Abiler bana 2-3 yıl sonra baya gelişecek oyuncular lazım bilenler paylaşırsa sewinirim
Abiler bana 2-3 yıl sonra baya gelişecek oyuncular lazım bilenler paylaşırsa sewinirim
cem sultan
ilhan parlak
caner erkin
aydin yilmaz
olcan adin
zunıga,zıegler,batuhan karadeniz,cem sultan,süleyman altuntaş
emre colak,gül enis ,cem sultan ama özellikle trabzonun alt yapısından çıkan emre çolak müthiş oluyor
özcan özgürcan
cem sultan
tevfik köse
Ben yabancı önericem
armand traore - omar benzerga -nicolas millan - lefteris matsoukas
cem sultan mıllan luka modrıc caner erkın ozellıkle canerın hızına hyrn kalcksınz
aydın yılmaz, burak yılmaz, cem sultan
caner erkin, luka modric, cem sultan modric iki sene sonra iyi bi antrenman programıyla çok iyi bir oyuncu oluyo
Alex Fernandez(arkadaşım keşfetmiş-CD Toledo'da oynuyor-Large DB)
Bojan(Ben keşfettim-Barcelona C'de oynuyor-Small DB'de de çıkar)
Yabancılar ama harikalar.
cabenas sisshkin valvidia corluka alexandre pato harika adamlar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Eduardo Ratinho,Freddy Adu,Tevfik Baykal...
Celsinho,Barca alt yapısındaki Santos ve Bojan.Bir kaç yıl içinde wonderkid oluyorlar
simon vukçeviç, ve özellikle cem sultan=cem şimdi bursada ve bana fiyat olarak 10 milyon dolar dedi..daha 20 yaşında..
cem sultan(bitiricilik:4 digerleri iyi)
emre colak
gareth bale
chico
mehmet sedef
burak yılmaz
cem sultan
vanden borre
bertolina, cardenas,nicolas millan, coentarao,bastian arce,kaiper,cominges özellikle coentarao hem çok genç hemde çok ucuz![]()
![]()
![]()
adu higuain kerlon rafa anderson guarin mokoena gago vitti yeter mi?![]()
celsinho.metmet sedef,moutinho.anderson yeter herali:d
Celsinho ve Kerlon'u hiç denemedim. Bir deneyeyim.
caner erkin. sezgin sezer . batuhan karadeniz.burak yilmaz
Jose sosa leandro lima cem sultan
Arda Turan,Mevlüt Erting,Sezer Öztürk,Nizamettin Çalışkan,Cem Sultan,Burak Yılmaz,Özcan Özgürcan,Mehmet Sedef,Deniz Baykara,Kenan Şahin,Nuri Şahin,Caner Erkin,Uğur Uçar,Sekan Kırıntılı,Volkan Babacan,Ali Melih Özçelik,Cem Alemdar,İrfan Başaran,Serdar Kurtuluş,Halim Kurtuluş,Ertan Turan,Aydın Yılmaz,Ramazan Karaca,Kemal Akbaba,Teyfik Köse,Alper Balaban,Ersel Çetinkaya,Nihat Turan,Ahmet Eyüp,Emre Köroğlu,Yıldırım Kutlu,Murat Ünlü,Fatih Er,Enver Akıncı,Sinan Ören,Sercan Kırıkkaya,Oktay Belli,Fredy Adu,Apula Bete,Fredy Guarin,Sergie Agüero,Jose Sosa,Pablo Vitti,Carlos Elias,Isaac Promise,Leanado Lima,Agouda,Celsinho,Moutinho,Welliton,Rocha,Gibi Bibinho,Sebastian Zuninga,Rafael Fernandez,Ever Guzman,Patricio Araujo,Kerlon,Miguel Angel Fraga,Ramiro Negrete,Falcao,Alejandro Gomaz,Oscar Trejo,Marcelo Canete,Jonathan Robles,Norberto,Kerlon,Lima,Mezenga,Renato,Guerrer o,Eddie Johnson,Jagos Vukovic,Ytalo,Duarte,Denilson,Pipoca,Souza... Benden bunlar
Volkan Babacan , Fenerbahçe
oho o kadar cok oyuncu varki
ama en basiti fm genie scout kullan bence, forumda bu isimle arattirirsan basliklar cikcak indirebilirsin kolay kullanimi var.oyundaki scoutlarla ugrasmak sıkıcı oluyo bu sayede istedigin ülkeden ucuza genc potansiyeli iyi oyuncuları bulabilirsin vede ilerde nasil olcaklarınada bakiyosun =)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cleber,balarezo,alejandro gomez,attila balog,oscar ustari,willian,marcelo,vanden borre
bunlar ilk aklıma gelenler, bikac yil sonra inanilmaz hale gelcekler emin ol ki suanki halleride gayet yeterlidir.sadece bol bol maclarda oynasın =)
bunlarda benden Luka Modric, Vedran Corluka(bu Hırvatların reklamını yapmakran sıkıldım ama çok iyiler), Edu(Lyn), Guardado, Bocada bi tane amrl vardı çok iyidi ama adı gelmedi aklıma bunlar en çok sevdiklerim borre de dahil
brezilyali fabricio var 2016 da
walcott calderon marcelo cem sultan
nizamettin calisan ben bu adama kefilim bide bilal kisa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon caliskan olcakti
Eduardo Ratinho müthişşşşşş