1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: rapidshare sorununa artık son. program yok.zaten gerekte yok!!!

Hybrid View

Default rapidshare sorununa artık son. program yok.zaten gerekte yok!!!

Rapidshare ye kesin cözüm !!!

rapidshare den bir dosya indirdiniz ve ikinci dosyayi indirmek istiyorsunuz...
    iste burda Rapidshare sizin IP numaranizi kaydettigi icin sizi tanir ve ikinci dosyaya izin vermez...
    size bir saat bekleyin uyarisi gelir, telasa gerek yok cok basit bir yöntemle bunu kolayca gecebilirsiniz...

Yöntem cok basit... birinci dosyayi indirdikten sonra Internet baglantinizi iki saniye kadar kapatin geri acin, bu sayede sizin IP numaraniz degisir ve Rapidshare sizi taniyamaz .......!!!!

Internet Browserinizi falan kapatmaya gerek yok hersey acik kalsin sadece baglantiyi kapayin ve tekrar acin ...

bu sayede Rapidshareyi istediginiz kadar sömürebilirsiniz...!!!

baska bir siteden alintidir.

arkadaslar denedim ve oluyo müthis cözüm

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

herkez biliyor zaten bunu

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
    Rapidshare ye kesin cözüm !!!

rapidshare den bir dosya indirdiniz ve ikinci dosyayi indirmek istiyorsunuz...
    iste burda Rapidshare sizin IP numaranizi kaydettigi icin sizi tanir ve ikinci dosyaya izin vermez...
    size bir saat bekleyin uyarisi gelir, telasa gerek yok cok basit bir yöntemle bunu kolayca gecebilirsiniz...

Yöntem cok basit... birinci dosyayi indirdikten sonra Internet baglantinizi iki saniye kadar kapatin geri acin, bu sayede sizin IP numaraniz degisir ve Rapidshare sizi taniyamaz .......!!!!

Internet Browserinizi falan kapatmaya gerek yok hersey acik kalsin sadece baglantiyi kapayin ve tekrar acin ...

bu sayede Rapidshareyi istediginiz kadar sömürebilirsiniz...!!!

baska bir siteden alintidir.

arkadaslar denedim ve oluyo müthis cözüm
    Kardeşim Sen nette yenisin galiba.Bunu çoğu kişi biliyor.ama yinede bilmeyenlere öğrettin.Sağol

Nesil
    2006

Bu kadar kötü davranmaya gerek yok arkadaş görmüş ve yazmış tamam bende biliyordum sizde biliyorsunuz ama bilmiyenlerde vardır. Sağ ol kardeşim...

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Bu kadar kötü davranmaya gerek yok arkadaş görmüş ve yazmış tamam bende biliyordum sizde biliyorsunuz ama bilmiyenlerde vardır. Sağ ol kardeşim...
    saol batuhan,bisey degil ama arkadaslar ben de bunu coktandir biliyorum ama genede sitede bilmeyen cok arkadas vardi ve bende bunun konusunu cikarmaya karar verdim,isterseniz silersiniz

teşekkürler arkadaşım. Ben uzun zamandır biliyordum ama elbet bilmeyenler vardır onların işine yarar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

biloduk ama bilmeyenler için harika çözüm

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sağol Baran bilmiyordum öğrenmiş olduk sayende.

deniyelim bakalım sağol BaraN

Mesaj Yetkileri