Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: İyi ki aldım dediğiniz futbolcu var mı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Wink İyi ki aldım dediğiniz futbolcu var mı?

Arkadaslar Ben JO Adlı Futbolcu Var (FORVET) 19 Yaşında 9.5 Milyon Euro Verdim Ama Aklımda Hep Soru İşareti Vardı 19 Yaşındaki Futbolcuya 9.5 Milyon Euro Verilir Gibi Soru İşareti Vardı Geldiği Gün Beri İnanılmaz Bi İstatistik Çiziyor Her Maçta Golü Var,Ben Şimdi İyiki Almışım Diyom + Bunlarla Kalmadı 1 Sene Sonra Milli Takım ve Büyük Klüblerin Gözdesi Oldu

Baba ben cristhope lepoint(yazılışı yanlış olabilir)free olarak aldım şuanda 6,750 M$ süper oldu her ay neredeyse fiyat artıyor süper.

ben brezilya 20 yas altinda maicousel die bi oyuncu aldim oyuncu gelince haberlerde yenib super genc yildiz yazio

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

celsinho .....

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

killian overmeire

ülke: Belçika
    pozisyon: DM
    takım: Lokeren
    fiyat: 500.000 dolar
    boy: 187 cm

eğer ucuz bir ön libero arıyorsanız bu adam sizi pişman etmeyecektir.

marcelo aldım wbl oynamasına rağmen 8 macta 5-6 gol flan attı ve defansif yönüde cok etkili

7. Default

amerikadan dc united takımından freedy adu yu 5,25 milyon euroya fenerbahçeye aldım...ilk sezon 5 gol atıp 17 asist yaptı,11 kez maçın adamı oldu...ve daha 18 yaşında....iyiki almışım...

Nesil
    2006
    Yer
    çanakkal

cesar delgado 14.25M$ werdim ama adam her sezon oynadıgı mactan fazla gol atıyo

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by demlicay View Post
    cesar delgado 14.25M$ werdim ama adam her sezon oynadıgı mactan fazla gol atıyo
    FM 2006'da da öyleydi ...

marcelo.............

kesinlikle Miroslav Klose. target striker olarak oynadığında harikalar yaratan bir forvet. ikinci sezonumdayım Valencia ile. adam 23 maçta 32 gol13 asist ile oynuyor ve 17 maçtada maçın adamı seçildi. 57m $ saydım ama her kuruşu helal olsun benim fikrimce fm 2007 nin en iyi forveti.

Smile

Aroune Kone daha tam oynatamadım ama idare eder gibi yeni eto'o olabilir bence.
    Bu oyuncuyu almam çok ilginç oldu Chelsea'deydim psv'yle chelsea kardeş takımlar.Bu futbolcuyu porstmouth istiyormuş 6.5M€ vermişler psv banada sordu istermisin diye bende baktım özellikler iyi Chelsea'dede iki forvet var ne olur ne olmaz diye aldım drogba bazen çok pozisyon kaçırıyo kone'yi alıyorum kurtarıcı adam oluyor maçlarda bide bu kardeş takım meselesi çok güzel hep bana soruyorlar farfan'ıda sordular onu almadım ama

13. Default

Quote Originally Posted by robben.16 View Post
    Aroune Kone daha tam oynatamadım ama idare eder gibi yeni eto'o olabilir bence.
    Bu oyuncuyu almam çok ilginç oldu Chelsea'deydim psv'yle chelsea kardeş takımlar.Bu futbolcuyu porstmouth istiyormuş 6.5M€ vermişler psv banada sordu istermisin diye bende baktım özellikler iyi Chelsea'dede iki forvet var ne olur ne olmaz diye aldım drogba bazen çok pozisyon kaçırıyo kone'yi alıyorum kurtarıcı adam oluyor maçlarda bide bu kardeş takım meselesi çok güzel hep bana soruyorlar farfan'ıda sordular onu almadım ama
    arkadasim su kardes takim olayini bana anlatirsan sevinirim nasil oluyor merak ediyorum bende aldigim genc oyunculari bi rezerv takim kurup orda kiralik oynatarak gelistirmek istiyorum ama nasil olucak eger bi bilgin varsa yardimci olurmusun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    beyler bu rezerv takim olayini bilen varsa bana bi anlatsin pls fm de rezerv takim nasil olucak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

ibrahim akin, kume dusmekten kurtardi beni. takim trabzonspor. marcelinho falan yalan takimin en iyisi ibo oldu

Celsinho...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kamil krosicki

walla adam 17 yasinda polonyali ole yedek de otursun die schalke ya aldim

tum forvetler sakatlaninca krosicki ve celsinhoyu beraber forvette oynattim krosicki 10 macta 13 gol atti adam super ya cok ucuza aldim simdi 3milyon euro oldu daha da artar

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Marcelo ve Cardenas

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben lig a da olduğum için yabancı alamıyom ondan türk olarak gökhan şenol,serkan gedik ve yiğit incedemir bu üç oyuncu süper

beyler bu kardes takim oldugu nasi anlasilio!!! lutfen cvp yazin...

Abi gyan asamoah gs ye udineseden aldım 20 milyon dolar para verdim ama değdi adam hem suratli hem bitirici hem kuvvetli herşey var Powerfull şimdiye kadar 12 maçta oynattım 19 gol 12 asist, 8.84 averajı var kesinlikle tavsiye ederim verdiğiniz paraya değiyor.

kevin vandenbergh gittiğim her takıma alıyorum süper bi adam

Evandro....Brezilya alt yapısında büyük istikbal vaadeden bir orta saha

david suazo.cagliariden geldi galatasaraya.adam çok hızlı we bitiriciliği çok ii

Default ohh be

1_) cesar delgado
    2_) mesut özil____>ilk aldığımda yönetim ve taraftarlar benden küsmüştü.Ama şimdi dünya starı...
    3_) arda turan____> onu almak için gs ye emre belözoğlu+1.4 milyon euro verdim ama şimdi emre gibi 5 tanesine satmam onu...

Cambiasso , Ze Castro , Kenan Özer

ben en çok didier digard ı aldığım için sevinöiştim çünkü adam her maçta 8 9 10 die gidiyo defans ve defansif orta saha oynuyo 4.500 MN ye aldım ama deydi şimdi tam 28 takımın transfer listesinde hangi takıma versem diye düşünüyorum kim daha fazla verirse ona vericem

sergio mota ve kalou

Arkadaslar Herjes Jo Demis Ama Ben Aratiyorumbulamiyorum Bi Yardim ?

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

Galatasaray'a salomon kalou'yu almştm....innılmz oynadı....ligin asist ve gol kralı oldu...fiyatıda ucuzz

Thumbs up

omar esparza 5.5 m euro ya aldım gs ye almadan once cok kararsızdım guardado mu esparza mı dıye ama esparza cok yonlu bir oyuncu oldğu icin onu sectım dm oynatmama rağmen ılk 4 macında 3gol 2 asist 2m.a mı oldu şimdilik böyle umarım boyle devam eder

Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri