1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Oyun Yüklendi Ama Açılmıyo

Hybrid View

Unhappy Oyun Yüklendi Ama Açılmıyo

Arkadaşlar Ben 60mb lık versiyonu indirmiştim çalışıyodu ama içime sinmedi gittim cd aldım yükleyemiyodum sağolun sitenizdeki bilgiler sayesinde yükledim yüklerken hata veriyodu en sonunda onuda çözdüm en sonunda tam yüklendi derken oyunu açtım siyah bir ekran ve değişmedi 7.0.1 patch yaptım açılmadı oyunun türkçesini indirdim bakalım ilk ekran çıkçakmı diye turksportal ekranı çıktı gerisi yine simsiyah yapılması gereken herşeyi yeniden yapıp gözattım bi hiç bir sorun olmaması lazım işin garibi oyunu açtığımda sonra ctrl + alt + delete dediğimde fm.ee sadece 716 ram harcıyo normalde bazen 99.000 e çıkıyordu yardım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Klavyeyi İngilizce yaptın mı? Birde oyunun orjinal mi? korsan mı?
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Bence Tekrar Yukle

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

arkadasim ilk acista banada oldu biras bekle gecio
    sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...

KoP cHoiR

ya o bende klavyeyi ingilizce yapmıınca oluodu yaptım girdi

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kardeş DiL AyarLarını Yapmamışsın ondan Girmezz..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by taskafaa View Post
    Arkadaşlar Ben 60mb lık versiyonu indirmiştim çalışıyodu ama içime sinmedi gittim cd aldım yükleyemiyodum sağolun sitenizdeki bilgiler sayesinde yükledim yüklerken hata veriyodu en sonunda onuda çözdüm en sonunda tam yüklendi derken oyunu açtım siyah bir ekran ve değişmedi 7.0.1 patch yaptım açılmadı oyunun türkçesini indirdim bakalım ilk ekran çıkçakmı diye turksportal ekranı çıktı gerisi yine simsiyah yapılması gereken herşeyi yeniden yapıp gözattım bi hiç bir sorun olmaması lazım işin garibi oyunu açtığımda sonra ctrl + alt + delete dediğimde fm.ee sadece 716 ram harcıyo normalde bazen 99.000 e çıkıyordu yardım
    AL arkadaşım ßurda NasıL yükleyeceğin ANLatıLmış eksiksiz Yaparsan Girer Oyuna..http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24781

dil ayarları..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sorun çözüldü..

Konu kilitlenmiştir..

Mesaj Yetkileri