten bende böyşe yedek adam olmaz benim yedeklerim 20 yaşını geçmezOriginally Posted by ibrahimovic R
![]()
volkan babacan-can arat-ırfan basaran-cafercan aksu-umut güzelses-kerim zengin-olcan adin
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bence birçok mevkide oynayabilen oyuncular ideal yedeklerdir.Yani benzer özelliklerde bir DC ve DRLC arasından DC'yi ilk onbire koyarım.İsim vermek gerekirse loe Bing,Igor Petkovic,Johan Iversen...
arkdaş haklı bir çok mevkide oynayan adamları yedek yapacaksın mesela Steven GerrardOriginally Posted by jackrai
şaka tabiiki ama var öyle loe bing gibi futbolcular
arkdaş haklı bir çok mevkide oynayan adamları yedek yapacaksın mesela Steven GerrardOriginally Posted by jackrai
birsürü yedek var ama en iyisi furkan bastan
abi genc oyuncular herzaman taze birer kan gibidir
ama insan gencleri yedekte bekletmeye kıyamıo bence yaslılar ve veteranlar en ii yedeklerdir...![]()
![]()
benim super yedegim, gokhan unal. sezonu 18 golle bitirdi. sadece 6 maca baslayip 14 maca da yedek olarak cikti
bence en ii yedek guily