Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Mukemmel Training!!!!

Hybrid View

Thumbs up Mukemmel Training!!!!AZ SAKATLIK!!!

Oyuncularin ozellikleri cabuk artiyor.. sakatlanmalar fazla deil... tottenamla denedim en fazla 3 oyuncu sakat oldu ayni anda... genc oyuncular cok fazla gelisti...
    http://rapidshare.com/files/5546753/...ining.rar.html

ßugüne kadar çok denedim dierlerini kim ne dediyse aynı şimdi 7.0.1 çıkmış Sigames tarafından belki onda düzeltmişlerdir.

kardes iyi de bu traning dosyasini nereye atcaz onuda yazarsan kullanabilcez

Quote Originally Posted by mumiii87 View Post
    kardes iyi de bu traning dosyasini nereye atcaz onuda yazarsan kullanabilcez
    Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\schedules Buraya atıcaz eline sağlık

denedim fena deil fakat bir fark goremedim yine de emegine saglik

Quote Originally Posted by muratcang View Post
    Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\schedules Buraya atıcaz eline sağlık
    ya bende böyle bi dosya yok ya belgelerimde sinir olcam offf

güzel bişeye benziyo denemek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

biraz daha ss koy kardesim

kesin denerim cünkü hangi antrenman programını kullandıysam bir sürü oyuncum sakatlandı umarım bunda az olur.

Yav bırakın bu işleri Girin Traning kısmına kendiniz ayarlayın Defans Orta saha forvet diye ayırın ve Hıgh ile Lıght arasında değerler verin..Ve genel ibre mediumu geçmesin ...Olay budurr..Ne kadar güleri artırırsanız o kadar sakatlık olur..Ben bi antrenman sistemi yaptım Sezon başında inanılmaz artıyor güçler sonra lig başladıktan bi kaç hafta sonra Bazı güçler düşüor bazı güçler artıyor..Yedek kalan oyuncularda daha fazla düşüyor..Ama Sezon itibariyle oyuncu harika bi gelişim gösteriyor..Sakatlık desen En fazla 1 2 hafta o da çok nadir oluyor Şimdilik memnunum bence sizde güçlerde aşırıya kaçmadan bi traning sistemi yapın ve keyfinize bakın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi ii guzel eline saglik da turkce yamayi nerden buldun soyleyebilirmisin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

eline sağlık

Abi marceloyu koymuşunda o zaten deli bi yetenek değil miydi?

diger elemanlarin daha ilk sezonun yarisinda ne kadar arttigina bakarsan anlarsin turkce yamada turksportalin eski yamalarindan baska bi yerden degil.. hata werebilir diyo herkes ben ilk sezonu bitiriyom 2 defa hata werdi ama oyundan atmadi hic... access out of bounds hatasi weriyo ama oyuna dewam ettiriyo..

ben kullanmaya başladım ..

HSV de ama benim genç yetenekler var bir kaç tane Hatira,Polat vs..
    onların özellikler artmazken Mahdavikia nın özellikler arttı 27 yaşındaki benjaminin özellikler arttı

yani garip bir durum oldu yahu

Nesil
    2006
    Yer
    BURSA&EVDEN

abi hertakima uymuyo ben kasmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkmenistan

ss'lwr bisey ifade etmez. Bu gelismeler her antremanda oluyor. Ama bazi oyuncular iyi gelisme saglarken bazilari da dusus yasiyor. Ve gelisme gosteren oyncular da bazen dusus yasiyor. Yani grafik devamli degisiyor. Onun icin antreman oaketine uzun vadeli bakip denemek lazim

emeğin sağlık kullandım çok ii

bence training etkiliyo sakatligi.. ozellikler dusebilir ama normal antremana gore iyi oldugu kesin!

ya taktik bende o kadar sakatliga yol acmadi...oyuncularda iyi gelisti... o ss lerin hepsi daha sezonun yarisinda..

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    Oyuncularin ozellikleri cabuk artiyor.. sakatlanmalar fazla deil... tottenamla denedim en fazla 3 oyuncu sakat oldu ayni anda... genc oyuncular cok fazla gelisti...
    http://rapidshare.com/files/5546753/...ining.rar.html

SHERMAN CARDENAS
    MARCELO

ya sen nasıl bu oyunu türkçe oynuyosun acaba

[QUOTE=gorkem35;408814]Oyuncularin ozellikleri cabuk artiyor.. sakatlanmalar fazla deil... tottenamla denedim en fazla 3 oyuncu sakat oldu ayni anda... genc oyuncular cok fazla gelisti...

QUOTE]

ya sen nasıl bu oyunu türkçe oynuyosun acaba

bi daha sordular onceden yine yazdim... eski turksportal yamasi calisio bu oyunda ama hata werebiliyo.. bende bi iki sefer werdi ama oyundan atmadi.. arama motorlarinda arayin karsiniza cikiyo...turksportalin yamalarini degistirmisler sadece.. bende bekledim bayaa ciksin burada turkcesi diye ama cok gecikince bende yuklemek zorunda kaldim oyuncularin ozelliklerini adam gibi anlayamiyosun yoksa..

kendin yarat dosyayi.. icine at soora secebilirsin oyunda..

gencler icin iyi yanliz

türkçesini ben bi konuda açmıştım.Ama gereksiz mesaj alanına koydular.Ordan aratırsanız bulursunuzz.Ve oyun tam türkçe deil haberiniz olsun

turkcesini sormayin ya... harbiden..

bu taktikler ise yaramaz beyler herkes kendi taktigini yapsa daha basarili olur

taktik deil zaten bu antreman

gorkem35;

Antrenmanını deneme fırsatım oldu ama sadece savunma, ortasaha, hücum ve kaleci olarak 4 bölüme ayırmışsınız. Siz daha iyi bilirsiniz ama antrenman çeşitliliğini arttırırsanız daha iyi olur. Ben şimdi saydım, as takımım için 13 farklı antrenman planım var. Gençlerinki de o civardadır.

Ben kendime göre, sizinkinden farklı olarak şunları yaptırıyorum...

Defansın ortasındakilere "defending" ve "tactic" antrenmanını sizinki kadar yüksek tutarken, kanatlardaki futbolculara biraz daha fazla "aerobic", "attack" ve "ball control" antrenmanı yaptırıyorum.

Orta sahada ise: Genel olarak sizin fiziksel antrenmanları düşük verdiğinizi gördüm (ki buraya kanat oyuncularınızı da koyacaksınız). Bu pek kullanışlı olmayabilir çünkü futbolcuların fiziksel özellikleri yükseltmek yaş geçtikçe zorlaşıyor. Anladığım kadarıyla siz tekniklerini geliştirmeyi düşünmüşsünüz.

Forvette ise "Shooing"i ikinci plana atıp, "attacking" antrenmanına yüklenmişsiniz. Ben tam tersini yapıyorum. Birde "Aerobic" antrenmanı güçlendirmeniz daha iyi olabilir çünkü futbolcunun zıplamasını geliştirir ve hava hakimiyetini arttırır.

Bu yazdıklarım beni bağlar tabiki ama bazıları olmazsa olmaz şeyler. Özellikle forvet ve ortasaha özelliklerini elden geçirirseniz, ilerde daha iyi gençler yetiştirirsiniz.

Saygılar

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri