u-16 ve u-17 de 26 kez oynayarak başarılı bir futbol sergileyip devlerin gozune girdi. monaco resmi teklıf yaptı,reaal madrid ve arsenal 16 yaşındaki sercanı izliyor.bu haberden sonrada sercan a takımla antremanlara çıktı.
u-16 ve u-17 de 26 kez oynayarak başarılı bir futbol sergileyip devlerin gozune girdi. monaco resmi teklıf yaptı,reaal madrid ve arsenal 16 yaşındaki sercanı izliyor.bu haberden sonrada sercan a takımla antremanlara çıktı.
kim bu sercan soyadıne
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
abi bursalısın diye yazmıosun dme bize bi kaynak falan link ver
sercan yıldırımOriginally Posted by kkanke
dun bursa kanalı olay tv futbol programında solediler.Originally Posted by hakan sükürü
http://www2.olay.com.tr/icerik.php?c...&viewpage=spor
ilk defa durdum ???
vay be helal olsun daha 16 yasında bide![]()
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
kusura bakmayın ama ben inanmadım...
niye inanmıyon buyuk takımlar alt yapı için amerkadan 10 yaşında çocuk transfer ediyoda bu niye olmasınOriginally Posted by hakan sükürü
bursa ve inegöl futbolcu fabrikası zaten
insalah dogrudur
nieki doğru olabilir
sakaryada var....
bursaspor ve sercan için harika bi haber.sercan ilk duduğunda ilk once çok şaşırmış sonrada mutlu olmuş![]()
inş doğrudur bakalım
inş. doğrudur bu haber bursaspor menfaatleri için de guzel bi haber ekonomik açıdan
sence ne kadar verirler????
valla en 2-3 milyon dolar çıkar heralde
ama isteyen çok olursa 5e bile çıkar???
inş. dediğin gibi olur.hele bi iki maç a takımda oynasın
Futbolcuların izlenmesi küçük-büyük takımına göre mi yapılıyor? Hayırlısı neyse o olsun. Hadi bakalım göstersin gücünü ve önce Türkiye olmak üzere tüm Avrupa'ya gidebilir.
ewt .serdar kurtuluşu bjk ye verdik belki ordan avrupaya gidebiir performansı ii olursaOriginally Posted by ermoon
ama teklif gelirse ben olsam avrupaya giderim tabi inş batırıp gelmez akıllı olsun onun gibi yapıp geri dönen abileri çok onların yaptını yapmasın yapmaz inş.
sercan u-17 de bi turnuvada ,turnuvanın en iyisi seçilmiş,ondan sonra kısmeti açılmış![]()
aman aman böle devam etsin(iyi geceler)
arkadaşlar arada bi nefes alında başkaları da mesaj yazsın![]()
volkan abi yemin ederim ki tam beni dicektim=)=)Originally Posted by VoLkaN BaROs
bursa mc her mesaja cevap vermek zorunda diilsin be abi=)
böyle haberler çok çıkıyor genel de boş oluyor özgürcan cafercan gib örnekler de mevcut.
Bence çok normal bir haber Futbol Endüstrisi işte böyle.Bakın Messi'ye 13 yaşında Barcelona tarafından keşfediliyor.Dünya futboluna 16 yaş geç bile.Jose Mourinho Ertem Şener ile röportajında Türkiye 2.liginden genç oyuncuları izlediğini söylüyordu.Bu neden olmasın en azından Avrupalı değerlerini biliyor biz futbolcu değerlerimizi bile bilmiyoruz.İnşallah bu Sercan adlı çocuk çok iyi yerlere gelir...
Bizim 3 Büyükler Avrupa'nın gözden çıkardığı futbolcuları toplasın,gözümüzün önündeki Sercan'ı Avrupa kapsın.
neden inanmıorum biliyomusun çünkü daha arda ya falan teklif yok bu sercan nerden çıktı..
hakan sükürü]neden inanmıorum biliyomusun çünkü daha arda ya falan teklif yok bu sercan nerden çıktı...Originally Posted by hakan sükürü