Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: "Fark 7 değil 10"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Talking "Fark 7 değil 10"

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman, Galatasaray ile aralarındaki puan farkını 7 değil, 10 olarak gördüğünü belirterek, ''Çünkü onları hep yeniyoruz'' dedi.

Fenerbahçe'nin kamp yaptığı Belek'teki Arcadia Hotel'de basın toplantısı düzenleyecen Mateja yapan Kezman, Galatasaraylı futbolcuların, 7 puanlık farkın önemli olmadığını, geçen sezon da geriden gelip şampiyon olduklarını söylediklerini duyduğunu belirterek, ''Bana göre de bu puan farkı 7 değil, 10'dur. Çünkü son yıllarda Fenerbahçe hangi koşullarda olursa olsun sürekli Galatasaray'a karşı kazanıyor. İkinci yarıdaki maçı da kazanacağımız için puan farkı 10'dur. Bu sezonu şampiyon bitireceğimize inancımız var'' dedi.

Ligin ilk yarısında unutamadığı maç olarak Galatasaray maçını gösteren Sırp futbolcu, ''Galatasaray maçının tüm Fenerbahçeliler için çok özel bir maç olduğunu biliyorum. O maçta gol attığım ve maçı kazandığımız için çok mutlu oldum''
    diye konuştu.

-''İKİNCİ YARIDA DAHA FAZLA GOL ATACAĞIM''-

Kezman, takıma geç katılmasına karşın ilk yarıdaki performansının iyi olduğunu kaydetti. Kendisi için takımın şampiyon olmasının fazla gol atmaktan daha önemli olduğunu vurgulayan Sırp futbolcu, şöyle devam etti:

''Takımımın şampiyon olması için elimden gelen herşeyi yapacağım. Ben takım oyuncusuyum. Baskıyı çok fazla seven biri değilim. 40 gol atıp takımın şampiyon olmaması güzel birşey değil. 15 gol atayım takım şampiyon olsun. İlk yarıda geç katıldığım ve sakatlık yaşadığım için yeterli gol atamamış olabilirim ama ikinci yarıda daha fazla gol atacağım sözünü verebilirim.''

Kezman, şu anda ufak bir sakatlığı olduğunu belirterek, ''Takımla birlikte idman yapmıyorum ama spor salonunda 2-3 saat bisiklet çevirererk açığımı kapatıyorum. Bu sakatlık performansımı etkilemeyecektir. Çünkü kendimi en iyi biçimde hazırlıyorum'' dedi.

-''SIRP OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM''-

Kezman, aşırı milliyetçi olup olmadığıyla ilgili bir soru üzerine, ''Nasıl bir Türk, Türk olmaktan gurur duyuyorsa, ben de Sırp olmaktan gurur duyuyorum. Bu da çok normal ama dini ve ırkı farklı da olsa tüm insanlarla dost olan biriyim'' dedi.

Türkiye'ye geldiğinde kendisinin aşırı milliyetçiliğiyle ilgili çıkan haberlerin Fenerbahçe'yi karıştırmak için yapıldığını ileri süren Kezman, ''Birçok insan beni tanıyor, karakterimi biliyor. Bu bana karşı yapılan saldırı değildi, Fenerbahçe'ye yapılan bir saldırıydı. Fenerbahçe'de kaos istendiğinden dolayı bunlar söylendi. Iliç ile birlikte gazetelerde çıkan fotoğrafımız eski bir hikaye'' diye konuştu.

-''AZ ALKMAAR'LILARIN ENDEN KORKTUKLARINI DÜŞÜNÜYORUM''-

UEFA Kupası'ndaki rakipleri Hollanda'nın AZ Alkmaar takımını çok iyi tanıdığını anlatan Kezman, ''Hollanda'da oynarken AZ Alkmaar'a karşı hep gol attım. PSV Eindhoven'da iken 4-3 yenmiştik, 3 gol atmıştım. Benden biraz korktuklarını düşünüyorum. O dönemde oynayan oyunculardan kimileri yine kadroda. Umut ediyorum yine aynısını yapacağım'' dedi.

Kezman, ilk maçta cezası nedeniyle oynayamayacak olmasından dolayı son derece üzgün olduğunu ifade ederek, ''AZ Alkmaar, Hollanda Ligi'nin en iyi futbol oynayan takımı, ama en iyi takımı değil. Çok gol atıyorlar, çok da gol yiyorlar. Deplasmandaki maçta daha kolay gol atacağımızı dşünüyorum. Evimizde 1-0 kazanmak, hatta 0-0 berabere kalmak bile avantaj olur. Bizim oyuncularımız daha deneyimli. Tur için şansımız yüksek'' dedi.

Bir gazetecinin, ''UEFA Kupası'nda hangi derece kişisel olarak seni tatmin eder?'' sorusuna karşılık Sırp oyuncu, ''Yarı finale dek çıkmak, çok iyi iş yaptığımızı gösterir ama tabii ki finale erişmek en büyük isteğimiz. Yalnızca kaliteniz yeterli olmuyor. Çok fazla şansa da ihtiyacınız var. Çok çalışırsanız şans da sizin yanınızda olur'' diye konuştu.

