Sitede bi ara orjinal FM 2006 satılıyordu malum Fm 2007'ninde çıkmasına az bi zaman kaldı ve büyük ihtimal ilk bikaç hafta yine bulamıyacagım(gız) sitede yeniden bi satış olucakmı?
Sitede bi ara orjinal FM 2006 satılıyordu malum Fm 2007'ninde çıkmasına az bi zaman kaldı ve büyük ihtimal ilk bikaç hafta yine bulamıyacagım(gız) sitede yeniden bi satış olucakmı?
ben de oyunu orjinal almak isteyenlerdenim. geçen sene sendit.com dan almıştım ancak oyun araya bayram girmesiyle 1 ay geç geldi. önümüz yine bayram gözüm korkmuyor değil açıkçası. nasıl halledeceğiz bilmiyorum.
Bazı girisimler olucak. Site uzerinden orijinal edinmenize yardımcı olmaya çalışacağız.
saolasın biraz rahatladımOriginally Posted by e_mali
olursa çok iyi olur
bencede iyi olur
güze3l bir haber
Ben orjinal FM 2007 almak istiyorum internetten ama sadece yabancı sitelerde bulabildim onlarda da kargo süresi çooook uzun
Türkiyeden sipariş verebileceğim bir yer biliyorsanız paylaşırmısınız acaba
mavishop sitesinde
mavi bilgisayar
abi biraz bekle bu sitede olabilir
fm 2007 genel konulara bu başlıgı açtım ben ve adminlerimizden biri ilgilendiklerini söyledi yani buradada satış olacak...
yeterli çoğunluk sağlandığı taktirde böyle bir girişimde bulunabiliriz
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
sağlarız abi biz yeterli çoğunluğu siz satın yeter ki![]()
kaç paradır ki orjinali?
sağlarız biz abi
çok paraoluyo orjinal korsan 2.5 var ama yinede orjinal almaya bakalım
alırız abi siz çıkartın
eğer orjinal oyun site tarafından sağlanacaksa yabancı siteler yerine siteden almaya tercih ederim. yazın beni listeye![]()
çıkarın alırız biz ...
valla öle abuk sabuk hata verioki demo ben kopyasını denemeden orjinalni almam
Sana katılıyorum benim için kral öldü yaşasın yeni kral LMA Manager 2007.Originally Posted by Navras
bende alırım ama kaç paradır bayram da o parayı toplamama bağlı 40 milyon falan varmıdır
LMA manager mi? Tiksinççç...
Arkadaşım sitelerde ne işin var? Orjinal CD satan noktalar vardır. Oraya gidip telefonunu falan bırak, FM 2007 gelince arıyorlar parasını verip alıyosun yada çıkış tarihi geldiğinde TeknoSA gibi yerlerde zaten orjinal bulunuyor![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Sakaryada öyle noktalar pek yok ama yine de aramak lazımOriginally Posted by LaKe
Teknolojix açıldı şimdi onda fln var mıdır
orjinalini alıp napçan korsnını al hiç olmazsa kar et bea
Originally Posted by fatih öksüz
sizin gibiler yüzünden yıllardır bu oyunu ağız tadıyla türkç oynayamıyoruz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kopya Oyunu Savunmadim DÜŞÜncemİ SÖyledİm
Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır
Originally Posted by fatih öksüz
Bak arkadaşım ben o manada söylemedim.
Oyunun kendi dil seçeneklerinde Türkçe dili olmasını kasdediyorum.
Yama yüklemeyi bende biliyorum.
Yüklüyorum da..
Sen korsan almaya devam et.
Çok iyi bişey yapıyomuşsun gibi söylüyorsun bide.
fm 2006 yı yüzde 80 oranla oynayabildik.
oda fm 2007 çıkmadan 2 ay öncesine kadar.
sen ve senin gibiler oyunu orjinal alsalar, oyun piyasaya Türkçe çıkacak.
Ne biz aylarca Türkçe yama bekleyecez, nede insanlar zamanlarını TÜrkçe yamaya harcayacaklar.
Ama sen açık gözsün ya, biz 60 ytl verelim oyun alalım, sen 2 ytl ver.
Ne de olsa içinde TÜrkçe yaması var...![]()
![]()
Originally Posted by Marius Belgorth
Asgari ücret 400, oyun 60 ytl.. Doğru söylüyorsun..
Benim babamın dafabrikaları yok.
Ama kred kartına 12 taksitle alıyorum oyunu. Ayda 5 YTL 'ye geliyor.
Ayda 5 ytl de herkes verebilir...
Ayrıca türkiye 60.000 nüfüsuyla oyun pazarında çok büyük yer kaplıyor. Devlet uygun fiyatlarla ve korsana karşı verdiği mücadele ile bu pazardan faydalanmalı...
valla özellikle FM tutkumdan dolayı(ki bu CM kaynaklıdır) sürekli orjinalini aldım ama galiba bu sefer bende kopya alıcam çünkü demosu bile soğuttu asıl oyun ne eder allah bilir (en azından deneme amaçlı)