Genç derim,bana sorarsan ,
Genç derim,bana sorarsan ,
tabiki genç
bu çok geniş bi soru ama tecrübeli derken 29-30 yaşsa onları oynatabilirim ama gençten kasıt da 18-19 ise bi kaç sezon daha tecrübe kazandırırım 32 yaşını geçen oyuncuları hiç oynatmıyrm bu arada kaleci hariç
uzun vadede genc oyuncu her zaman karli ve is yapiyor.genc dedigim 20 nin altinda bul paf takiminda oynat. tecrubelileri klasmandan yukselmek icin kullanabilirsin cok faydali.
ikisindende. Dengeli bi takim gerekiyo
takımın yaş ortalamasının 24-25 olması ideal bence.
bence karışık ikisinden de olmalı.
çoğu genç ama bir kaç tecrübeli oyuncuda olmalı
bende genc takintisi wardir takimim yas ortalamasi 23 u 24 u gecmicek as takimda oynatiyorum 16 17 yasinda cocuklari bence genc takim daha dinamik olur tecrube kazanmalari icin tecrubeli yasli isimlerle calistiriorum ornegin cem sultani necati ates le emre belozogluyla irfan basarani
bence gençler nasıl olsa onlar da giiderek tecrübeli olacak
bence gencler beni daha cok eylendiriyor.. ozellikle benim kesfettigim gencler..
bence de genc ama takıma 2 veya 3 tane tecrubeli oyuncu lazım biri kaleci olacak orta sahaya ve defansa koyarsan bunları harıka olur
orn:lyonda kaleci coupet defansa cris orta sahaya da juninhoyu koy rahat sampıyon olursun sampıyonlar ligi icinde genc oyuncularının cok ii olması lazım
beniim tercihim tecrubelileri oynatirim genc oyuncular gelisenleri oynatirim
TABİKİ GENÇ hata yapsın yine genç
6 tane 25-32 yaş arası 5 tanede 19-25 yas arası oynatılırsa cok iyi olur kanımca !
türk takımı yönetiyosam öncelikle türk futbolcu bulundurmaya çalışırım takımda yabancı pek sevmem...yaş olarakta 25 26 ideal
takımına göre değişir ama özellikle şampiyonlar ligi ve uefa da tecrube çok işe yarıyor diyebilirim![]()
![]()
bence genç derim en iyisi![]()
tecrubeli genç olursa daha ii olurr...![]()
Bence Tecrübe..
eskısehırsporda butun genc yeteneklerı topladım.Hepsi 19-20 yasındaydı.Hatta 17 yasında 3 oyuncum oynuyordu.En yaşlısı 24 yasındaydı.Özellikleri cok iyi oyunculardı.özelliklere bakacak olursak cok rahat sampiyon olmam lazımdı.Fakat 23-24 hafta lider gittim.Sonra bı göctü takım asla toparlayamadı.Kesinlikle tecrübesizlikten kaynaklandı bu.Bunun gibi olayları cok sezonlar yasadım bence tecrübeli oyuncular lazım takıma.Harman yapmak lazım.
tabikide genç
tabiki de karma özellikle orta sahaya ve defansa birer tane tecrubeli koyarım ki karmayı sağlasın
Potansiyelli gencin yanına iki tane Hammal Tecrübeli isim koy bak ondan sonra neler oluyor neler özellikle Kalede Tecrübeli isim şart
ikisindede olacak dengeli bir takim kurmak gerekiyor gencler bazen cok kotu hatalar yapabiliyor.Defansin 2 tanesinin tecrubeli olmasi gerek bence.
sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...
KoP cHoiR
bnce tkmın cou genc olmalı ama sawunmada tecrube onemli bnce osellikle ortadaki iki adamın en az 26 27 olması lasım bnce ayrıca birinin lider olması lasım yoqsa cok basınıs arır bnden solemesi
Hem Genç Hem Tecrübeli![]()
arkadaslar bence takımına göre degişir....eger bir klübü 2. ligden süper lige cıkardıysanız her bölgeye 1 tecrübeli adam mutlaka gerekiyo...defansa ben ALPAY ı almıstım diger 3 defansımda gençti ama alpay defansı okadar güzel toparlıyorkii gol yemek zorlasıyorr...yani bence her bölgeye 1 tecrübeli adam gerekiyor...her tecrübeli adam kendi oynadıgı mevki nni bölgesini toparlıyorr...yani bir nevi sahanın içinde 2 teknik adam oluyolar.....![]()
tecrübe her zaman en iyisidir.Takım yaş ortalaması 26-29 arası olması en ideal yaş ortalamasıdır bence.