Saat 21:30 da Başlayacak Maçı Kanal D naklen Veriyor
Fenerbahcemize Başarılar Dİleriz
Saat 21:30 da Başlayacak Maçı Kanal D naklen Veriyor
Fenerbahcemize Başarılar Dİleriz
rangers 1-0 veya 3-1 kazanıcak gibime geliyor...
randers 1-3 Fenerbahçe.Rüştü bu maçı boş geçmez...
Fenerbahçe alır da fenerli arkadaşlar yine İlker Yasin'i çekmek zorunda kalacak.O yüzden geçmiş olsun diyorum![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Baylar maç 21:30 da diye biiyorum ben..Yanılyo muyum? Hatta bjk'nin ki de FB ninki de kanald de... bjkninki 19:30 FBninki 21:30 olması lasım..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
beşiktaşınki starda 19:30daOriginally Posted by Neron_FB
fenerde artık uyum sorunu hikayesi sıkmaya başladı çıkıp adam gibi oynayıp alsınlar maçı.fazla söze gerek yok
Randers - Fenerbahçe olması gerekmiyormu?
Bence Fenerbahçe yine 2-1 yada 1-0 gibi bir sonuçla kazanır,fazla zorlanacağını sanmıyorum.
O zaman daha kendilerinin hangi maçı verdiklerinden haberi yok...![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
istanbulda işi bitirmeliydi fener şimdi işi orada zor olacak.mutlaka gol atması lazım yoksa maç çok sıkıntılı gider.açıkçası fenerin elenmesi benim için çok büyük sürpriz de olmaz.
Fener bu maçta fark atabilir..
fener rahat geçer randers ı
inşallah bir kaza olmaz da gruplara gideriz
Bence yine fark olmicak.. 2-0 ya da 2-1 yeneriz.. Ama inşallah daha güzel bi oyunla fark açılır..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Fenerbahçe en azından tek farklı bir galibiyetle Randers'ı yener ve gruplara kalır.
randers gibi takımlar deplasmanda daha fazla direnç gösterirken kendi sahalarında gol atma zorunluluğundan dolayı sorun yaşarlar bence fb bu maçı rahat kazanacaktır hatta fark ataacağını düşünüyorum.tabi futbol da her sonuca gebe.
fener en az 3 fark atar bu takım 2.lig ayarında takım kezman tek başına yener bu takımı
ozaman kezman tek basına yensinde görelimOriginally Posted by jarosik_61
![]()
bu macta fenerin fark atması lazım ama ilk macta rakip cok hafife alında dikkat etmesi gerekir fenerin
21:30 muş![]()
bence burda oynadığımızdan daha raht bi oyun oynıcaz orda 2-0 gibi bi galibiyetler döneriz heralde ya bu ilker yasin sunmasın maçı ya
Raki gol atmak için gelirken mutlaka açıklar verecektir eğer iyi değerlendirirsek bu turu çok rahat geçeriz.
bence de kezman bu maçta fark yaratabilir...tek başına gol attığını görürsem şaşırmayacağım...fenerbahçe maçın mutlak favorisi...
Fener rahat alır
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fener maçını seyredemeyicem ya da sesi sonuna kadar kısıp seyretcem![]()
o niye abi?Originally Posted by e_mali
![]()
İlker Yasin'den olsa gerekOriginally Posted by Jesus_FB
![]()
hımmm.. Ben onun için başka bir yöntem buldum televizyonun sesini kızıp radyodan dinlicemOriginally Posted by ermoon
![]()
guzel taktikOriginally Posted by Jesus_FB
![]()
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
Evet güzel olur.. Böylece radyo'da gol olduktan 5 saniye sonra golü tv'de izleyebilirsinOriginally Posted by Jesus_FB
![]()
İnşallah Fenerbahçe tur atlar, gruplara kalır ve oradan gidebildiği yere kadar gider.. Sonuçta bu puanlar Fenerbahçe'ye değil Türkiye'ye geliyor.. Ama aramızda bunu anlayamayan arkadaşlar var ama olsun yakında onlarda o zihniyetten kurtulurlar..
fener alır bu macı