Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 292 sonuç

Konu: FM 2007'de Gördüğünüz Hatalar - Sorunlar

Hybrid View

Default FM 2007'de Gördüğünüz Hatalar - Sorunlar

yaw her maç 2-3 oyuncum sakatlanio ne biçm oyun bu hiç sekmedi daha her maç gidio en az 1 kişi

Arkadaşlar oyunda gördüğünüz hataları buraya yazabilirsiniz. Bunun için ayır konu açmayalım lütfen. Gördüğünüz her türlü hatayı veya abartı bulduğunuz olayları burada tartışabilirsiniz..

ermoon

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Abi bunun için yeni konumu açman lazım...
    Sakin ol.Oyunun yapısında var biz ne yapalım...

yaw oyunun yapisida kaç senedir oynuyom ilk defa bu kadar fazlasini gördüm bunlar oyunu geliştirceklerine daha kötü yapiolar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Orada haklısın ama kardeş napalım elden ne gelir...

yaw bn gittim sirf bu oyunu daha hizli oyniyim die ram aldim sakatlardan takim kuramioz yaww

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Olsun dayanacaksın.Sende FM MODIFIER kullan..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

aynen bendede öyle su anda 6 tane oyuncum sakat

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yaw siz ne dionus benim 1 maçta 5 adam sakatlandı 2 kırmızı kart çıktı sahada adam kalmadı zuahahhaha
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Sakın o maç devam etti deme bana...

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

ya çok saçma bi şey olmuş en iyi kalecim 5 ay sakatlandı yeni kaleci aldım

hoho bndende kötüleri varmişş bekliom bi maş kartsiz yada sakatsiz bitsin die ama olumoo

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

tabi abi haline dua et

yaw bide şu enquire olayi adam öneri yo bnm de kablu et mem lazim ama kabul et die bişi yok bnde o teklifi aynen geri yolluom kabul etsin die bu sefer kabul etmioo..

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Bu FM 07 de ne çok hata varmış ya....

Quote Originally Posted by torres_1905 View Post
    Bu FM 07 de ne çok hata varmış ya....
    abi ne hatasi bursada bakmadigim yer kalmadi yok biri bana nerde bulacagimi solesin lutfennnnnnn

Default Ahh bu forvetler...

Arkadaşlar Biri bu gol atma olayını SİGAMES'e iletsin.Şu ana kadar 3 takım değiştirdim.hepsiyle yarım sezon bitirdim.Fener-Portsmouth ve Ar.Madrid (bunlarda bir sürü bitiriciliği süper futbolcu war ama) kaleciyle karşı karşıya henüz gol atamadım.Ya yan toplar ya da kaleciden dönen toplar ve duran toplar.Gol atabilmeyi de biraz düzeltseler.Sakatlık-maç motoru hataları-kartlar artık alıştık da

Question sakatlanma olayı

beyler şu sakatlanma olayı bende pek olmuyo en fazla 2-3 oyuncu aynı anda sakat oluyo siz antrenmanı ağır yapıyo filan olmayasınız . Çünkü antrenman ortalama ağırlığı heavy(ağır) olunca FM 2006 da da çok adam sakatlanıyodu.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

yaw deli gibim yamayı bekliyorum allama...

ilk maçta mondi 6 ay sakatlandı olsun dedim aykut fevzi yeter gelişirler hem dedim one 2. maçta aykut 4 ay fevzi 1 ay sakatlandı bu ne saçmalık dedim oyunu yeniden başlattım

Default bence de

bende de öyle oldu en başta hep sakat doluydu kadro.ama bana göre bu antrenmanlardan dolayı oluyor.şuan 1 sakat oyuncum var o da genç...ama en başta çok sakatlık vardı 8 tane filan sanırsam.ama bu antenmanları düşürünce azaldı

Angry oyuncu geçmişleri nereye gidiyor

ya arkadaşlar benim çok ciddi bir sorunum var bilmiyorum herkeste var mı acaba. oyuncuların geçmişlerini kesinlikle göremiyorum. bir kaç sezon geçsin belki hallolur diyordum ama yine de düzelmedi. 2006-2007 sezonundan sonraki hiçbir sezonda oyuncunun nerede oynadığı kaç gol attığı ve kaç paraya transfer olduğu yazmıyor. hatta 2006-2007 sezonunda da her oyuncunun geçmişi aynı. ronaldinho nun bile geçmişinde karamanspor yazıyor. oyun çok güzel ama bu olay benim çok canımı sıktı ve oyundanda sıkılmaya başladım. bu problem sadece bende mi var acaba ve neden oluyor bilen varsa ne olur yardım etsin

Default ya beyler ben yeniyim bana biri yardım edebilirmi cok iyi anlayan !

beyler ben daha yeniyim lütfen yardım bekliyorum [email protected] bizdde oynucaz ama yok dil ingilizce yap diolar sora oyuna giriyom ismimi yazamıyom cok acaip bişi fm 2006 da hic böle sorun olmuyodu

walla fm hatalar zinciri

24. Default

Valla beni bezdirdiler yaw her maç 3 adam kırmızı kart görür mü yaw nebiçim oyun bu + en bir kaç adam sakatlanıyo. yani oyunu zorlaştırmak yerine resmen suyunu çıkartmışlar

Nesil
    2005
    Yer
    ANKARA (OOOOOOO)

ya arkadaşlar bu oyunda sakatlanma ve özellikle kart işini çok abartmışlar benm bi çok oyuncum sürekli 2.sarıdan kırmızı görüo hemde ottan faullerde

Nesil
    2006
    Yer
    PapazIn ÇaYıRıNDaN

abi bende westham unıted'im aynı sorun bendede var 3-4 hafta içinde düzeldi kimse sakatlanmıyor

valla bilmiom bnm de olcak 3-4 hafta baklim düzelcekmi bu arada ararsam bi sürü hata bululrum daha işaalah çikacak yamalarla düzelcekk..

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Ben bi oyunu yükleyeyimde bunlara razıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

haklısın bence de çok sakatlık oluyor ..

torres oyunu yükleymediysen yardimci olabilirimm..

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri