1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Uçtu uçtu Alex uçtu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Uçtu uçtu Alex uçtu

Sezona müthiş başlamasına karşın daha sonra suskunluğa bürünen, ardından müthiş oynamaya başlayan, son haftalarda tekrar performans düşüklüğü gösteren Alex de Souza’nın bu durumu tartışma yaratırken, Brezilyalı oyuncunun Kezman’a verilen parayı kıskandığı öğrenildi. Sırp futbolcunun yıllık 3.5 milyon Euro aldığını öğrendikten sonra tavrı değişen Sambacı’nın, menacerine, “Senelik 5 milyon istiyorum. Bu şartlarda 2 yıllık sözleşmeye imza atarım'' dediği belirlendi.

Kaynak : Fanatik
    Fanatik'e ne kadar guvenilir bilmiyorum ama bu sartlarda bir sozlesme bence soz konusu dahi olamaz.Turkiye ligi ve Fenerbahce butcesi acisindan cok fazla bu miktar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben de bu haberi milliyette okudum ne kadar doğru bilmiyorum da 5 milyon abartı para

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

5 m € yu Beckham kazanıyor ya

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

gercek oldunu sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ne fener nede başka bi klüp o kadar para verir alexe... alabileceği paranın en iyisini verir ona fener ama 5 milyon euro da biraz fazla...kmse vermez okadar

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

zaten sevmiyordum.çıkan haberler iyice soğutuyo beni bu adamdan...yok kadroyu o kuruyo,yok kavga ettiklerini yedeğe alıyo falan...bi yerleri kalktı.kendini fenerbahçeden üstün görmeye başladı bu herif.5 milyonmuş.oldu paşam istersen her ay da alt yapıdan bi adam verelim evine uşak diye...

Nesil
    2006

Bence bu adam bu parayı sonuna kadar hak ediyor ama bu kadar parayı F.Bahçe vermez.

Sheriff Misafir

Haber Kesin yalan yorum yapmaya değmez

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Juninho_Paulista View Post
    Haber Kesin yalan yorum yapmaya değmez
    O zaman niye yapıyorsun. Şu an yazdığında bir yorumdur.

Nesil
    2003

Rakam buyuk ihtimalle tam olarak dogru olmasa da, Anelka ve Kezman transferleri sonrasinda Alex'in "Ben bu takimi gollerim ve asistlerimle son iki senedir sirtladim. En azindan bu oyuncular kadar hak ediyorum" demesi hic de mantiksiz degil.

Eger bir pazarlik olacaksa kendisini degerli bulan biraz yukaridan baslar ve pazarlik sonucu iki tarafin da kabul edecegi bir degere ulasilir.

Alex baska bir takima gitse bence Fenerbahce'den alabilecegi parayi alamaz ama Fenerbahce'de kolay kolay Alex'in yerini tutacak bir oyuncuyu ucuza bulamaz. Bu nedenle Alex'in piyasa degerinin ustune bir rakama Fenerbahce ile anlasacagini tahmin ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

kezman 3.5 aliyorsa alex te 5 i hakediyor diye dusunuyorum.ama tr liigi takimi icin buyuk bir rakam

Nesil
    2006
    Yer
    Chile - Santiago

Quote Originally Posted by barcelos View Post
    kezman 3.5 aliyorsa alex te 5 i hakediyor diye dusunuyorum.ama tr liigi takimi icin buyuk bir rakam
    sen simdi kezmanla alexi bir tutuyorsun anladıgım kadarıyla. hatta alex e daha iyi diyorsun...

her ne kadar mevkiileri farklı da olsa bir karşılaştırma yapmak gerekirse kezmanın tırnağı dahi olamaz alex.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex'i sevmedim,sevmiyorum,sevemem,sevmeyeceğim.

alex senelik 5 milyonu haketmeyen bir oyuncu,en fazla 4 m.euro hakediyo senelik.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ronaldinho alıyormu o kadar ???

Quote Originally Posted by nekop View Post
    kat kat daha fazlasini aliyordur.ama alex gercekten abartmis 5 milyon euro senelik yuh yane.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ronaldinho yanilmiyorsam yilda 10M Euro civari aliyor. Ustune bir de sponsorlarindan kazandigi paralar da var ki bunlarla beraber yilda kazanci 23M Euro'yu buluyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

vayyy bee ronaldinho 10 alıyor bizim avrupda ve önemli maclarda sahada ruh gibi gezen alex 5 istiyor bende bizim klübten 1-2 milyon istim bari...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahce yıllık 5M Euro ya oynayacak cok adam bulur. Alex bey kendıne takım arar bu fıyatta ısrar ederse.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

yalan haber oldugunu uefa macinda gördük
    Alex sahanin en iyilerinden biriydi
    ve ilk atilan golden sonra Kezmana gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu haberlerın hepsi yalan arkadaslar alex kezmanı kıskanmıs su kadar para istemıs yalan yalan hemde kaynak fanatıkmıs ah ulan fotomac fanatıkınde kanına gırdınız eskıden yalan haber yapmazdı fanatık

Mesaj Yetkileri