Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Bursaspor-V.Masisaspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Bursaspor-V.Masisaspor

pazar günü saat:14.00 te bursa ataturk stadında oynanacak bursaspor-manisaspor maçını Süleyman Abay yonetecekk.
    maçla ilgili yorumlarınız nelerdirr?

Bursaspor umuzun kazanmasını ümit ediyorum ama işimiz biraz zor.

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

evet abiler manisa yener gibi ama bursada kazanabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

bursa yensinde manisaya yetişelim biz

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

İnş. Bursaspor alır bu maçı...
    Üyelerimizden birine küfür ettiği için forumlarımızdan süresiz olarak atılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bursaspor alır diyorum ama içimde bir şüphede varr!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

valla kardes manisa ile ilgili konu oldugu icin iyi olmus ama haftaya bursa baska takimla oynarsa bence o maci ile ilgili konu acma yoksa herkez anadolu takimlari hakkinda konu acar

bu mac berabere alinti yaparim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    valla kardes manisa ile ilgili konu oldugu icin iyi olmus ama haftaya bursa baska takimla oynarsa bence o maci ile ilgili konu acma yoksa herkez anadolu takimlari hakkinda konu acar

bu mac berabere alinti yaparim
    tmm. açmam

Bursaspor:3 Vestel Manisaspor:0

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bursa'ya bak beee, 3 atmış. Helal..

bursa 4-0 vestel manisa
    goller:Zafer Biryol (1 - 0) 32'
    Sinan Kaloğlu (2 - 0) 81'
    Burak Akdiş (3 - 0) 83'
    Sinan Kaloğlu (4 - 0) 90'

helal olsun bursaya

4 oldu arkadaşlar maç daha bitmedi Bursa müthiş oynuyor.

Ve maç sona erdi Bursaspor:4 Vestal Manisaspor:0

Nesil
    2006

Manisa 3/3 gidiyor. Zamanlar öncesi söylemiştim sadece anlık bir başarı diye Manisaspor çok abartıldı şimdi Ersun Yanal kötü hoca olarak adlandırılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Manisa ya şampiyonluk verenlere gülüyodum 4-5 hafta önce bunun anlık bişi olduğu belliydi zate ve o rüyada bitti
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

ben demiştim sivas maçıyla düşüşe geçecek diye manisa rüya bitti uyan

Hayret içerisinde bir takımının çöküşünü izliyorum.. Ah ah..

Tebrikler Bursa..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

manisa rüzgarı buraya kadarmış işte anadolu ekiplerinin zayıf noktası bu:istikrar
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ersun Yanal'ın tum takımları böle oluo.Ersun Yanal takımları en basta cok yoruyor adamlarda harika oynuyor sonra yorgun düsüyor ve hep böle düşüşe geciyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

maçtan şimdi geldimm .bursa harika oynadı diyebilirmm,hele manısa bi gol attı ama ofsayt diye geçerli sayılmadı ve bursa coştu diyebilirimmm.

demekki rasit cetinerin takimdan ayrilmasi iyi olmus,bursa mükkemmel oynamis

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    demekki rasit cetinerin takimdan ayrilmasi iyi olmus,bursa mükkemmel oynamis
    raşit gider biz kalırızzz.iyiki gitti yenı hoca yanlışları gorüp takımı yenı sıstemle oynattı ve başarılı olduu.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by bursa_mc
    manısayı takımdan saymayın artıkk he bide bursaya helal olsun demeyin sankı zor bişeyi başardıı.altu üstü manısa işte bu kadar buyutmeyinn
    uçmayın isterseniz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    uçmayın isterseniz
    ne uçması ben sadece vestel sadece o kadar ii takım değil diyorumm,ben bursasporu burda ovmuyorumm.lütfen biraz laflara dikkatt!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    ne uçması ben sadece vestel sadece o kadar ii takım değil diyorumm,ben bursasporu burda ovmuyorumm.lütfen biraz laflara dikkatt!!!!
    yazımda dikkat edilecek kısmı anlayamadım ben, senin yazdığın o yoruma ondan başka bişey denilemezdi

o maça kadar sizinde manisanında oynadığı futbol ortada bursanın puan almasına süpriz gözüyle bakılırken yeniyor vede fark atıyor, fark attığı takımda bu sezon hiç beklenmedik bi şekilde performans göstermiş ve güzel futbol oynayan bi takım, bundan dolayı senin yazdığın o yoruma ben sadece uçmayın derim..

====================
    manısayı takımdan saymayın artıkk he bide bursaya helal olsun demeyin sankı zor bişeyi başardıı.altu üstü manısa işte bu kadar buyutmeyinn

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

TARZAN, TİMSAH'A YEM OLDU !..

