1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Takım Konuşmaları için Rehber

Hybrid View

1. Default Takım Konuşmaları için Rehber

Takım Konuşmaları (TEAM TALKS)

Sonunda, sizlere kısa bir takım konuşması rehberi hazırladım. Bu yazıda; ilk yarı (half time) ve maç sonu konuşmaları (full-time) konuşmaları için kısa kısa bilgiler bulacaksınız.

Sahanızda Takım Konuşması:

Sizlere tavsiyem;
    2-3 gollü önde olduğunuz maçlardan sonra PLEASED seçeneğini seçmeniz.
    1-0 yada 0-0 skorlarında (ancak kontrolün sizde olması durumda) ENCOURAGE seçeneğini seciniz.
    0-0 giden maçlarda ise pek varlık gösteremediyseniz, ve beklentilerinizin çok altında bir performans sergiledi ise takımınız DISAPPOINTING seçeneğini seçebilirsiniz.
    Kaybettiğiniz maçlar için ANGRY.
    Ancak talihsiz bir şekilde skor dezavantajınız olduğunu düşünüyorsanız 'YOUR TEAM IS UNLUCKY TO BE BEHIND’ i seçiniz.
    4-0 ve üstü skorlar için ‘THRILLED’ i seçiniz.

Maç Sonunda ‘GOOD RESULT’ seçeneğini 4 ten az golle galip gelinmesi durumunda,
    4-0 ve üstü skorlar için ‘FANTASTIC’ seçeneğini,
    0-0 da performansa bağlı olarak ‘DISAPPOINTING’ yada ‘ANGRY’ seçeneğini,
    Üstün bir oyun sergilediyseniz skora bakılmaksızın ‘SYMPATHISE’ seçeneğini seçebilirsiniz.

Bazen de, beklentilerinizin çok altında bir performansla karşılaşabilirsiniz. Hatta doğru dürüst bir atak bile yapmadan maç bitebilir. Tabiî ki bunu maçın başında görüp en geç devre arasında müdahale etmeli ve takımınızın atak varyasyonlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Deplasmanda Takım Konuşmaları :

0-1 yada 0-1 da ‘PLEASED’
    ‘DELIGHTED’ 0-3 ve üstü skorlarda
    0-0 yada 1-0 geride olduğunuz maçlarda iyi oynadıysanız ‘ENCOURAGE’
    Ancak kötü oynadıysanız DISAPPOINTING
    ANGRY 2-0 ve üstü skorlarda

Maç Sonunda Takım Konuşmaları:
    Maç sonunda 0-1 0-2 galip yada güçlü bir rakibe karşı berabere kaldıysanız ‘PLEASED’ DISAPPOINTED ortalama bir performansla alınan mağlubiyetler için
    ANGRY kötü bir performansla alınan mağlubiyetler için
    FANTASTIC 3-0 yada üstü skorlarla galibiyet için,
    kullanılabilir.

2. Default

Belki ingilizcesinden birşey anlamıyorum diyenler için azda olsa faydası olur Kolay Gelsin...

saol abi tşk ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

sagol kardes ama eray kardes daha once hazirladi rehber

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24965

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

oooooof onla bunun arasındaki farkı anlayamıyomusun?
    orda sadece anlamları yazılmış, ama burda arkadaş "şu şu" durumda böyle yapın demiş.
    aslında bu konu o konuyla birleştirilebilirdi ama..

sal bilgiler için..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

barkinto ya bu çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum fakat şunu da hatırlatmak istiyorum, maç konuşmaları şöyle şöyle yapılırsa faydalı olur şeklinde genellemeler yapamaz. çünkü bu maç sonuçları aslında direkt olarak sizin söylediklerinizin takımın yada bireysel olarak her futbolcunun karakteriyle uyumuyla faydalı olacak yada karakteriyle uyumsuzluğuyla başarısız olacaktır.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

bilgilendirdiğin için sağolda ben devre arasında konuşmada cesaretlendir diyorum takım dağılıyo

9. Default

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    barkinto ya bu çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum fakat şunu da hatırlatmak istiyorum, maç konuşmaları şöyle şöyle yapılırsa faydalı olur şeklinde genellemeler yapamaz. çünkü bu maç sonuçları aslında direkt olarak sizin söylediklerinizin takımın yada bireysel olarak her futbolcunun karakteriyle uyumuyla faydalı olacak yada karakteriyle uyumsuzluğuyla başarısız olacaktır.

bunlar arkadaslarımıza bir bilgi olsun diye ve genelde bu durumlarda yapılabilecek yorumları belirtmek için hazırlandı.

sen tabiki söylediğinde haklısın, ve dahi genellemeler içine tabikide karakteri standartlarin dışında kalan oyuncular için farklı yorumlar yapılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

tşk ederiz abi

Nesil
    2003

Mesaj Yetkileri