1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Cihan Kaptan'ın hedefi milli takım

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Cihan Kaptan'ın hedefi milli takım

Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'in altyapısında yetişen ve U19 Milli Takım formasını giyen Cihan Kaptan, "Gelecekte Türk Milli Takımı'ndan davet gelmesi durumunda ay yıldızlı formayı seve seve hazırım

Cihan Kaptan, öncelikle Bayer Leverkusen'de A takıma yükselmek ve Bundesliga'da futbol oynamayı hedeflediğini söyledi. Bundesliga'nın yanısıra milli formayı da giymeyi çok istediğini belirten genç oyuncu, "Kısa bir süre önce U19 Almanya Milli Takımı'ndan davet aldım. Tabiki milli forma için teklif almak beni çok mutlu etti. Ama gelecekte Türk Milli Takımı'ndan davet gelmesi durumunda ay yıldızlı formayı seve seve hazırım" dedi.

Henüz Türkiye Futbol Federasyonu'ndan herhangi bir yetkilinin kendisiyle görüşmediğini dile getiren Cihan Kaptan, kendisi gibi sol bek oyuncu olan ve Bayern Münih formasını giyen Bixente Lizarazu'yu çok beğendiğini ve idolü olduğunu ifade etti. Cihan, "Bundesliga'da oynayan Yıldıray Baştürk, Hamit ve Halil Altıntop'u sürekli takip ediyorum. Onlardan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum" diye konuştu.

Başarısında annesi ve babasının büyük pay sahibi olduğunu söyleyen Kaptan, "10 yıl boyunca haftanın dört günü 50 km uzaklıktaki Wuppertal'dan Leverkusen'e antrenmana götürüp getirdiler. Şimdi de hiçbir maçımda beni yalnız bırakmıyorlar" şeklinde konuştu.

oda almanyayı secmeşin

Nesil
    2006
    Yer
    gebzee

onu da kaptırmayalım
    :s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

almanyadaki gözlemcilerimizin futbolcularımızdan haberi yokki fathi malik bana teklif gelmedi dedi inşallah bunu da kaptırmayız

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

aa adaşım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Bunuda elimizden kaçırırız.....

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

aman gitme sen bekle çağırırız elbet

fatih terim tanıyomu acaba kesin tanımıyodur kesin

Mesaj Yetkileri