Bursaspor, düşüşe geçen sezonun flaş takımı Vestel Manisaspor'u evine puansız yolladı.. Zafer Biryol, Sinan Kaloğl ve Burak Akdiş'in golleri ile 4-0'lık skora ulaşan yeşil beyazlılar, rakibine üst üste üçüncü yenilgisini tattırdı..

Stat: Atatürk
    Hakemler: Süleyman Abay xxx, Serkan Ok xxx, Utku Yılmaz xxx

Bursaspor: Ömer Çatkıç xx, Hasan xx (Dk. 77 İbrahim x), İsmail xx, Egemen xxx, Volkan xx, Ömer Aysan xx, Sumulikoski xxx, Veli xx (Dk. 59 Cumhur xx), Frasineanu xxx, Zafer xx (Dk. 65 Sinan xxx) Burak xxx

Vestel Manisaspor: Bülent xx, Şener xxx, Johana xx, Ümit xx, Burak xx, Uğur xx, Zelenka xx, Sezer xx (Dk. 55 Caner xx), Hakan xx (Dk. 78 Metin), Rafael, Holosko

Goller: Dk. 32 Zafer, Dk. 80 ve Dk 90 Sinan, Dk. 83 Burak (Bursaspor)
    Sarı kartlar: Dk. 20 Johana, Dk. 37 Sezer, Dk. 64 Hakan, Dk. 72 Caner (Vestel Manisaspor), Dk. 40 Frasineanu (Bursaspor)

Turkcell Süper Lig'de Bursaspor, Vestel Manisaspor'u 4-0 yendi.

8. dakikada Sumulikoski'nin ceza sahası yayından vurduğu sert şutu kaleci Bülent son anda kornere çeldi.

25. dakikada Hasan Yiğit'in Vestel Manisaspor defansının az adamla kaldığı bir anda korner noktasından yaptığı ortaya, Zafer Biryol müsait pozisyonunda kafasını uzatamadı.

32. dakikada ani gelişen Bursaspor atağında Fresineanu'nun sol taraftan orta şut karışımı vuruşuna Zafer Biryol, kafayla vurdu. Meşin yuvarlak, kaleci Bülent'in solundan ağlarla buluştu: 1-0.

44. dakikada Ömer Aysan'ın sol taraftan ortasında kalecinin tokatladığı topa önce Egemen vurdu. Defanstan seken topun yere inmesini bekleyen Hasan'ın vuruşu auta gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Bursaspor, 52. dakikada Sumulikoski ile net gollük pozisyondan yararlanamadı. Orta alandan hızla haraketlenen Makedon oyuncu, Burak ile yaptığı duvar pasıyla topla ceza sahası önünde yeniden buluştu. Sumulikoski'nin yerden vuruşunda top kaleci Bülent'te kaldı.

56. dakikada sağ kanattan hareketlenen Hasan topu ceza alanı içine ortaladı. Kaleci Bülent penaltı noktası üzerinde topu Burak'tan önce tokatlayarak kalesinde oluşacak gol tehlikesini son anda önledi.

60. dakikada Hakem Süleyman Abay, yedek kulübesinden sürekli itirazlarda bulunan Vestel Manisaspor kaleci antrenörü Metin Bayındır'ı uyardı. Abay, itirazları sürdürmesi üzerine Bayındır'ın sahadan atılmasını istedi. Bu sırada Metin Bayındır, Hakem Süleyman Abay'ın üzerine yürüdü. Araya giren güvenlik güçleri Bayındır'ı güçlükle soyunma odasına götürdü.

75. dakikada Sinan'ın pasıyla orta alandan hareketlenen Ömer Aysan, hızla ceza alanı içine kadar girdi. Bu oyuncunun yerden sert şutunda top kaleci Bülent'in ayaklarına çarptı. Vestel Manisaspor defans oyuncuları topu uzaklaştırdı.

80. dakikada Bursaspor 2 farklı üstünlüğü yakaladı. Sağ kanattan haraketlenen Sumulikoski topu Sinan'ın önüne aktardı. Sinan, kaleci Bülent'i çalımladıktan sonra topu boş filelere gönderdi: 2-0.
    83. dakikada Bursaspor bir gol daha buldu. Sağ kanattan ceza sahası içine giren Sinan, topu kale alanı içinde boş pozisyonda bekleyen Burak'ın önüne attı. Burak, plase bir vuruşla topu filelere gönderdi: 3-0.
    90. dakikada Bursaspor skoru 4-0'a taşıdı. Sağ kanattan haraketlenen Sinan topu kale alanı içine ortaladı. Burak plase bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının ise 4'üncü golünü attı.

Bu arada, karşılaşmayı Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de izledi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Helal olsun Bursaya
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

valla ya sene başındada süper ligin tozunu atacağız diyodunuz ama neyse uçmayın
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

valla bravo bursaya ayrıca eski galatasaraylı burak coşmuş onada bravo

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri