1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Fenerbahçeli Tümer, sigara içerken görüntülendi...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Fenerbahçeli Tümer, sigara içerken görüntülendi...

Fenerbahçeli Tümer, sigara içerken görüntülendi...

Zidane, Rapaic, Cruyff ve şimdi de Tümer... Gençler tarafından idol olarak görülen futbolcuların alenen sigara içmesi yadırganıyor. Buna son örnek de Fenerbahçeli futbolcu Tümer. Yıldız futbolcu Tümer Metin, eşinin dedesinin cenazesinde sigara içerken görüntülendi. Uzmanlar bu hareketin çok yanlış bir olduğu görüşünde birleşti...

Zaman Gazetesi'de yer alan Yasin Tuncer'in 'Yeşil Sahalar Dumanaltı' başlıklı haberine göre, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Tümer Metin'in sigara içerken fotoğraf karelerine yakalandı. Bu hareket uzmanlarca çok yanlış bir olarak değerlendirildi.
    Dünya futbolunun en büyük yıldızlarından Fransız futbolcu Zinedine Zidane'ın 2006 Dünya Kupası'nda otel lobisinde sigara içerken görüntülenmesi, yıllar önce efsanevi futbolcu Johann Cruyff'un Barcelona'da oynarken maçlardan önce bile sigara tutkusundan vazgeçmemesi kötü birer örnek olarak karşımızda duruyor.
    F.Bahçe'nin eski Hırvat futbolcusu Milan Rapaic'in sigaraya düşkünlüğü o dönemdeki teknik direktör Werner Lorant'ı bile çileden çıkarmıştı. Rapaic, Mustafa Denizli döneminde Almanya kampında toplantıyı terk edip, sigara molası vermişti. Türk futbolunda sigara tiryakileri arasında Rıdvan Dilmen, Cevat Prekazi, Recep Çetin, Faruk Yiğit, Pascal Nouma'yı da gösterebiliriz.
    Marmara Üniversitesi Spor Yönetim Bilimleri Anabilim Dalı Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Müslim Bakır, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ünlü bir futbolcunun toplum önünde sigara içmesinin affedilecek bir davranış olmadığını dile getirdi

kaynak: milliyet

Bence yanlış bir şey açık bir yerde sigara içmesi.

Tümer'e yakıştıramadım sigarayı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Başka kötü örnekler Fatih Tekke ve Celaleddin.

bence bu bizi ilgilendirmez sigara içerse kendisine zarar verir bize değil ...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ben kendi gözlerimle de tanık olmuştum tümerin sigara içtiğine ama merak etmeyin öyle çok içmiyor

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    ben kendi gözlerimle de tanık olmuştum tümerin sigara içtiğine ama merak etmeyin öyle çok içmiyor
    ohh içime su serptin tarık ... bende hayata küsmüştüm ... sigaraya başlamıştım ....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bir futbolcunun az yada çok sigara içmesi bence yanlıştır
    So what?
    Saike

S-B-Z Misafir

evet sporcunun sigara,alkol gibi şeyler içmesi yanlış.sadece sporcunun değil tüm insanların bu tür şeyleri içmesi yanlış esasında

Mantık olarak hiç içmemesi gerekiyor, ama kötü gününde 1-2 tane içse futbol hayatı sona ermez.

Ama medyaya yaklanması kötü olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Mantık olarak hiç içmemesi gerekiyor, ama kötü gününde 1-2 tane içse futbol hayatı sona ermez.

Ama medyaya yaklanması kötü olmuş.

Bence hayatı spor olan bir adam hiç içmemeli. Onun gibi teknik bir futbolcuya yakışmamış.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006

Bir sporcu sigara nasıl içiyor anlamıyorum bence sporculara hiç yakışmıyor hatta bütün insanlara buradan bir kez daha sesleniyorum. SİGARAYA HAYIR!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Zidane da içiyodu sigara. eğer az içiyosa fazla etkilemez...

bence tümer bu hareketiyle kötü örnek oluyo futbolculara,özellilkle sporcularin sigara icmemesi gerekiyo,cok yanlis bir davranis bu

Sporcunun sigara içmemesi lazım deniliyor.Tek sporcu değil hiçkimse içmemeli.

Tümer'e gelince bu gençlere,genç oyunculara bir "ağabey" olarak yaptığı kötü örneklerden biridir.En azından FB oyuncusu bunu yapamaz.Buna ilkbaşta Zico'dan uyarı gelmesi lazım.Yoksa bu Tümer diye başlar,Rüştü,Ümit Özat,Olcan,Kerim...vb.diye gider.Bunun bir sonu yoktur.Ayrıca sporcu olan bir kişi bence futbolculuk dönemi boyunca sigara kullanmamalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

İskoçya da bir takımda 30 küsür yaşındaki bir futbolcu günde iki paket sigara içiyordu ama herkesten daha fazla koşuyordu

tümer de 1 paket içiyormuş günde öyle okudum ayrıca zidane de final maçından önce içerken yakalnmış...

Nesil
    2006
    Yer
    republic of fenerbahçe

Bence futbolcunun bileceği iş yani içebilir zaten hocada görmüyormu duynuyormu içtiğini. yani yok herkeze örnek oluyor falan bunlar hikaye içecek insan zaten içiyor. İçerse kendine zararı var. tabiki bir futbolcunun içmemesi lazım. ama zaten onların kendi arasında bir prosedür vardır yani hocadan gizli gizli içmediği görülüyor. herkez biliyordur

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

arkdaşlar abartbaya gerek yok..Tümerin kısa zaman içinde akrabası vefat etti.belki cenaze töreninde felan içmiştir yoksa tiryakisi değil..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    arkdaşlar abartbaya gerek yok..Tümerin kısa zaman içinde akrabası vefat etti.belki cenaze töreninde felan içmiştir yoksa tiryakisi değil..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bunun resmi vardı; bulursam koyarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İçiyorsa kendine zarar verir bence futbolunu etkilemedigi sürece yani fazla icmedigi sürece no problem
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fazla koşan bir futbolcu değil zaten yaşı da geçmiş sayılır fazla içmiyorsa etkilenmez
    ben de sigara kullanıyorum 10 metre koşayım kesiliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zaten icen bir cok futbolcu var mevcut ama demekki tumer bu yuzden kosmuyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Buyrun;

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bence abartılcak bişey yok anneniz babanız hatta kendiniz içerken bişey olmuyorda tümer vb. kişiler içincemi bişey oluyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    bence abartılcak bişey yok anneniz babanız hatta kendiniz içerken bişey olmuyorda tümer vb. kişiler içincemi bişey oluyor...
    Tümer bir sporcu olduğundan kondisyonuna ve sağlığına bizden daha fazla dikkat etmesi gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Tümer bir sporcu ve kondisyonuna ve sağlığına bizden daha fazla dikkat etmesi gerekiyor.
    aynen katılıyorum sigara içen sporcu olmaz bırakırsın ondan sonra ne istersen yaparsın ama sadece tümer değil çok futbolcu içiyordur

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Icmisse afiyet olsun.bizi ilgilendirmez bence.kendi sorunu sonucta...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Tümer bir sporcu olduğundan kondisyonuna ve sağlığına bizden daha fazla dikkat etmesi gerekiyor.
    eger bunu içipte komdisyon sorunu cekiyor ve bu sorun maclarda rahatca görülüyorsa bunu eleştirmeye hakkımız var ama böyle bi durum yoksa bence bizi ilgilendirmez...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tümer'in yakın zaman da dedesi öldü sanırım içmesi normal abartmayın

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

kendine yazık ediyor başka bir şey olduğu yok..

Mesaj Yetkileri