Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Romanya'da Kartal havası!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Romanya'da Kartal havası!

Romanya'da Kartal havası!
    Temsilcimiz Beşiktaş UEFA Kupası 2.tur (B) grubu ikinci maçında Romanya'nın Dinamo Bükreş takımına konuk oluyor. Kupada ilk grup maçında evinde Tottenham'a yenilerek kötü bir başlangıç yapan Kartal, Romanya'dan puan veya puanlarla dönerek grupta bir üst tura çıkma şansını sürdürmek istiyor.

Dinamo Bükreş UEFA Kupası'nda ilk hafta maçlarında bay takım olmuş ve maç yapmamıştı. Romanya ekibi UEFA'da ilk grup maçına çıkacak. İki takım daha önce tarihlerinde hiç karşı karşıya gelmedi. 20.30'da başlayacak ve Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Darko Ceferin'in yöneteceği müsabaka Kanal D ekranlarından naklen yayınlanacak.

Beşiktaş'ta Sakaryaspor ile oynanan son lig maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve lif kopması tespit edilen Nobre D. Bükreş maçında forma giyemeyecek. Kartal'ın bir diğer sakat ismi ise Ali Güneş. Sakatlıkları geçen Koray ve Kleberson maç kadrosuna alınırken bu iki ismin durumu maç saatinde belli olacak. Beşiktaş Genel Menajeri Ali Gültiken ise maç öncesi yaptığı açıklamada hafif sakatlığı bulunan Gökhan Zan'ın büyük ihtimalle Dinamo Bükreş maçında sahada olabileceğini belirtti.

Siyah-beyazlıların 20 kişilik Dinamo Bükreş maçı kadrosunda sakatlıkları süren Ali Güneş ile Nobre bulunmuyor. Romanya kafilesinde yer alan futbolcular şunlar: Vedran Runje, Murat Şahin, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki Mercimek, Mehmet Sedef, Fahri Tatan, Serdar Kurtuluş, Delgado, Koray Avcı, Mustafa Doğan, Kleberson, Gökhan Güleç, Bobo, İbrahim Akın, Burak Yılmaz, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan ve Ricardinho.

Muhtemel 11'ler;

D.BÜKREŞ

Hayeu
    Pulhac
    Moti
    Blay
    Radu
    Margaritescu
    Munteanu
    Ze Kalanga
    Ganea
    Niculescu
    Danciulescu

BEŞİKTAŞ

Runje
    Ali Tandoğan
    Gökhan Zan
    İ.Toraman
    İ. Üzülmez
    Burak
    Koray
    Serdar
    Kleberson
    Delgado
    Bobo

Stat: Dinamo
    Yayın: Kanal D
    Saat: 20.30
    Hakem: Darko Ceferin (Slovenya)

SUPERSPOR.COM YAZARLARININ GÖRÜŞLERİ:

KAZIM KANAT:

Beşiktaş bu maça yönetim baskısı ile çıkıyor. Çünkü Demirören sallanan koltuğunu kurtarmak için Bükreş zaferi ile dönmek zorunda. Tigana da eleştirileri susturmak için bu maçı kazanmak zorunda ama karşıda %100 formda bir Dinamo Bükreş var. Beşiktaş'ta Tigana'nın düzeltmeye cesaret edemediği sorunlar var. Türkiye'nin en az gol yiyen takımı Beşiktaş Bükreş maçında dağılabilir. Bunun tamamen sorumluluğu da orta sahayı bir türlü toplayamayan Tigana'nın olur...

BÜLENT ÇULHAOĞLU:

Rumen ekipleri son 2 yıldır büyük çıkış yakaladı. Bunların başını da Bükreş takımları çekkiyor (Steau, Dinamo, Rapid). Ve bu takımların en büyük özelliği ise evlerinde ateşli taraftarının da desteği ile rakiplerine nefes aldırmamak. Bunun yanında gerek fizik-kondisyon olarak, gerekse de teknik olarak oldukça iyiler. Bu anlamda Beşiktaş'ın işi oldukça zor gözüküyor.

Bir de bunun yanında Siyah - Beyazlı ekibin yaşadığı 'kaos'u da eklersek, Rumen ekibinin şansı biraz daha artıyor. Gönlümüz Beşiktaş'ta yana ama işleri oldukça zor görünüyor. Alacakları bir beraberlik bence kardır.

ESAT DERGİ:

Beşiktaş'da Tigana'nın futbolcularını her başarısızlıkta medya ve yönetimin önüne fare niyetinde atmasının sallantıları günden güne artıyor. Takımdaki oyuncuların henüz Tigana'yla devam diyememesi ve saha içerisinde gösterdikleri performansın sadece %60-70'lerde kaldığını görmek şaşırıtoy.r Son Sakaryaspor maçı ile taraftar bir anlamda bu duruma el atarmışçasına takımın ne olursa olsun oynaması ve artık kazanması gerektiğini söylercesine maç sonu tepkilerini gösterdiler.

Kleberson bu takımın gizli kemiği, kadroya geri dönüyor. Roman ekibi Dinamo Bükreş daha ağırlıklı kendi ülkesinin futbolunu kullanmaya çalışan futbolcularla kurulu. Beşiktaş'ın üstüne dengesiz geleceklerini sanmıyorum. Beşiktaş'ın kupaya gelirken CSKA Sofya ile oynadığı ikinci maçın kopyasını izleyebiliriz. Olası bir mağlubiyet Tigana'nın 1 ay içinde istifasını vermesine sebep olur...

Kaynak : SuperSpor.com
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sanırım yenileceğiz. Romanya Ekibi ligde oynadığı 13 maçın 13'ünü de kazanmış ve Beşiktaş pek iyi oynayamıyor bana göre. 10 kişi kalan Sakarya ile evimizde berabere kaldığımıza göre bu takıma kesin yeniliriz. (Biliyorum, karamsarım.)

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

evet beşiktaş yenilebilir üç ihtimalede açık

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bende çok şanslo olduğumuzu sanmıyorum ama yinede bir puan iyi sonuç sayılır
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Besiktas icin cok zor mac bu maci alma sansi yk malesef
    mac 3=0 biter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ilk defa anakonda ya katılıyorum bjk nin şansı yok çünkü dinamo bükreş iyi top oynuyor yardımlaşıyor vs.(muş)

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Rakibimizi tanimiyorum.Hic izlemedim.Bence en kotu berabere kaliriz.Buyutuldugu kadar iyi bir takim degil bukres.Mactan kopmazsak 90 dakika tam motivasyon ile oynarsak kazaniriz bile.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bence fazla abartmamak gerekir tamam galibiyet zor ama o kadarda fark olmaz
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

böyle maçlar da lig performansının etkisi olmaz 3 ihtimalli bir maç tecrübe ve kailte açısından bjk daha önde tabi potansiyelini ortaya çıkarırsa son maç gibi oynarsa rakip bükreş değil de antalya da olsa yeniliri derim ama öyle oynamayacak.

Nesil
    2006

BJK bu akşam kazanması çok zor bende galibiyet alabileceğini sanmıyorum ama gönül isterki maçı kazansın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gooooooool 1-1 oldu.Hadi Kartal.Maçın ilk yarısındakileri atabilseydik farka bile giderdik

Nesil
    2006

Bu maç böyle biter 1-1 ama Kartal saha zeminden yararlanmalı ve arapaslarlardan gol aramalı ama maç böyle biteceğine inanıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

mac hala 1-1 hadi beşiktaş bi gol daha...

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

hadi beşiktaş bastır ya bu ne hep puan kayıpları rezil oluyo türkiye

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ya off .son dakikada penaltıdan gol yedik. Dinamo: 2-1 : Beşiktaş .Gökhan Zan atıldı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

iki takımda 10 kişi kaldı ve penaltıdan attıkları golle dinamo 2-1 öne geçti

Nesil
    2006

Beşiktaş hak etmediği bir mağlubiyet alacak eğer bu maçı kaybederlerse artık gruptan çıkmaları daha zor olacak çünkü malum Brugge ve Leverkusen maçları kaldı. Sağlık olsun. Tigana bu kadroya yakışmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

ya abi ne bu türkiyenin kaderi iyi temsil edecek takımlar gitsin artık şu avrupa kupalarına

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Biz oynadik.Onlar kazandi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sonuçta tigana istifa

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yav ben böle şansın içine tüküreyim ya o kadar topa sahip ol pozisyona gir maçı kaybet olacak işmi bu şimdi ayrıca dinamo balon gibi şişirildi beş para etmezler artık gruptanda çıkamayacağız herhalde neyse sağlık olsun bu arada tigana oyuncu seçimlerinde biraz daha iyi bir onbir çıkarabilir ve en son olarak saha bence bizim için dez avantajdı
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yok ya tigana ne yapsın
    So what?
    Saike

Nu nicelescu bizim radu mu?

Quote Originally Posted by mgungor View Post
    Nu nicelescu bizim radu mu?
    hayır o değil ....

yazik .. mac besiktasin hakkiydi ..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

beşiktaşa gerçekten yazık oldu.yenilgiyi hakedecek bir oyun oynamadı.penaltı kararı oldukça ağardı.bundan sonra gruptan çıkması için ufak çapta bir mucizeye ihtiyacı var.

ayrıyetten penaltıyı atan adam penaltıyı atarken niye suratını o kadar ekşitti anlayamadım.golü atmadan ağlamaya başlayacaktı nerdeyse.fena halde kafama takıldı bütün maçtan aklımda kalan tek şey adamın surat ifadesi oldu yaa

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

gruptaki en kolay takimlarindan birisine yenildik zor artik gruptan cikmamiz. gokhan zan da kirmizi gordu defanstaki en iyi oyuncumuz bidaki macta olamicak. bu kadroynan olmaz ara transferlerde iy oyuncu almaliyiz. cok zor artik ama imkansiz deyil !! insallah brugge ve leverkussenu yenerler.

takımlarımız avrupa kupalarında teker teker dökülüyor. beşiktaş'ta bugün bunların son örneği oldu. maçı beşiktaş oynadı, pozisyonları beşiktaş buldu ama son vuruşlarda oldukça beceriksizdi. bükreş yakaladığı pozisyonları akıllıca değerlendirerek maçı kazanmasını bildi. beşiktaş'ın avrupa macerasıda burda bitti. geçmiş olsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Maci izlemedim ama ozetinden gordugum ve arkadaslardan dinledigim kadariyla BJK ye yazık olmus. Son iki macını kazanırsa sanırım cıkacak.
    İnsallah demektan baska bir sey gelmiyor aklıma.

Ama bu hakem rezaletini artık UEFA nın gormesi gerek.

Nesil
    2006

Hakem tam anlamıyla rezaletti ona yorum yapmaya bile gerek yok. Beşiktaş rahat kazanabileceği iki maçıda kaybetti artık Beşiktaş için geri kalan iki maçıda kazanması gerek bunlar zor ama imkansız değil. Ben yoluna devam edeceğini sanmıyorum ama gönül isterki bir üst tura çıksınlar.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri