Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Kezman'a ceza yolda !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Default Kezman'a ceza yolda !

Dün gece kırmızı kartla oyun dışı kalan Kezman, kendini savundu.
    Rakibine küfür ettiği için 75'te kırmızı kart gören Kezman, "Rakibim dirsek atınca ben de, 'fuck you' dedim, ama bunu İngiltere'de her oyuncu söyler" diye konuştu

Fenerbahçe'de haftalar sonra ilk 11'de forma bulan Mateja Kezman, İzmir'de yine takımını 10 kişi bıraktı.

Sırp futbolcu, mücadelenin 74. dakikasında yaşanan bir faul pozisyonu ardından rakip futbolcuya küfür ettiği gerekçesiyle hakem Tolga Özkalfa tarafından doğrudan kırmızı kartla saha dışına gönderildi.

Fenerbahçe, yıldız futbolcunun oyun dışı kalması yüzünden uzatma süresiyle birlikte 19 dakika 10 kişi mücadele etti. Mateja Kezman, ligde ilk yarının son haftasında Ankaragücü'nün cezası yüzünden yine İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan maçta da kırmızı kart görmüştü.

İki maç ceza kapıda
    Bu mücadelenin ilk yarısında rakibinin ayağına bastığını hakem Halis Özkahya'ya anlatmaya çalışırken sarı kart gören Fenerbahçe'nin futbolcusu, 58. dakikada rakibini arkadan çekince ikinci sarı karttan kırmızıyla oyundan atılmıştı. Sarı - lacivertli takım, 8 Aralık tarihinde oynanan maçta Ankaragücü'nü, Appiah'ın tek golüyle mağlup etmişti.

Kezman maçtan sonra rakibine küfür ettiğini kabul etti. Sırp futbolcu, "Bana çok fazla faul yapıldı. Rakibim dirsek atınca ben de, 'fuck you' dedim. Bu İngiltere'de her oyuncunun sözlediği bir sözdür. Ben hakemi hedef almadım, ama o yanlış anlayarak bana kırmızı gösterdi" dedi.

Maç sonrası hakem odasına giderek Tolga Özkalfa ile bir görüşme yapan Sırp golcü, iki maç ceza alırsa ligdeki Çaykur Rize (D) ve Sakarya maçlarında forma giyemeyecek.

Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gercekten Kezman maclarda dirseklerle cok yıpratılmaya calısılıyor sinirle söylemistir normal.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Rakibine küfür ettiği için 75'te kırmızı kart gören Kezman, "Rakibim dirsek atınca ben de, 'fuck you' dedim, ama bunu İngiltere'de her oyuncu söyler" diye konuştu

cok normal bir küfür etmiste sanki bide kendini savunuyor

bence en az 2 mac ceza almali.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Rakibim dirsek atınca ben de, 'fuck you' dedim, ama bunu İngiltere'de her oyuncu söyler" diye konuştu

burasi bana ilginc geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

uyduruk haber..
    kezman basindan hic kimseye aciklama yapmadiki milliyet nerden duymus..

S-B-Z Misafir

Sanki ingilizlerin her yaptığı doğruda bize örneği oradan vermiş.
    onların millet olarak bu tip konularda ne kadar iğrenç olduğunu tüm dünya biliyor.
    Allahtan dirseği atan zidane değilmiş hemen ardından birde kafa yerdi kezman

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

sanirim kezmanin bu ikinci kirmizi karti

Versinler 2 maç bir zararı olmaz.Kezman hazır değildi zaten 2 hafta sıkı çalışıp devre arasında kamplara katılamamanın acısını çıkarsın.İlk alkmar maçındada yok zaten.

Kezman cok kötü bir transfer bence,daha 18 maca cikmis 6 gol atiyor sadece,fenerbahcenin istedigi forvet bu olmamali,deivid bile kezmandan daha cok gol atti,birakin deividi semih bile daha cok gol atti.Ama fenerbahceye katkilari forma satisi olarak iyi oldu onu kabul edelim.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kezman cok kötü bir transfer bence,daha 18 maca cikmis 6 gol atiyor sadece,fenerbahcenin istedigi forvet bu olmamali,deivid bile kezmandan daha cok gol atti,birakin deividi semih bile daha cok gol atti.Ama fenerbahceye katkilari forma satisi olarak iyi oldu onu kabul edelim.
    Gol atmaya gelince Alex'i adamdan saymazsiniz.Alexe gelince Alexi futbolcu saymazsiniz anlamadim gitti .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Vurun abalıya hesabı...

Yaptığı doğrudur demiyorum ama maçın başından beri yapılanlar, sayılmayan bariz golü, kendisine yapılan fauller ve çalınmayan düdükler ve en sonunda dayanamayıp ettiği laf.

Eğer gerçekten küfür etme niyeti olsa birilerine Sırpça ederdi, kimse de birşey anlamazdı. O tepkisini göstermek için, birileri duysun diye etti. Zaten kırmızı görünce de oyunu terketti.

İngiltere örneğini duymadım ama her futbolcunun sinirlendiği anda söyleyebileceği kelimeler bunlar Türk futbolcular da, bu tür kelimelerle tepkisini gösteriyor dedi.

2 maç olsa da önemli değil, Alkmaar maçında Deivid oynayacağı için, Kezman'ın oynamayıp onla 1-2 maç yapmak daha iyi olacak...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kezman da kacmasın bu hakemler yüzünden
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Irkçılık yapmak isteemem ama Sırp sonuçta adamın saldırgan bir yapısı var küfür etmesi yanlış ceza almalı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by emre1905 View Post

Milliyet
    Burası Türkiye değilmi ya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kötü niyetli davranmayın Galatasaray ve Beşiktaşın oyuncuların bir göz atın derim Hasan Şaşın gol yedikten sonra ki küfürlerini TVden bile okuyabiliyorsunuz ki araştırırsanız YouTube dan da bulabilirsiniz.BJK de de çok oluyor Kezman zaten sinirlerine hakim olamıyan bir oyuncu.EHdaji bu ırkçılık değilde ne senin yaptığın?

Kezman cezayı haketti, profesyonellik dışı hareket yaptı, sorumsuzca küfür etti. 2 maç ceza almalı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Kezman cezayı haketti, profesyonellik dışı hareket yaptı, sorumsuzca küfür etti. 2 maç ceza almalı.
    senden böyle şeyler duymak ne güzel
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

kezman çok olmaya mı başladı? kaçıncı kırmızı kartı bu?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kezman iyice Sinirini Asmaya Basliyor

Burasının Türkiye olduğunu öğrenmeli bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    Burasının Türkiye olduğunu öğrenmeli bence.
    Futbol Global bir oyun ve her yerde aynı kurallara sahip.
    Ayrıca Kezman gibi YILDIZ sıfatını taşıyan oyuncular istediklerini veremeyince takımlarına hırslanırlar ve bu hırs onlara bir şekilde zarar verir.Kezmanda birşeyler yapmak istiyor ama fiziksel açıdan hala hazır değil.Bu onun bu şekilde davranmasına sebep olabilir.Ceza gelirse doğru bir karardır.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Futbol Global bir oyun ve her yerde aynı kurallara sahip.
    bunun aksini düşünen yok zaten futbol global ama küfür futbolun içinde değil, kim ediyorsa etsin cezası neyse verilmeli

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

kezman da biraz çok havalı daa doru düzgün oyununuda göremedik

bencede yaa satılsı gökhan ünalı alalım

Özrü kabahatinden büyük!

Kezman, Gençlerbirliği maçında hakeme değil rakibine küfür ettiğini söyledi.

Gençlerbirliği maçında hakeme değil de, rakibine küfür ettiğini itiraf eden Sırp golcü, cezasının çok olmaması için geri adım atacak, sözleriyle kimseyi hedef almadığını belirten bir savunma yollayacak.

Gençlerbirliği maçında hakeme küfür ettiği gerekçesi ile kırmızı kart gören Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mateja Kezman, Futbol Federasyonu'na vereceği savunmada geri adım atacak.
    Sırp golcü, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada İngilizce sarfettiği sözlerin normal sayıldığını belirtmiş, hakemi değil, kendisine sürekli dirsek atan rakip oyuncuyu hedef aldığını söylemişti.

Pozisyona Kızmış!
    Kezman'ın bu itirafının bile yüklü ceza almasına yeterli olacağı kanısı ile Disiplin Kurulu'na bir savunma göndermeye hazırlanan Fenerbahçeli yetkililer, Kezman'ın rakipleri için kesinlikle ağzından kötü söz çıkmadığını iddia edecek.

Kezman savunmasında pozisyon sırasında İngilizle küfürleri kimseyi hedef almadan söylediğini, pozisyon sonrası öfkelendiği için böyle bir tepki verdiğini ifade edecek.

futbolcuların hemen hemen hepsi maç içinde küfür ediyor ... maç sırasında pozisyonda hakemlere veya rakibe küfür eden bir çok oyuncu var ... ben artık uzmanlaştım ağız okuma tekniğim gelişti ... valla ben çoğu zaman maç izlerken bile bir sürü küfürler ediyorum .... onlar maçın içinde nasıl etmesinler ... şimdi küfür kötü bişey kabul ediyorum hatta cezayıda gerektiriyor ama adam asmayalım bence ....

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kezman'a Sadece FutßoL federasyonu Ceza VermemeLi Fenerßahçe'de Kezman'ı ßir kere uyarmıştı ßu sefer TavırLarı Çok değişik oLacak fenerßahçe yöneticiLerinin..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

iyi olmuş belki aklı başına gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bencede iyi bir ceza gelirse bir daha yapmaz caydırıcı olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Futbolda küfür yoktur diyen yalan söyler. Futbolcusundan taraftarına kadar herkes küfür eder. Doğru bir tarafı var mı ? Tabi ki hayır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri