Abi bunun için yeni konumu açman lazım...
Sakin ol.Oyunun yapısında var biz ne yapalım...
yaw oyunun yapisida kaç senedir oynuyom ilk defa bu kadar fazlasini gördüm bunlar oyunu geliştirceklerine daha kötü yapiolar..
Orada haklısın ama kardeş napalım elden ne gelir...![]()
yaw bn gittim sirf bu oyunu daha hizli oyniyim die ram aldim sakatlardan takim kuramioz yaww![]()
Olsun dayanacaksın.Sende FM MODIFIER kullan..![]()
aynen bendede öyle su anda 6 tane oyuncum sakat
yaw siz ne dionusbenim 1 maçta 5 adam sakatlandı 2 kırmızı kart çıktı sahada adam kalmadı zuahahhaha
FM Gazetesi
Sakın o maç devam etti deme bana...![]()
ya çok saçma bi şey olmuş en iyi kalecim 5 ay sakatlandı yeni kaleci aldım
hoho bndende kötüleri varmişş bekliom bi maş kartsiz yada sakatsiz bitsin die ama olumoo![]()
tabi abi haline dua et
yaw bide şu enquire olayi adam öneri yo bnm de kablu et mem lazim ama kabul et die bişi yok bnde o teklifi aynen geri yolluom kabul etsin die bu sefer kabul etmioo..
Bu FM 07 de ne çok hata varmış ya....![]()
Arkadaşlar Biri bu gol atma olayını SİGAMES'e iletsin.Şu ana kadar 3 takım değiştirdim.hepsiyle yarım sezon bitirdim.Fener-Portsmouth ve Ar.Madrid (bunlarda bir sürü bitiriciliği süper futbolcu war ama) kaleciyle karşı karşıya henüz gol atamadım.Ya yan toplar ya da kaleciden dönen toplar ve duran toplar.Gol atabilmeyi de biraz düzeltseler.Sakatlık-maç motoru hataları-kartlar artık alıştık da![]()
beyler şu sakatlanma olayı bende pek olmuyo en fazla 2-3 oyuncu aynı anda sakat oluyo siz antrenmanı ağır yapıyo filan olmayasınız . Çünkü antrenman ortalama ağırlığı heavy(ağır) olunca FM 2006 da da çok adam sakatlanıyodu.
yaw deli gibim yamayı bekliyorum allama...
ilk maçta mondi 6 ay sakatlandı olsun dedim aykut fevzi yeter gelişirler hem dedim one 2. maçta aykut 4 ay fevzi 1 ay sakatlandı bu ne saçmalık dedim oyunu yeniden başlattım![]()
bende de öyle oldu en başta hep sakat doluydu kadro.ama bana göre bu antrenmanlardan dolayı oluyor.şuan 1 sakat oyuncum var o da genç...ama en başta çok sakatlık vardı 8 tane filan sanırsam.ama bu antenmanları düşürünce azaldı
ya arkadaşlar benim çok ciddi bir sorunum var bilmiyorum herkeste var mı acaba. oyuncuların geçmişlerini kesinlikle göremiyorum. bir kaç sezon geçsin belki hallolur diyordum ama yine de düzelmedi. 2006-2007 sezonundan sonraki hiçbir sezonda oyuncunun nerede oynadığı kaç gol attığı ve kaç paraya transfer olduğu yazmıyor. hatta 2006-2007 sezonunda da her oyuncunun geçmişi aynı. ronaldinho nun bile geçmişinde karamanspor yazıyor. oyun çok güzel ama bu olay benim çok canımı sıktı ve oyundanda sıkılmaya başladım. bu problem sadece bende mi var acaba ve neden oluyor bilen varsa ne olur yardım etsin
beyler ben daha yeniyim lütfen yardım bekliyorum [email protected] bizdde oynucaz ama yok dil ingilizce yap diolar sora oyuna giriyom ismimi yazamıyomcok acaip bişi fm 2006 da hic böle sorun olmuyodu
walla fm hatalar zinciri![]()
Valla beni bezdirdiler yaw her maç 3 adam kırmızı kart görür mü yaw nebiçim oyun bu + en bir kaç adam sakatlanıyo. yani oyunu zorlaştırmak yerine resmen suyunu çıkartmışlar
ya arkadaşlar bu oyunda sakatlanma ve özellikle kart işini çok abartmışlar benm bi çok oyuncum sürekli 2.sarıdan kırmızı görüo hemde ottan faullerde
abi bende westham unıted'im aynı sorun bendede var 3-4 hafta içinde düzeldi kimse sakatlanmıyor
valla bilmiom bnm de olcak 3-4 hafta baklim düzelcekmi bu arada ararsam bi sürü hata bululrum daha işaalah çikacak yamalarla düzelcekk..
Ben bi oyunu yükleyeyimde bunlara razıyım.![]()
haklısın bence de çok sakatlık oluyor ..
torres oyunu yükleymediysen yardimci olabilirimm..