Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 149 sonuç

Konu: Sizce tecrübeliler mi? Genç oyuncular mı?

Hybrid View

Nesil
    2006

Default Sizce tecrübeliler mi? Genç oyuncular mı?

Genç derim,bana sorarsan ,

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

tabiki genç

bu çok geniş bi soru ama tecrübeli derken 29-30 yaşsa onları oynatabilirim ama gençten kasıt da 18-19 ise bi kaç sezon daha tecrübe kazandırırım 32 yaşını geçen oyuncuları hiç oynatmıyrm bu arada kaleci hariç

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

uzun vadede genc oyuncu her zaman karli ve is yapiyor.genc dedigim 20 nin altinda bul paf takiminda oynat. tecrubelileri klasmandan yukselmek icin kullanabilirsin cok faydali.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

ikisindende. Dengeli bi takim gerekiyo

takımın yaş ortalamasının 24-25 olması ideal bence.

bence karışık ikisinden de olmalı.

çoğu genç ama bir kaç tecrübeli oyuncuda olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Balikesir

bende genc takintisi wardir takimim yas ortalamasi 23 u 24 u gecmicek as takimda oynatiyorum 16 17 yasinda cocuklari bence genc takim daha dinamik olur tecrube kazanmalari icin tecrubeli yasli isimlerle calistiriorum ornegin cem sultani necati ates le emre belozogluyla irfan basarani

Quote Originally Posted by uaozgur View Post
    bende genc takintisi wardir takimim yas ortalamasi 23 u 24 u gecmicek as takimda oynatiyorum 16 17 yasinda cocuklari bence genc takim daha dinamik olur tecrube kazanmalari icin tecrubeli yasli isimlerle calistiriorum ornegin cem sultani necati ates le emre belozogluyla irfan basarani
    ya bu arkadaş demişki ben necati ateşle cem sultanı çalıştırıyorum falan diye onu nasıl yapıyoruz lütfen birisi acilen cevap versin 1 sezonu geçirdimm ve herkez bu çalışmayı yapıyor lütfen acilen bilen birisi yardım etsin

bence gençler nasıl olsa onlar da giiderek tecrübeli olacak

bence gencler beni daha cok eylendiriyor.. ozellikle benim kesfettigim gencler..

bence de genc ama takıma 2 veya 3 tane tecrubeli oyuncu lazım biri kaleci olacak orta sahaya ve defansa koyarsan bunları harıka olur
    orn:lyonda kaleci coupet defansa cris orta sahaya da juninhoyu koy rahat sampıyon olursun sampıyonlar ligi icinde genc oyuncularının cok ii olması lazım

beniim tercihim tecrubelileri oynatirim genc oyuncular gelisenleri oynatirim

TABİKİ GENÇ hata yapsın yine genç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

6 tane 25-32 yaş arası 5 tanede 19-25 yas arası oynatılırsa cok iyi olur kanımca !

türk takımı yönetiyosam öncelikle türk futbolcu bulundurmaya çalışırım takımda yabancı pek sevmem...yaş olarakta 25 26 ideal

takımına göre değişir ama özellikle şampiyonlar ligi ve uefa da tecrube çok işe yarıyor diyebilirim

bence genç derim en iyisi

tecrubeli genç olursa daha ii olurr...

Wink

Bence Tecrübe..

eskısehırsporda butun genc yeteneklerı topladım.Hepsi 19-20 yasındaydı.Hatta 17 yasında 3 oyuncum oynuyordu.En yaşlısı 24 yasındaydı.Özellikleri cok iyi oyunculardı.özelliklere bakacak olursak cok rahat sampiyon olmam lazımdı.Fakat 23-24 hafta lider gittim.Sonra bı göctü takım asla toparlayamadı.Kesinlikle tecrübesizlikten kaynaklandı bu.Bunun gibi olayları cok sezonlar yasadım bence tecrübeli oyuncular lazım takıma.Harman yapmak lazım.

tabikide genç

tabiki de karma özellikle orta sahaya ve defansa birer tane tecrubeli koyarım ki karmayı sağlasın

Potansiyelli gencin yanına iki tane Hammal Tecrübeli isim koy bak ondan sonra neler oluyor neler özellikle Kalede Tecrübeli isim şart

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

ikisindede olacak dengeli bir takim kurmak gerekiyor gencler bazen cok kotu hatalar yapabiliyor.Defansin 2 tanesinin tecrubeli olmasi gerek bence.
    sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...

KoP cHoiR

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

bnce tkmın cou genc olmalı ama sawunmada tecrube onemli bnce osellikle ortadaki iki adamın en az 26 27 olması lasım bnce ayrıca birinin lider olması lasım yoqsa cok basınıs arır bnden solemesi

Hem Genç Hem Tecrübeli

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

arkadaslar bence takımına göre degişir....eger bir klübü 2. ligden süper lige cıkardıysanız her bölgeye 1 tecrübeli adam mutlaka gerekiyo...defansa ben ALPAY ı almıstım diger 3 defansımda gençti ama alpay defansı okadar güzel toparlıyorkii gol yemek zorlasıyorr...yani bence her bölgeye 1 tecrübeli adam gerekiyor...her tecrübeli adam kendi oynadıgı mevki nni bölgesini toparlıyorr...yani bir nevi sahanın içinde 2 teknik adam oluyolar.....

tecrübe her zaman en iyisidir.Takım yaş ortalaması 26-29 arası olması en ideal yaş ortalamasıdır bence.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri