1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Hakemleri hiç eleştirdiniz mi ya da eleştirebiliyor muyuz

Hybrid View

Question Hakemleri hiç eleştirdiniz mi ya da eleştirebiliyor muyuz

fm 2007 de oyunu kaydederken ipuçları tavsiyelerde hakemleri çok eleştirdiğinizde tribünden izleme cezası veriyormuş aslı varmı?

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

valla hakemleri eleştirince hemen federasyon devreye giriyo uyarıyo

bazende ceza verio qalba

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

valla ben çok eleştirdim ama hiç tribüne çıkma cezası almadım hep uyarı veriyorlar
    Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

bende daha ceza almadım düşünsenize ceza aldığınızı triibünden sadece maçı izliyosunuz eliniz kolunuz bağlı yardımcı hocayıda arayamassınız zulüm gibi valla

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by fatih öksüz View Post
    valla ben çok eleştirdim ama hiç tribüne çıkma cezası almadım hep uyarı veriyorlar
    walla bndede durum aynı her dakka elestiriorm aam hep uyarı basende para cezası weriolar

7. Default

futbolculardaki player action hakemlerde de referee action olsa.....valla neler sayardım... real madriddeyim iki sene şampiyon olmuşum...bu üçüncü sezonda ofsayttan goller yedim,90. dakikalarda penaltı golleri yedim,kartlar zaten cabası...umarım 2008 de daha iyi yaparlar bu hakem olayını...

Quote Originally Posted by incredible View Post
    futbolculardaki player action hakemlerde de referee action olsa.....valla neler sayardım... real madriddeyim iki sene şampiyon olmuşum...bu üçüncü sezonda ofsayttan goller yedim,90. dakikalarda penaltı golleri yedim,kartlar zaten cabası...umarım 2008 de daha iyi yaparlar bu hakem olayını...
    cvp veren arkadaşlara tşk ederim benim sorumun yarısa hakemlerin action açık değil bende arkadaşada katılıyorum nasıl açabiliriz

Nesil
    2007
    Yer
    --------------------

Ben bi kez eleştirdim direk federasyonluk oldum.artık hakem haksız da olsa 'Haklısın' diyorum.Dokunulmazlıkları war.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşı Köşeden

Ya bu kart cezalarındada çok oluyor mesela bi adam kırmızı kart görüyor.Eğer karara itiraz et dersen cezası artıyor benim Sinama Pongolle'in cezası 1 den 6ya çıkmıştı sırf itiraz ettiğim için

maçta kritik bir karar verdiklerinde medya soru soruo zaten sen orda eleştirebilrsin ben çok yaptım ve üç dört defa tribüne çıkma cezası aldım

Nesil
    2006
    Yer
    ist.

eleştirebiliosu bazı kritik maçlardan sora filan ama hakem hakkında kötü konuştuun zaman federasyın seni 2 kere uyarıo 3.sü olursa 1 maç tribün cezası alıosun

bana touchline ceza si vermislerdi mac boyunca hic bi deisiklik yapamadim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

bende tribüne çıkmaz cezası almıştım hemde fener maçına denk gelmişti...

Mesaj Yetkileri