Originally Posted by
tardelli11
benim bu dediklerimi ciddiye mi alıosunuz ya..edu nesta yı tabiki kesemez.ama milan böle düşünüosa,transfer heyeti kesinlikle istifa etsin...sözüne abartma diosan...abartmıorum zaten!!!
oyuncularınız war ama başarı yok..sizin futbolcularınız iise neden bizim üstümüzede deilsiniz..
diğer takımlarda böyle transferler yok demişsin...eweet gs de yok..çünkü biz başarıların çoğunu alt yapıdan gelen we transfer ettiğimiz futbolcuları kaynaştırarak kazandık..ama siz sadece transferlerle bunu yapmaya çalısıosunuz..işte aramızdaki fark bu..
Belki başarı gelmemiş olabilir ama sonucunda Hepsi mükemmel oyuncular.bölgelerinin en iyileri arasında...demişsin......futbolda başarı konusulur..yapılan transferler deil!ortada başarı yoksa,elindeki topçular mükemmel deildir..zaten bu dediğinde bir çelişki war..mükemmel oyuncuları olan bir takım başarıdan başarıya koşar....
Yani bi Okocha,rapaiç,keneth anderson ,DÜNYA GOL KRALI washinton , ortega , högh ,anelka , kezman , appiah , Alex , ..Bunlara kötü oyuncu diyemezsin.DÜNYA biliyor kimin ne olduğunu.Başarı olmadığını mesajımda belirttim zaten.Bkz.Real madrid 3 sezondur sıfır...Ama artık futbol eskisi gibi değil.Futbol bir Endüstri haline geldi ve büyük balık hep küçük balığı yutacak niteliğe ulaştı.Para demek artık futbolcular için herşey demek.Eskisi gibi hobi olarak futbol oynanmıyor.He Gs ye gelirsen.Aynı milli takımın dünya üçüncülüğü gibi yeteneğin dışında kazanılmış gurur verici bişey...Seninle bu konuda polemiğe girmek mantıksız çünkü düşüncelerin belli ve sana burda 3 Bin kelimelik bir mektup bile yazsam düşüncelerinin değişmeyeceği açıkça ortada.Senin bu sabit fikrini kıramayacağım için şunu söylüyorum.Sen Gs'lisin ben FB'li...Yorumların normal.
He konu hakkında net yorum yaparsam Edu gerçekten hoşuma giden bir futbol oynuyor.Maçı dikkatsiz izleyenler için şunlar önemlidir.
1.Ataklar
2Defans hataları
Dikkatli izleyenler defansın yaptığı güzellikleri görür.Edu'da öyle..Onun marke ettiği adam hiç bi şekilde forvet hattına giremiyor duran top harici.Ve adama arkasını döndürtmemesi en önemli özelliği.Sadece hava toplarında kendini toparlaması lazım...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !