1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: FB 100.Yıl Turnuvası.

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Default FB 100.Yıl Turnuvası.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım 100. yıl turnuvası için Real Madrid Kulübü'nün başkanından "Emrinizdeyim" yazılı bir faks geldiğini açıkladı. İtalya ve İngiltere'den de ünlü takımları getireceklerini belirten Yıldırım, turnuvayı 2007 Temmuz ayında yapmayı planladıklarını söyledi. Kıraç ve Athena 100. yıl için marşlar hazırladı. Ben bu marşları heyecanla bekliyorum.Ayrıca 100.Yıl senfonisini
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Benim bildiğim 4 büyükler arasında yapılacağı şeklindeydi ama.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc
    Benim bildiğim 4 büyükler arasında yapılacağı şeklindeydi ama.
    Yok..Real Madrid manutd gibi takımlarla yapılacaktı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Edit: Tamamı büyük harfle konu başlığı veya mesaj içeriği yazamazsınız

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yapılsın bakalım o maçlardaki hasılatla yabancı oyuncuların paraları çıkmış olur

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

yapsınlar..bizde büyük bir zewkle futbol izleyelim...kaliteli maçlar olur..güzel olur

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by EreN
    F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım 100. yıl turnuvası için Real Madrid Kulübü'nün başkanından "Emrinizdeyim" yazılı bir faks geldiğini açıkladı.
    cidden emrinizdeyim mi demiş?

Quote Originally Posted by tardelli11
    yapsınlar..bizde büyük bir zewkle futbol izleyelim...kaliteli maçlar olur..güzel olur
    hiç sanmıyorum kaliteli olacağını.sadece tuncay hırs yapar o maçta=)sonra da tribunlere sussss yapar=)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

vay be aziz yıldırım real madrid başkanını da emrine almış.turnuvaya bişi dediğim yok ta şu medyanın haberlerde kullandığı dil yokmu ona bayılıyorum işte.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by EreN
    F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım 100. yıl turnuvası için Real Madrid Kulübü'nün başkanından "Emrinizdeyim" yazılı bir faks geldiğini açıkladı.
    Koskoca real Madrid klubunun başkanı aziz Yıldırıma "Emrinizdeyim"demiş.Bizim medya olayı baya baya bi abartmış

Yav "Emrinizdeyiz" dedi diye bu kadar kompleksin manası yok sıcakkanlı bir tavır işte ama bizim medya işte.

Nesil
    2006

Turnuva eğer İstanbulda olursa bütün maçlara gideceğim.

fb avrupadan büyük kulüpleri buraya bedavaya getiremez yani o emrinizdeyim muhabbeti yalandır .... baya bir para verirse kulüplere gelir maçlarını yapar ama sırf takımları buraya getirmekse amaç hasılat yapmazksa mantıklı olabilir ama fb taraftarı için öyle futbol şöleni olmaz .... aksine hayal kırıklığı olur ....
    aaa ama r.madrid başkanı a.yıldırımın emrindeyse rica eder maçıda alır .....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bu emrinizdeyim lafına siz neden bu kadar çok takıldınız anlamadım gitti heralde real mad. başkanı bu lafı aziz yıldırım'a yalakalık olsun diye demedi aralarında bir yakınlık var demkki böyle bir kelime kullanmış neden bu kadar çok takıldınız ki?

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    bu emrinizdeyim lafına siz neden bu kadar çok takıldınız anlamadım gitti heralde real mad. başkanı bu lafı aziz yıldırım'a yalakalık olsun diye demedi aralarında bir yakınlık var demkki böyle bir kelime kullanmış neden bu kadar çok takıldınız ki?
    bizim burda takıldığımız şey basın ...bunun fb ile alakası yok ... babasıın oğlu bile olsa adam ispanyadan kalkıpda fb nin 100 yılı diye istanbulda maç yapmaz ki r.madrid gibi kulüpler hiç yapmaz .... ama parasını verirsen veya turnuva birincisine sağlam bir para verirse o zaman olabilir ... bu tip takımlar hazırlık döneminde bile kolay kolay maç yapmıyorlar ....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by paco
    bizim burda takıldığımız şey basın ...bunun fb ile alakası yok ... babasıın oğlu bile olsa adam ispanyadan kalkıpda fb nin 100 yılı diye istanbulda maç yapmaz ki r.madrid gibi kulüpler hiç yapmaz .... ama parasını verirsen veya turnuva birincisine sağlam bir para verirse o zaman olabilir ... bu tip takımlar hazırlık döneminde bile kolay kolay maç yapmıyorlar ....
    işin kolayı var bizimkiler maçı bilmemne hayır kurumuna yada unicef için falan oynarız diye organizasyon yaparlar o zaman barça bile gelir

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    işin kolayı var bizimkiler maçı bilmemne hayır kurumuna yada unicef için falan oynarız diye organizasyon yaparlar o zaman barça bile gelir
    o zaman pele, maradona bile gelir

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

zaten pele gelicekti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Pele gelcekmiş bakalım
    ya Emrinizdeyim derken ne kadar takılıyorsunuz böyle şeylere.İki başkanın arasının çok iyi olduğunu herkes biliyor ondna öyle bi tabir kullanılmıştır..

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

bu turnuva kaçmaz.Her türlü giderim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

kesin real başkanı düşünürüz o zaman gelsin falan demiştir bizimkiler abartmıştır...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bende büyük bi heycanla bekliyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri