1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Beşiktaş Yönetimini İstifaya Davet Eden Site Açıldı !!!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Default Beşiktaş Yönetimini İstifaya Davet Eden Site Açıldı !!!

http://www.bjk-yonetim-istifa.com/

Arkadaşlar bu linke tıkladığınız an Türkiye'de ilk kez olan birşeye şahit olacaksınız. Türkiye'de ilk kez taraftarlar yönetimleri istifa etsin diye site kurdu. Valla ilk baktığımda bende baya şaşırdım açıkcası..

abi iş baya ciddi galiba...

evet yaa ben galatasaraylıyım ama yinede eski beşiktaşı özledim

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ya işe yarıyacaksa bizim ultraslan bunun gibi 5-10 site açsın belki o zaman kurutuluruz bu canaydın yönetiminden

beşiktaşın bu başkanı niye seçtik istifa etsin gitsin demeye hakkı olduğunu pek düşünmüyorum zira oldukça başarılı olan bilgili yönetimini bu camia kendi yolladı şimdi bilgili yönetimi olsaydı bjk daha istikrarlı ve başarılı bir klüp olabilirdi zaten demirörenin alternatifleri şu durumda pek fazla değişiklik getirmez bence

evet o konuda katılılıyorum bilgili gibi bir adamın üstelik o şekilde istifaya zorlanması Fenerli olmama ragmen beni çok üzdü...

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by hacker666
    evet yaa ben galatasaraylıyım ama yinede eski beşiktaşı özledim
    evet yaw bende üzüldüm şimdi!
    Ya Biz (GS) olmayınca fener olmuyor
    Fener olmayanca BJK olmuyor
    BJK olmayınca biz (GS) olmayor
    Yani bütün takımlar birbirinin tamamlayıcısı ve öyle de olmalı

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

İlginç ama dediğim gibi takım kötü gittiği zaman muhalefet adam tutarak böyle işler yaptırıyor.(aynı stadda 10-15 kişinin yönetim istifa diye bağırması ve taraftarı gaza getirmesi gibi).Bende yönetimden pek memnun değilim ama seçimle geldiler seçimle giderler.Ayrıca Çarşıyla ilgili bir şey yoksa orda bende oraya imzamı atmam.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

@Sergio: Benim düşüncelerimi dile getirmişsin kardeş..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Sebayı yollayanlar, bilgiliyi yollayanlar ,demiröreni yollayacaklar ... kişiler aynı ama değirmenin suyu sürekli farklı yerden geliyor ..

biraz daha açsana konuyu

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    Sebayı yollayanlar, bilgiliyi yollayanlar ,demiröreni yollayacaklar ... kişiler aynı ama değirmenin suyu sürekli farklı yerden geliyor ..
    ve bunun arkasıda gelecektir bilgiliyi yollayanlardan herşey beklenir

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

müstehak bjk yönetimine. İlk önce Süleyman Seba ya küfrettirdi SERDAR BİLGİLİ ve DEMİRÖREN şimdi ise başkaları küfrettiriyo. ETME BULMA DÜNYASI. Yazık olanlar benim BJK li arkadaşlarıma oluyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İnönü kapalıdan

Bir takım için en önemli olan istikrardır, başarı öyle gelir.Süleyman Seba, Gordon Mılne,Fatih Terim,Aziz Yıldırım ve hatta hatta ne kadar tartışılza bile Daum...
    Bir yönetim düşünün önce Lucescu ile devam edeceğiz diyor sonra Del Bosque'yi getiriyor aradan 1 sezon geçiyor o gidiyor yerine Rıza Çaloımbay geliyor, sonuna kadar arkasındayız deniyor; ogiderse beraber gideriz deniliyor Rıza hoca gidiyor yönetim Tigana'yı getiriyor.
    Şimdi siz Beşiktaş'ta futbolcu olsanız ne düşünürsünüz?"Başarısız olursak yine hoca gider ya."
    Bir yönetici çıkıyor biz Bolton'ıu orada yeneceğiz diyor.Tamam belki dalgınlığına gelmiş olabilir ama iki düşünüp bir konuşması lazım bir yöneticinin.
    Rıza hoca Carew bana lazın diyor Carew gönderiliyor.F.Bahçe ise Anelka'yı satmıyor.Küçük düşünmeyi sevmem hedeflerin büyük olmalı ki en azından yarısına ulaşabiliesin.
    Bir sitemimde bu durumda Beşiktaş'ı yanlız bırakan muhalefete.Yönetim istifa etse kim gelecek ortada sesi çıkan biri yok kulüp terkedilmiş gibi.Ama tek gerçek var bu yönetimle Beşiktaş'ım maalesef şampiyonluğu zor görür.

gerçekten ilginç bir site iş ciddi gibi gözüküyor beşiktaş taraftarı yine bir ilki başlattı walla

ah nerde o eski yönetim
    serdar bilgililer
    sinan enginler bide t. d. lucescuydu ohh yani daha ne ama simdi ......

Mesaj Yetkileri