-''EŞİM VE ÇOCUKLARIM TÜRKİYE'DE ÇOK MUTLU''-

Kezman, Türkiye'ye gelip burada oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''Türkiye ve Türk futbolu hakkında çok olumlu düşüncelerim var. Benim kariyerim için çok iyi bir dönem geçiyor'' dedi.

Eşi ve çocuklarının Türkiye'de çok mutlu olduğunu dile getiren Sırp futbolcu, şöyle konuştu:

''Eşim ve çocuklarım Londra ve Madrid'de olduğundan İstanbul'da çok daha fazla mutlu. Bu da benim için çok önemli. Ben ve ailem inanılmaz büyük bir saygıyla karşılaştık. İstanbul'da herşey çok güzel, restoranlar, müzeler. Türkiye, ülkemizden 1 saat uzaklıkta. Aile dostlarım gelip izliyor. Türk insanını bize gösterdiği yakınlık ve yardımseverlik çok güzel. Bu yüzden gelecek yıllarda da burada kalmak istiyorum.''

Kezman, bir gazetecinin, ''İngiltere veya İspanya yerine Türkiye'de oynaman, kariyerini geriye götürür mü?'' sorusu üzerine, ''Kariyerimin en üst düzeyine 2-3 yıl önce çıktım. Ben çok büyük kulüpler peşinde değilim, şampiyonluklar kazanacak takımda olmak istiyorum. Milli takımda 50'den fazla maç oynadım, 20'den fazla gol attım. Benim için kimin ne konuştuğu önemli değil. Fenerbahçe için iyi oynamam en önemlisi'' diye konuştu.

Kezman, takımın oyun kurucusundan yeterli pas alıp alamadığıyla ilgili bir soru üzerine de bundan kuşkusunun olmadığını söyledi. Takım arkadaşlarıyla oynamaktan memnun olduğunu anlatan Kezman, ''Onlar ellerinden geleni en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Ben her zaman oyunu açmaya çalışan bir oyuncuyum. Onlar için de zor olabilir, beni yeni tanıyor. Bunun için biraz daha zamanımız var, ama ileride daha iyi olacağını düşünüyorum'' dedi.

Kezman'ın basın toplantısında tercümanlığını, futbol takımı menajeri Volkan Ballı yaptı.

09.01.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gururlandim demek siradan bir sirpda biliyormus.

Dünya yıldızı Kezman'ın böyle düşünmesi beni sevindirdi ve ona karşı olan sempatim arttı. Galatasaray cephesi puan farkı 4 diyor, biz de 10 demeliydik; Kezman bizden önce davranmış

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

bu adam çok zeki .. yanlış anlamayın savunmuyorum sadece çok zeki

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

40 gol atıp takımın şampiyon olmaması güzel birşey değil. 15 gol atayım takım şampiyon olsun.
    çevirin bakalım neler çıkıyor meydana
    Galatasaray'ı yenipte şampiyon olamayacaksak hiç yenmeyelim daha iyi (gerçi sizdeki mantık Galatasaray'ı yenelim şampiyon olmasakta olur olduğu için fazla etkilemez sizi, şampiyon olamayıncada "bizim büyüklük ne kupa ne şamp..." dersiniz zaten)

Saygılar Bizden..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    (gerçi sizdeki mantık Galatasaray'ı yenelim şampiyon olmasakta olur olduğu için fazla etkilemez sizi, şampiyon olamayıncada "bizim büyüklük ne kupa ne şamp..." dersiniz zaten)
    Bunu diyen adama ben fenerli demem.. Bizdeki mantık emin ol bu değil...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

hee kendim yazdım kendim oynadım
    Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Bunu diyen adama ben fenerli demem.. Bizdeki mantık emin ol bu değil...
    14.05.06 tarihinden beri islam çupi masalları dinliyorum etrafta ve tabii bunun önceside mevcut

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    çevirin bakalım neler çıkıyor meydana
    Galatasaray'ı yenipte şampiyon olamayacaksak hiç yenmeyelim daha iyi (gerçi sizdeki mantık Galatasaray'ı yenelim şampiyon olmasakta olur olduğu için fazla etkilemez sizi, şampiyon olamayıncada "bizim büyüklük ne kupa ne şamp..." dersiniz zaten)

Saygılar Bizden..
    kendi mantığınızı söylüyorsunuz sanırım??

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

bi yanlışlık var 10 değil 4 puan fark

Kezman'ın matematiği 0'dı galiba.. ASY'de galibiyet ile çıkacağına inanıyor.. Hayaller kurardık biz yıllar önce şarkısını kim söylüyordu?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Kezman'ın matematiği 0'dı galiba.. ASY'de galibiyet ile çıkacağına inanıyor.. Hayaller kurardık biz yıllar önce şarkısını kim söylüyordu?
    Son maçta çıkmıştık.Ve daha öncede daha öncede ...
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Ümit Besen'den - Eray'ın Söylediği şarkıyı dinllemelerini tavsiye ediyorum,
    o çıkmalar 1 en fazla 2 kere olur

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post

Fenerbahçe o stadtan çok galibiyetle ayrıldı, o kadar büyük konuşma

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben GS fark 4 deyince böyle bir açıklamayı bekliyordum ama yönetimden falan gelir diye düşünmüştüm. Kezman'ı severdim şimdi daha da gözüme girdi. Bu adam takımı için elinden geleni sonuna kadar yapıyor, savaşıyor. Helal olsun...
    "YÜCE ATATÜRK"

sami yene gelsinde bi ondan sonra puan farkını oraya çıkınca düşünsün erayın istek parçasına katılıyor ayrıca bende neden geldim istanbula şarkısını armağan ediyorum Sami yen sonrası dinlesin

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaraylılar Nobre yok diye cok umutlular ama Nobre yoksa Kezman var
    Samiyen yıkıldı tekrarmı yapıldı yoksa bizmi Samiyen'i hiç görmedik
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

kezman samiyene daha onceden hic gelmemis galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

GS'li arkadaşlar ne derseniz deyin, bu lafı etmiş ya o yeter bana. Adam inanıyor, oraya gidip yeneceğiz diyor, ömrümüz vefa ederse hepimiz göreceğiz. Taraftarın gözünde değeri daha da arttı bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

zaten amaç sadece politik serkancım maksat taraftarın gözüne girmek yoksa onun pek haberi yok olaylardan ve olacaklardan ağzı olan konuşuyo mantalitesi bunu bizim yöneticilerde yapıyor maç oynanmadan yapılan saçma yorumlar okadar neyse hepimiz görcez hatta ben canlı tanık olucam inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de adam bakmış geçen sene ligde orada Fener yenmiş, neden bu sene de yenemesin. Açıkçası söylemese Kezman'ı yine seviyor olacaktım ama bu lafı söyledi şimdi daha çok seviyorum. Tıpkı Hooijdonk'u da bu tür huylarından dolayı sevdiğim için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben farklı düşünüyorum .. Maç bence berabere bitecek .. Biraz erken konuşuyoruz ama içimden bir ses öyle söylüyor ..

galatasarayli futbolcular fark 4 diyince kezman hemen aciklama yapiyor,o alisamiyen(hell)i cok iyi biliyor galatasaray-psv macindan faha ögrenemedimi orada mac kazanmanin imkansiza yakin oldugunu,gecen sene tesadüfen bizi yendiniz ama kupa macinda alisamiyende sizi 3-2 yenmistik.gene yenecegiz puan farki 4!

kezman bunu adnan polattan öğrendi galiba ... heralde gidicez yenicez dicek başka ne diyecek ... eminim fb barcelonayla maç yapsa o maçıda yenicez derdi ... bu onun gibi bişey ... yani her maçı yenmek için çıkıyolar ama her maç yenemiyolar ... kezman iyi oynuyor bu seferde taraftara iyi oynamış .... fatih akyel gibi ..... bende bu tip oyuncuları severim ....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bak sen şu tesadüfe
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Ali Sami Yen (Hell)'deki Galatasaray-PSV maçı kaç kaç bitti ve golü kim attı? Orada kazanmanın imkansız olduğundan bahsetmişsiniz, fakat sanırım takip etmiyorsun maçları. Hell'deki maçı PSV kazandı ve golü Kezman atmıştı yanılmıyorsam.

Geçen sene de Fenerbahçe kazandı, bu sene de kazanacak bence.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ali Sami Yen (Hell)'deki Galatasaray-PSV maçı kaç kaç bitti ve golü kim attı? Orada kazanmanın imkansız olduğundan bahsetmişsiniz, fakat sanırım takip etmiyorsun maçları. Hell'deki maçı PSV kazandı ve golü Kezman atmıştı yanılmıyorsam.

Alisamiyen (HELL) deki maçı yanlış hatırlıyosun galatasatay kazandı .... ewet golu kezman attı ama maçı galatasaray kazandı .... sanırım sen takip etmiyosun maçları ..

sampiyonlar ligi macinda alisamiyende maci kim kazandi?hatta galatasarayda sergende gol atmisti ozaman,2-0 y yenmistik,maclari senden daha iyi takip ettigim kesin.

2001-2002 Sezonu: Avrupa Sampiyonlar Ligi (D) Grubu:

PSV Eindhoven - Galatasaray: 3 - 1

Galatasaray - PSV Eindhoven: 2 - 0

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

lütfen sallamayalım beyler.. galatasaray 2001-2002 sezonunda psv yi samiyende 2-0 yendi orada 3-1 yenildi ve orada 2 golü kezman attı samiyende ise ilk gol arif ikincisi sergen..

Pardon, 3-1 biten maçın son dakikasında Kezman'ın attığı golü Ali Sami Yen'de attı diye hatırlamışım

10 senedir fenerde ya kezman cok iyi biliyor öle olsaydı hep fener yenseydi dünyanın en iyi derbisi nasıl olurdu bu derbi tamam biraz üstünlügünüz var ama kezman abartmıs ve bence cok yanlıs bir acıklama

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri