1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: En Pahalı Kezman ...

Hybrid View

Default En Pahalı Kezman ...

288 Milyon €

transfermarkt.de adlı internet sitesi, devlerin takım değerlerini belirledi. Buna göre F.Bahçe 89 milyon 285 bir euro, G.Saray 71 milyon 965 bine euro, Trabzonspor 65 milyon 160 bin euro, Beşiktaş 61 milyon 988 bin euro değerinde.

El yakıyorlar
    Avrupa'nın en ünlü transfer haber portallarından biri olan www.transfermarkt.de adlı internet sitesinin, 4 Büyükler'in toplam kadro değerleri ile ilgili olarak yaptığı araştırma, bir hayli çar***ı rakamları ortaya çıkardı. Dört Büyükler'in toplam değeri 288 milyon 398 bin euro. Fenerbahçe'nin değeri 89 milyon 285 bin euro olarak
    belirlenirken, takımın en pahalıları olarak Kezman 12 milyon 500 bin euro, Appiah 11 milyon 225 bin euro ve Alex 9 milyon 775 bin euro gösterildi.

EN PAHALI KEZMAN
    G.SARAY'ın değeri ise 71 milyon 965 bin euro olarak belirlenirken, takımın en pahalı yıldızı 7 milyon 500 bin euro ile Necati Ateş oldu. Kadro değeri bakımından Beşiktaş'ı geride bırakan Trabzon'un değeri 65 milyon 160 bin euro olurken, takımın en pahalı oyuncusu 10 milyon euro ile Marcelinho oldu. Bu sezon önemli transferlere imza atan Beşiktaş'ın ise takım değeri 61 milyon 988 bin euro olarak belirlenirken, en pahalı oyuncusu da 6 milyon 350 bin euro ile Kleberson oldu. Matias Delgado'nun değeri ise 6 milyon euro.

FENERBAHÇE'nin en pahalı oyuncuları
    Kezman 12.500.000
    Appiah 11.225.000
    Alex 9.775.000
    Tuncay 8.000.000
    Aurelio 5.650.000
    Edu 5.700.000
    Deivid 3.500.000

GALATASARAY'ın en pahalı oyuncuları
    Necati 7.500.000
    Hasan Şaş 6.750.000
    Ümit Karan 5.750.000
    Song 5.600.000
    Sasa İliç 5.250.000
    Tomas 4.500.000
    Tolga 3.500.000

TRABZONSPOR'un en pahalı oyuncuları
    Marcelinho 10.000.000
    Musampa 7.500.000
    Gökdeniz 6.135.000
    Yattara 5.600.000
    Szymek 4.475.000
    Stepanov 3.600.000
    Hüseyin 3.000.000

BEŞİKTAŞ'ın en pahalı oyuncuları
    Kleberson 6.350.000
    İ. Toraman 6.250.000
    Delgado 6.000.000
    İ. Akın 4.900.000
    Nobre 4.650.000
    Ricardinho 4.000.000
    G. Güleç 3.600.000

Kaynak Fotomaç ....

ben bu siteyi 2-3 yıldır takip ederim ... mesela galatasaray gravesen ile ilgileniyor ya onu hemen galatasaray transfer etmiş gibi galatasarayın kadrosunda gösteriyor .... ve burda oyuncuların fiyatınıda biraz abartıyolar .... ayrıca arda nın fiyatını koymamaları da ilginç ....

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

ibrahim akın ve nobre'nin ricardinho'dan pahalı olmasını garipsedim..

Quote Originally Posted by alkaweb
    ibrahim akın ve nobre'nin ricardinho'dan pahalı olmasını garipsedim..
    ricardinho nun yaşı ilerlemiş olması ve iibrahim akın ın genç olması (gelecek vaadeden) fiyatını etkilemiş olabilir ... ki ben de olsam daha fazla parayı i.akın a verirdim ... nobre zaten değerinin fazla olmasını hakediyor ...

Quote Originally Posted by nekop
    yuuhhh necatiye bak o adam o kadar etmez...
    bence sen ondan önce marcelinho ya bak .... bence de necati o kadar etmez ama marcelinho hiç etmez ....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by paco
    bence sen ondan önce marcelinho ya bak .... bence de necati o kadar etmez ama marcelinho hiç etmez ....
    marcelinho ile necati arasinda daglar kadar kalite farki var ayrica gecmislerinede bakarsan neden marcenin o kadar pahali oldugunu anlarsin haa necatiyi 3 yapsinlar marceyi 5 yapsinlar ona bisey demem ama necati o kadar ediyorsa marce hayli hayli eder...

Del Piero_10 Misafir

site rakamları kendi kafasına göre belirliyor,çoğu rakam sırf abartı

Quote Originally Posted by nekop
    marcelinho ile necati arasinda daglar kadar kalite farki var ayrica gecmislerinede bakarsan neden marcenin o kadar pahali oldugunu anlarsin haa necatiyi 3 yapsinlar marceyi 5 yapsinlar ona bisey demem ama necati o kadar ediyorsa marce hayli hayli eder...
    sen birde onların şimdiki futboluyla şimdiki yaşlarına bak ... haa bunların deeğerleri geçmişine göre değerlendiriliyorsa o zaman sen haklısın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

yuuhhh necatiye bak o adam o kadar etmez...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

fenerde bi türk tuncay var listede...

necati o kadar ediyorsa ben de girerim bu listeye bağımsız aday olarak=)=)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by comandante
    fenerde bi türk tuncay var listede...
    Aurelio da Türk

Herhalde Kezman olacak ama parasının azlığını haketmeyen varsa APPİAH derim.O kadar parayı hak etmeyen ise Necati'dir...

necatinin parasi biraz fazla ama necatide iki senedir hatta 3 senedir 17 golün altina düsmüyor,yani necatiyide o kadar kötülemeyelim.ilicin parasi daha fazla olmasi lazimdi.hele ümitin en az 8 m.euro olmaliydi.

Nesil
    2006

Bence App'ah en pahalı olması gerekiyor çünkü aralarındaki en iyi oyuncu o.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben sadece Deivid'in bu kadar ucuz olmasına şaştım. Bence çok kaliteli ve iyi bir oyuncu. Daha fazla değeri hakediyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bazı fiyatlar garip..

Bu fiyatlar yanlış, sallamasyon

necati yattaradan pahalı vey be

Quote Originally Posted by y_layta
    necati yattaradan pahalı vey be
    evet pahali yattara gecen sene ve bu sene dahil kac macta iyi oynadi?
    necati ise her sezon 17-18 golün altina düsmüyor.

Fiyatlarda Biraz Sallamasyon Var Gibime Geldi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaynak Fotomaç

Kaynağa dikkat Kötülemek gibi olmasın ama() adamlar transfermarket in verileriyle falan oynadılar heralde Gerçekten doğruysa da beni en çok şaşırtan bizde Necati'nin en pahalı olması ve Arda'nın listede olmaması.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Quote Originally Posted by LaKe
    Kaynak Fotomaç

Kaynağa dikkat Kötülemek gibi olmasın ama() adamlar transfermarket in verileriyle falan oynadılar heralde Gerçekten doğruysa da beni en çok şaşırtan bizde Necati'nin en pahalı olması ve Arda'nın listede olmaması.
    arkadaşım o transfermarkt.de fotomaçdan daha fazla sallıyor ... o yüzden fotomaç fiyatlarla oynama yapmış olamaz veya yapmasına gerek kalmamaıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ya bu paraaları eder mi bunlar akıl var mantık var..

çok saçma rakamlar yazmışlar...

Burada kıstas oyuncunun kalitesi değil ki oyuncunun tanınmışlığı. Ümit Karan Kezman'dan 5 gömlek daha iyi bir golcü olabilir (öyle olduğunu iddia etmiyorum, farazi olarak konuşuyorum) ancak takdir edersiniz ki Kezman Ümit Karan'dan daha çok tanınan bir oyuncudur tüm dünya ele alındığında. Tanınan futbolcunun daha çok para edeceği düşüncesiyle bu fiyatlar doğrudur bana kalırsa. Arda'nın da girememesi bu nedenledir örneğin. Sezon içerisinde bu formunu aynen devam ettirirse en pahalı futbolcu durumuna gelir büyük ihtimalle, genç olmasını, performansının iyi olmasını ve ŞL nedeniyle tanınmasını göz önüne alırsak.
    Diğer yandan bana kalırsa Hasan Şaş ve Ümit Karan, Tuncay'dan daha pahalı olmalıdır söylediğim gibi bir fiyatlandırma yapılıyorsa ama o kadar hata olur yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

saçma olmuş bi kere marcelinho 10 mn değil 7.5 mn civarında
    [SIGPIC][/SIGPIC]

yattarada o kadar ucuz olmaz

Mesaj Yetkileri