1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Oyun Çok Yavaş...

Hybrid View

Angry Oyun Çok Yavaş...

arkadaşlar 2 lig b katogorisinden inegölsporu aldım şuan 1. ligdeyim fakat maçlar oynandığında 1. ligde olmama rağmen 2. hatta 3. lig maç sonuçlarını gösteriyo tabii o aradada bekliyorum 2 dk ve benimde sinirlerim bozuluyo 2. sorunum ise database boyutum normal yani orta ayar fakat oyunu kaydederken 3 dk bekliyom neden geç kaydediyo olabilir ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Lütfen , Yardım Vb. Konu açmayın Diye Bin Bir kez Diyorlar ama yok anlamıyosunuz Bilgisayarının işlemcılerı düşüktür ve ya fazla lıg secmıssındır 5 - 6 -7 Vs. o yüzden Ağır Kayıtlıyordur!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başlıkı yanlış yazmışsın da neyse düzeltmişler neyse ok

yardım edin arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

SrT.01; Lütfen Cevap Verirken daha nazik olalım...

İlk sorun, Bir Ülkenin ligini seçerken alt liglerini de seçmiş olabilirsin.
    İkinci Sorun ise RAM İşlemci veya Bilgisayarının Performans Yetersizliğinden Kaynaklanıyor olabilir..

Başlık Değiştirilmiştir...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    SrT.01; Lütfen Cevap Verirken daha nazik olalım...
    Ben Zaten Nazik Bir Dille Söyledim Eğer Yanlıs Konustuysam Özür Dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu andan itibaren en ufak bir münakaşa yaşanırsa ikiniz arasında ceza sistemi devreye girer. Tartışmayı Bırakıp konuya dönelim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi bilgisayar kaldırmıyodur bence..

arkadaşlar oyunun yavaşlığı değil gerçek sorunum. ben oyuna 2. ligde başladım şuan 1. ligdeyim ve 1. ligde olmama rağmen oyun içinde ilerlerken 2. lig maç sonuçlarınıda veriyo ve o maçları beklerken zmaan geçiyo işte o 2. lig maçlarını kapatma gibi bişi olabilir mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Evet Galiba Böyle bir şansımız var..

Options--> Game Status diye bir bölüm olması lazım.. Sanırım ordan bu sorunu halledebilirsin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bvak bunu bilimodum bi deniyim bende saol fenerli..

arkadaşım bide oyunu kaydederken çok bekliyom aynı pc ile 1 ay önce gayet normal bi şekilde kaydediyo ama şuan çok ağar kaydediyo bunuda açıklayabilirsen sevinirim :P

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HelpMe View Post
    arkadaşım bide oyunu kaydederken çok bekliyom aynı pc ile 1 ay önce gayet normal bi şekilde kaydediyo ama şuan çok ağar kaydediyo bunuda açıklayabilirsen sevinirim :P
    kardeş oyun ilerledikçe ayrıntılılaşıo, yeni oyuncualr çıkıor, oynadığın maçlar kaydediliyor, oyuncu istatistikleri vb derken tabikide yavaşlar yani ilk yıl ile 3. yıl aynı olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer birkaç sezon ilerlediyse kayıtlı oyunun boyutu arttığı için kayıt daha uzun sürebilir...
    "YÜCE ATATÜRK"

şuan 3. sezondayım ama oyun başından beri bu kayıt olayı yavaş neyse arkadaşlar yinede saolun

bilgisayarın yeterli gelmiyodur sectiğin lig sayısına..yıllar gectıkce oyunun boyutu buyuyor save game cleaner kullan gercı oda bır yere kadar etkı edıo..bence lig sayını dusur ve yenıden basla

lig zaten sadece türk ligi seçili diğer ligleri seçmedim türkiye süper ligi ve 2. ligi seçili

Save Cleaner kullan.

abi bence de oyun boyutu arttığından kaynaklanıyor.bir yerde görmüştüm geçmiş seneki fikstürleri felan siliyo bir progarm bu sayede oyun hızlanıyor.aynı zaman da bilg. normaldede yavaşsa virüs bulaşmış olabilir bikontrol et derim

usta benimkide düşük 256 mg ram,p3 600 mhz , 32 ekran kartı ben bunda oynuyorum bi sorun yok tıkır tıkır çalışıyo valla...
    ALEN SAHAYA ÜÇLÜ ÇEKTİR KARTALA

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yorgun_reis View Post
    usta benimkide düşük 256 mg ram,p3 600 mhz , 32 ekran kartı ben bunda oynuyorum bi sorun yok tıkır tıkır çalışıyo valla...
    Demissin ama kac Lig Sectin ?

Quote Originally Posted by ѕєянαт.01 View Post
    Demissin ama kac Lig Sectin ?
    demişim... sadece 1 lig seçtim...
    ALEN SAHAYA ÜÇLÜ ÇEKTİR KARTALA

Mesaj Yetkileri